inzercia, predaj, predám, bazár

SKECHERS Pôvodná cena:53EUR Tenisky

Kategória: Fitness, jogging

Predám zánovné tenisky SKECHERS č.34 Pôvodná cena:53EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Topánky Skechers majú elastické šnúrky a stielku z Memory Foam . Jednodielnu podrážku pre maximálne pohodlie pod nohami.
SKECHERS Pôvodná cena:53EUR Tenisky
Podobné inzeráty
SKECHERS on The GO 600 Pôvodná cena: 59,90Eur  Sandále
Predám Sandále SKECHERS on The GO 600 č.40 Pôvodná cena: 59,90Eur Svetová jednotka na trhu v obore lifestylovej obuvi a vysoko výkonnej značky topánok pre mužov, ženy aj deti. Za úspechom firmy Skechers stoja jej zamestnanci, vysoká kvalita a pestrý sortiment výrobkov. Spoločnosť ponúka dve odlišné kategórie obuvi. Jej lifestylová divízia zahŕňa napríklad charitatívnu líniu BOBS a výkonová línia ponúka obuv typu Skechers GOrun, Skechers GOwalk a Skechers GObionic. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(08102020)
SKECHERS EQUALIZER 3.0 Tenisky
Predám tenisky SKECHERS EQUALIZER 3.0 č.42 Pôvodná cena:79EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Pánske tenisky Skechers 52927 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahkú a priedušnú obuv. Zvršok je vyrobený zo sieťoviny pre pohodlné nosenie. Textilný materiál je mimoriadne mäkký a priedušný. Vďaka flexibilnej konštrukcii a šnúrkam sa topánka dokonale prispôsobí nohe. Vložka Vzduchom chladená pamäťová pena priedušný a udržuje nohy v suchu aj počas horúcich letných dní. Ďalšou výhodou prezentovanej obuvi je možnosť prania v práčke. Vhodné na všetky druhy športových aktivít.
Tenisky SKECHERS - SKECH AIR INFINITY veľ. 37
Predám Tenisky SKECHERS - SKEC AIR INFINITY veľ. 37 Pôvodná cena 70 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05272019).
svietiace tenisky SKECHERS S LIGHT RAPID
Predám svetielkujúce tenisky Skechers S Light Rapid, veľkosť 37.Svetielka sa dajú vypnúť/zapnúť. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11122019).
Ponúkam dámske bežecké tenisky HOKA Clifton 8
Predám nové dámske bežecké tenisky HOKA Glifton 8 vo veľkosti 38. Tieto tenisky sú v skvelom stave a ešte nikdy neboli použité. Sú vhodné na beh ale aj na každodenné nosenie. Hoka Clifton 8 sú známe svojou vysokou kvalitou a komfortom, vďaka čomu sú veľmi obľúbené medzi bežcami a bežkyňami. Tenisky majú vynikajúce odpruženie a podrážku, ktorá absorbuje nárazy a tak chráni kĺby. To zabezpečuje bezbolestné behanie a minimalizuje riziko poranenia. Ak hľadáte kvalitné a pohodlné bežecké tenisky, tieto Hoka Clifton 8 sú pre vás tou správnou voľbou. Nechajte sa prekvapiť ich výkonom a skvelým dizajnom. Cena za tenisky je 70€. Kontaktujte ma ak máte záujem o kúpu alebo ak potrebujete ďalšie informácie.
BROOKS GHOST 14 Pôvodná cena:119,90EUR Bežecké Tenisky
Predám BROOKS GHOST 14 č.40 Pôvodná cena:119,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212022) bežecké topánky vynikajú moderným vzhľadom aj funkčnosťou. Sú hladké a extra pohodlné. Model Ghost patrí medzi najobľúbenejšie a táto verzia je už 14. generáciou tohto modelu. Bežecká obuv využíva moderné technológie odpruženia, vďaka ktorým zažijete hladkú jazdu od začiatku do konca. Mäkká medzipodrážka umožní ľahšie prechody, ktoré si takmer neuvedomíte. Dezén podrážky sa vyznačuje výbornou priľnavosťou a znižuje riziko šmyku. Obuv Brooks perfektne sedí na nohe, poskytuje vynikajúcu izoláciu a je ideálna na krátke aj dlhšie vzdialenosti. Značkové tenisky na beh sú vhodné na každodenné behanie, najmä na tvrdé cestné povrchy. Majú klasické viazanie na šnúrky, ktoré umožní fixovať chodidlo v topánke podľa individuálnych potrieb. Priedušnosť bežeckých botasiek zaistí zvršok zo sieťoviny 3D Fit Print, ktorý sa vďaka svojej pružnosti a štruktúre prispôsobí nohe. Stabilitu poskytne spevnená časť v oblasti päty a členka. O správne odpruženie sa postará technológia DNA LOFT, ktorá reaguje na každého bežca individuálne. Na výrobu botasiek na behanie bol použitý recyklovaný materiál. Detaily produktu: bežecké tenisky moderný vzhľad priedušný zvršok 3D Fit Print sa prispôsobí chodidlu extra pohodlné viazanie na šnúrky výborné odpruženie vďaka DNA LOFT mäkká medzipodrážka vďaka ktorej nebudete cítiť prechody dezén podrážky poskytuje výbornú priľnavosť vyrobené aj z recyklovaného materiálu vhodné na každodenné behanie vhodné na tvrdé cestné povrchy, na krátke aj dlhé vzdialenosti