inzercia, predaj, predám, bazár

sightmark wraith 4-32x50

Kategória: Poľovníctvo, lov

predám nepouživaný sightmark wraith 4-32x50
sightmark wraith  4-32x50
Podobné inzeráty
Sightmark r spec
predám kolimator americkej značky sightmark r spec,4 osnovy,dve farby podsvietenia,8 stupňov intenzity, váha 155 g, minimálne používaný, veľmi dobrý stav, seriózna dohoda možná
Legendárny Barrett REC 10 v .308WIN, NOVÝ
Značku Barrett netreba predstavovať asi žiadnemu strelcovi. Firma vyrába zbrane pre polície, špeciálne jednotky a armády sveta. Konkrétne Barrett REC10 je napríklad vo výzbroji izraelskej armády, čo jej dáva obrovské dva palce hore. Každá jedna zbraň je premyslená a navrhnutá so zreteľom na jej použitie. REC10 je určená pre armádne a policajné využitie, takže dizajn sa sústreďuje na skladnosť, možnosti využitia množstva príslušenstva ale hlavne na trvácnosť použitých materiálov. Váhovo optimalizovaná 16" hlaveň je zvnútra chrómovaná, nízko-profilový stredne dlhý systém odberu plynov zaručuje jemnejší spätný ráz, DLC úprava záveru zaručuje nádherne hladký chod. REC10 má Mlok predpažbie a Geissele ALG spúšť. Celý set ma iba neuveriteľných 4,8kg. Táto puška je opatrená optikou Sightmark Citadel 5-30x56 s osnovou LR2. Americká značka Sightmark predstavuje výborný pomer cena/ kvalita. V cene je zahrnutý aj kvalitný Mlok bipod. Puška je úplne nová, nastrelená piatimi ranami. Cena nastreleného setu 4280€. V prípade samostatnej pušky 3499€. Ak poznáte značky Haenel, HK, Heckler, Tikka, Mossberg, Ruger, ČZ, Breda, Sako, Oberland, Aero, Anderson, Daniel Defense DD, Geissele, Sig Sauer, Springfield a Windham, tak určite poznáte aj Barrett.
Legendárny Barrett REC 10 v .308WIN, NOVÝ
Značku Barrett netreba predstavovať asi žiadnemu strelcovi. Firma vyrába zbrane pre polície, špeciálne jednotky a armády sveta. Konkrétne Barrett REC10 je napríklad vo výzbroji izraelskej armády, čo jej dáva obrovské dva palce hore. Každá jedna zbraň je premyslená a navrhnutá so zreteľom na jej použitie. REC10 je určená pre armádne a policajné využitie, takže dizajn sa sústreďuje na skladnosť, možnosti využitia množstva príslušenstva ale hlavne na trvácnosť použitých materiálov. Váhovo optimalizovaná 16" hlaveň je zvnútra chrómovaná, nízko-profilový stredne dlhý systém odberu plynov zaručuje jemnejší spätný ráz, DLC úprava záveru zaručuje nádherne hladký chod. REC10 má Mlok predpažbie a Geissele ALG spúšť. Táto puška sa dá opatriť optikou Sightmark Citadel 5-30x56 s osnovou LR2. Americká značka Sightmark predstavuje výborný pomer cena/ kvalita - 669€ Puška je úplne nová. Ak poznáte značky Haenel, HK, Heckler, Tikka, Mossberg, Ruger, ČZ, Breda, Sako, Oberland, Aero, Anderson, Daniel Defense DD, Geissele, Sig Sauer, Springfield a Windham, tak určite poznáte aj Barrett. Inzerát platí do zmazania Iba na zbrojný preukaz!
Samopal vz. 58
Predám SA 58,kolimátor sightmark, vystrieľaných 1000 nábojov, úloženka.K zbraní 8 ks zásobník a veľký počet munície podľa dohody.Cena 850€.
Grand Power Stribog
Predam Striboga SP9 A3, 8 palec hlaven. K zbrani davam sklopnu pazbu,kolimator sightmark,T- rúčka na predpazbie,svetlo s laserom a stroboskopom znacky Olight. Nestrielana zbran(vystrelenych 400ks streliva),nevyuzita,ulozena v trezore. Predam len vsetko spolu s kolimatorom a svetlom.
Termovizie , Nočne Videnia
Predam úplne nové nočné videnia , termovizny monokular , termovizny binokular , termovizie značky Hikmicro , Infiray, Leica , Sightmark samozrejme s dokladom a s zárukou možný predaj aj prostredníctvom Kurierskej služby pre viac info má kontaktujte telefonicky dohoda istá