inzercia, predaj, predám, bazár

Šijacie stroje Minerva a Zetina

Kategória: Starožitnosti

Predám šijacie stroje značky Minerva a Zetina. Plne funkčné.

Minerva - 100€
Zetina - 50€

Iba osobný odber v Ivanke pri Dunaji.
Šijacie stroje Minerva a Zetina
Podobné inzeráty
Staré šijacie stroje
Predám staré šijacie stroje: Minerva E, Minerva M16, Minerva 122, Bobbin M, Singer. Niektoré sú funkčné. Len v celku, cena je za všetkých 5 strojov. Len osobný odber v okrese Spišská Nová Ves.
Starožitná šijacia mašina, stroj, Singer, Minerva
Predám rôzne starožitné, starodávne šijacie mašiny, šijacie stroje. Rôzny výrobcovia - Singer, Gritzner, Ossa, Minerva, Pfaff, Durkop, Veritas, Naumann, Drost, Lada. Podstavce liatinové. Mašiny funkčné, prípadne na prečistenie. Samotné šijacie hlavy od 15,00eur podľa stavu. Ceny dohodou, podľa stavu, od 55,00eur za komplet.
Šijacie stroje 2 ks Lada, Minerva
Predám 2 ks šijacie stroje, jeden Lada, druhý Minerva, ks 50€
Zlacnené Šijací stroj Zetina
Ponúkam na predaj šijací stroj Zetina. Stav stroja ako na fotografiách. Mal by byť funkčný, niekoľko rokov nebol používaný, pochádza z vybavenia mojej starej mamy. Nápis Zetina sa pri transporte orýpal (nebráni funkčnosti) a remeň praskol (dá sa nahradiť). Pôvodná cena bola 40 eur. Potrebné zabezpečiť si odvoz. Rozumná dohoda o cene, hlavne v prípade odberu iných predávaných vecí, určite pripadá do úvahy. Prosím volajte na , mail nesledujem pravidelne. Pozrite si prosím aj moje ďalšie inzeráty.
Predam starozitne sijacie stroje plne funkcne
Predam starozitne sijacie stroje,plne funkcne,boli celu dobu starostlivo osetrovane,stolceky lakovane,su znacky singer,kayser,minerva bobbin,cena je na vzajomnej dohode,ponuke.
Predám šijacie stroje
Predám nekompletné šijacie stroje. Všetko na obrázkoch. Schutz Marke - 40,- eur/ks Minerva - V.S. - 30,- eur/ks