inzercia, predaj, predám, bazár

Silikónový obal, puzdro na kluc 3 tlačítkový

Kategória: Príslušenstvo

VW | SKODA | SEAT - silikónové obaly/kryty na kľúče 5€/ks. Veľmi kvalitné, mäkký plast/silikón.

Sú vyrobené z TPU (Thermoplastic Polyurethane) materiálu, možno si to predstaviť ako kryty na telefóny, odolné a ohybné.
Posledný Čierny obal s červenou čiarou je z mäkkého silikónu, ktorý má aj fosforové tlačidlá. Svietia v noci.

Kompatibilné s:
VW / Volkswagen GOLF 2014
ŠKODA 2014-2017
SEAT LEON, IBIZA, CUPRA 2014-2017

#kryt #obal #puzdro #na kľúč #ochranne #ochranny

Osobný odber KM/ZA.
Na DOBIERKU - NEPOSIELAM.
Posielam len v prípade platby vopred. Poštovné cca +3€.
Silikónový obal, puzdro na kluc 3 tlačítkový
Podobné inzeráty
Silikonovy obal, puzdro na kluc 3 tlacitkovy
Silikónový obal, puzdro na kluc 3 tlačítkový VW | SKODA | SEAT - silikónové obaly/kryty na kľúče 5€/ks. Veľmi kvalitné, mäkký plast/silikón. Sú vyrobené z TPU (Thermoplastic Polyurethane) materiálu, možno si to predstaviť ako kryty na telefóny, odolné a ohybné. Posledný Čierny obal s červenou čiarou je z mäkkého silikónu, ktorý má aj fosforové tlačidlá. Svietia v noci. Ponuka: 1. Striborno-čierny 2. Béžovo-zlatý 3. Čierno-zlatý 4. Čierno-červený 5. Čierny - silikónový s červeným pásikom (Svietiaci v tme - fosforové tlačidlá) Kompatibilné s: VW / Volkswagen GOLF 2014 ŠKODA 2014-2017 SEAT LEON, IBIZA, CUPRA 2014-2017 #kryt #obal #puzdro #na kľúč #ochranne #ochranny Osobný odber KM/ZA. Na DOBIERKU - NEPOSIELAM. Posielam len v prípade platby vopred. Poštovné cca +3€.
Silikonovy obal, puzdro na kluc 3 tlacitkovy
Silikónový obal, puzdro na kluc 3 tlačítkový VW | SKODA | SEAT - silikónové obaly/kryty na kľúče 5€/ks. Veľmi kvalitné, mäkký plast/silikón. Sú vyrobené z TPU (Thermoplastic Polyurethane) materiálu, možno si to predstaviť ako kryty na telefóny, odolné a ohybné. Posledný Čierny obal s červenou čiarou je z mäkkého silikónu, ktorý má aj fosforové tlačidlá. Svietia v noci. Ponuka: 1. Strieborno-čierny 2. Béžovo-zlatý 3. Čierno-zlatý 4. Čierno-červený 5. Čierny - silikónový s červeným pásikom (Svietiaci v tme - fosforové tlačidlá) Kompatibilné s: VW / Volkswagen GOLF 2014 ŠKODA 2014-2017 SEAT LEON, IBIZA, CUPRA 2014-2017 #kryt #obal #puzdro #na kľúč #ochranne #ochranny Osobný odber možný po trase KM-ZA-Terchova-DK v prac. dni. Na DOBIERKU - ! NEPOSIELAM ! Posielam len v prípade platby vopred. Poštovné cca +3€.
Silikónový obal na kľúč Hyundai
Predám silikónový obal na kľúč Hyundai 3 tlačítkový. Obal je nepoužitý. Cena: 1€ plus pošta Zaslanie slovenskou poštou alebo zásielkovňou. (zásielkovňa 3,30€, slovenská pošta obyčajne 1,00€, doporučene 1,80€) Platba možná cez dobierku, prevodom na účet SLSP, PayPal alebo v rôznych kryptomenách. (dobierka pri pošte +1,30€ alebo pri zasielkovni +1,00€) Preferujem komunikáciu emailom, sms, Signal alebo WhatsApp, na telefóne nie som vždy dostupný.
Kľúč Hyundai Kia 3-tlačítkový obal kľúča
Predám tento kľúč pre HYUNDAI / KIU, 3-tlačítkový s logom. Kľúč je vhodný na výmenu za pôvodný, poškodený. Je to obal, bez elektroniky s planžetou.
Predám silikónový ochranný obal, púzdro na kľúč Peugeot.
Dobrý deň, Predám silikónový ochranný obal, silikónové ochranné púzdro na kľúč Peugeot a možno pasuje aj na kľúče iných značiek.
OBAL KĽÚČA VOLKSWAGEN PASSAT VW (náhrada za trojtlačítkový)
Predám nový náhradný kryt, náhradné púzdro na kľúč (nie silikónový obal), ale obal kľúča - náhrada za poškodený, nefunkčný obal pôvodného autokľúča pre koncern VW (VW, ŠKODA, SEAT). Obal kľúča je BEZ batérie, elektroniky, IMMO čipu. Ideálne ak má niekto zničené staré kľúče len sa "črevá" prehodia do nového obalu. Máte octáviu, a chcete vymeniť za tento obal? Viď video: Pošlem aj na dobierku.