inzercia, predaj, predám, bazár

Silikón na pneumatiky a plasty

Kategória: Príslušenstvo

Silikón s regeneračným účinkom na pneumatiky. Oživuje a regeneruje pneumatiky, čo predurčuje použitie prípravku pri výmene a ich skladovaní. Môže sa použiť na zlepšenie vzhľadu, pružnosti, životnosti a lesku nielen pneumatík ale všetkých gumových častí vozidla, hlavne tesneniu okien a dverí. Odstraňuje špinu a zanecháva tzv. mokrý vzhľad. Pri pravidelnom používaní zabraňuje predčasnému stárnutiu, praskaniu gumy.

Možnosť väčšieho odberu. Bežná cena 4-5€ za liter
Cena silikónu je 3€ za liter
Silikón na pneumatiky a plasty
Podobné inzeráty
Silikón
Predám silikón vhodný na ošetrovanie a oživenie gumových a plastových časti aút, bicyklov a pod… Silikón sa využíva v gumárenskom priemysle na ošetrenie gúm, tesnení, kolies, plastov… Cena silikónu je 5€ za liter
Čistič brzd, silikon
PREDAM spray 600ml, čistič bŕzd ..ks /3,50eura.. Silikon 3,00 eura
Wurth chemia Boltex, HHS, RTV silikon a multi sprej
Dobry den ponukam na predaj chemiu wurth za super ceny: Boltex 300ml - 8€ Hhs 5000, 2000 500ml- 6€ Rtv silikon cierny 200ml - 11€ Multi sprej 400ml- 3,5€
Kokpit spray do interiéru vozidla
Dobrý deň, ponúkam na predaj tieto cocpit spraye na vnútorne ale aj vonkajšie plasty vozidiel. Vhodný aj na impregnaciu pneumatík. Je na výber z rôznych vôní: jalko, citron, vanilka, jahoda, fresh. V rámci ZA aj priveziem. Spraye sa jednoducho aplikujú, výborne prevoňajú interiér a dobre oživujú plasty. Ja ich používam stále a mám ich odskúšané tak vrelo odporúčam. Cocpit spray, kokpit spray, sprej na plasty, interier sprej, oživovač plastov.
Auto Finesse interiérovy čistič pre detailing
Predám mikrovláknovú utierku Vileda Micro Tuff Base tkaná 36x36 5ks-- cena 3e Predám interiérovy čistič od anglickej značky Auto Finesse Total Interior Cleaner 500 ml 4 e Spritz Interior Quick Detailer 500 ml 4 50 e Univerzálny čistič vyrobený špeciálne pre použitie v interiéroch. Auto Finesse Total je prispôsobený požiadavkám citlivých vnútorných povrchov. Či už čistíte plasty,vinyl, gumu, látku, alebo koberec sofistikovaná slabo peniaca formula s povrchovo akt.. Auto Finesse Spritz je ideálny produkt, keď jednoducho chcete udržať interiér vášho vozidla v stave, v akom vyšlo z továrne. Spritz je "interiérový detailer", ktorý je schopný ľahkého čistenia a zároveň chráni vnútorné plasty a vinyl všetko v jednom .. Sealant Gyeon Q2 WetCoat 500 ml - 8 50 e Revolučný sealant v spreji na báze SiO₂, ktorý ponúka okamžitú ochranu počas niekoľkých minút. Q²M WetCoat je ochrana, ktorá laku dodá hydrofóbne vlastnosti a lesk počas ľahkej a rýchlej aplikácie: stačí nastriekať a opláchnuť. Napriek jednoduchému použitiu, Q²M WetCoat poskytuje dlhú výdrž a odolnosť voči chemikáliám.
Odhlučnenie / vytlmenie kufra STP set
Set na odhlučnenie kufra obsahuje 6 x STP Black Gold 75x50cm, 4 x STP Neoprene 3 100x50cm. STP Black Gold Samolepiaci antivibračný, tlmiaci a antikorózny materiál na tlmenie auta. Je najhrubší z novej série a ponúka najlepší pomer vytlmenia v pomere vaha/cena! Rozmer 1ks: 50×75 cm slúži k zamedzeniu nežiadúcich rezonancií, tlmí vibrácie a pohlcuje akustické vlny zloženie: samolepiaca vrstva, polymérna vrstva na báze butyl kaučuku a hliníkovej fólie vysoko flexibilný a elastický vlhčený materiál odolný voči vode a olejom výborné protikorózne a tesniace vlastnosti teplotná odolnosť: -45 až +100°C (krátkodobo až +190°C) jednoduchá inštalácia na akékoľvek povrchy bez nutnosti zahrievania použitie pre automobily, poľnohospodársku techniku a ďalšie technické vybavenia, vyžadujúce zníženie hluku a vibrácií je možné skladovať v suchom prostredí pri teplotách do 40°C vo vodorovnej polohe DOPORUČENÉ POUŽITIE V AUTOMOBILE podlahy, dvere, strecha, prístrojová doska, motorový a batožinový priestor TECHNICKÉ VLASTNOSTI veľkosť dosky 50 x 75 cm (0,375 m2) hrúbka materiálu 2,4 mm (+/- 0,2 mm) hrúbka hliníkovej fólie: 100 µm hmotnosť 4 kg / 1 m2 akustický stratový činiteľ pri 200 Hz: 0,33 pevnosť spojenia na kovovom povrchu pri teplote -45 až +70°C 4N/cm STP Neoprene 3 Penová guma – termoakustický samolepiaci tlmiaci materiál s uzatvorenou štruktúrou buniek, takže vôbec nenasáva vlhkosť ani vodu.Rovnaké vlastnosti ako Gladen Aero Neoprene resp. Silent Coat Neoprene. Stabilný pri vysokých teplotách. Ideálny na odhlučnenie kufra, podbehov kolies, podlahy či dverí auta. Optimálna hrúbka aby ste dokázali naspať dostať originálne koberce a plasty na podlahu ci kufor resp. podbehové plasty. Odporúčam použiť ako druhú vrstvu na alubytyl (STP Black Silver, STP Black Gold, Dynamat Extreme, Silent Coat SC M2 ci Evotec 2,0,…) Rozmer 1ks: 100x50cm Hrúbka: 3 mm Možné osobne vyzdvihnut na Turbinovej 1,BA resp. poslat postou (+5 Euro).