inzercia, predaj, predám, bazár

Skenovanie zásielok

Kategória: Doprava a logistika

Brigáda ranné zmeny 4:00 - 11:00
Prijmeme brigádnika (práca je vhodná pre mužov) na ranné zmeny do skladu medzinárodnej kuriérskej spoločnosti na Lieskovskej ceste v Zvolene .
Brigáda je vhodná aj pre študentov VŠ alebo popri práci.
podmienky :čistý výpis RG
pracovná náplň :
triedenie zásielok
skenovanie zásielok
balenie zásielok
pomocné práce v sklade
pracovný čas :
4:00 - 11:00
Zmeny sa dohadujú týždeň dopredu.
mzda :
od 4:00 do 6:00 - 5,8€/hod v čistom
od 6:00 do 11:00 4,5€/hod v čistom
vyplácane mesačne v hotovosti do 20.
V prípade záujmu volajte na alebo nám zašlite životopis na mail kucerova@
Skenovanie zásielok
Podobné inzeráty
Kuriér - rozvoz zásielok
Ponúkame prácu pre kuriéra na rozvoz a zvoz kusových zásielok pre kuriérsku spoločnosť v zastúpení spoločnosti Kawax group s.r.o. Pre jednotlivé obvody v meste Bratislava s nástupom ihneď. Prvé 2 dni začínate s 30 zásielkami vrátane zaškolenia s personálom. Po 2 dňoch Vám bude pridelených viac zásielok = vačší zárobok. Pre začatie spolupráce budete potrebovať: - znalosť Bratislavy - smartfón s operačným systémom ANDROID - vlastné motorové vozidlo ( COMBI, PICK-UP, prípadne dodávka ) - čistý register trestov - Vodičský preukaz - B , ktorého držiteľom ste minimálne 1 rok. - zodpovedný a profesionálny prístup - komunikatívnosť Pracovná doba začína v depe Bratislava- Petržalka o 09:30, a jej dĺžka závisí od Vašej šikovnosti a znalosti Bratislavy prípadne jej okolia. Náplň práce: - nachystanie a naloženie zásielok podľa prideleného smeru (rajónu) - kontaktovanie a doručovanie zásielok k zákazníkom - zvoz a závoz pridelených zásielok - práca s hotovosťou a s platobným terminálom - práca so skenerom Platové ohodnotenie mimo dodávky ( osobné vozidlo ) : Na dohodu - 1.50€ za doručený stop SZČO - 1.80€ za doručený stop Priemerne vychádza zárobok na dohodu okolo 15e/hod, ako SZČO 18e/hod Osobné ohodnotenie podľa šikovnosti a zručnosti kuriéra. Predošlé skúsenosti sú vítané!
Ponúkam prácu kuriéra na Trenčín - auto poskytnem
Hľadám kuriéra na živnosť. Oblasť rozvozu - Trenčín (nie okolie). Vlastné auto nie je potrebné, firemné auto k dispozícií. Náplň práce: - obsluha dotykového scannera (skenovanie zásielok), - manipulácia so zásielkami - triedenie, ukladanie, vykladanie zásielok z dodávky - komunikácia so zákazníkmi - kontaktovanie príjemcov zásielok počas rozvozu - vyzdvihovanie zásielok od zazmluvnených zákazníkov - práca s hotovosťou/ dobierkami a platobným terminálom - vypísanie sumáru dňa z rozvozu a zvozov Požadujem: - zodpovedný prístup k práci - schopnosť manuálnej práce - spoľahlivosť - časovú flexibilnosť - dochvíľnosť - samostatnosť - schopnosť orientácie - ochota spolupracovať - čistý register trestov Prax v obore vítaná, nie podmienkou. Začína sa o 06:00, koniec - záleží od tvojej šikovnosti v akom čase skončíš. Na vykladanie kamiónov máme skladníkov. Viac informácii na tel.čísle alebo emailom. Platobné podmienky pri osobnom stretnutí.
PRÁCA KURIERA NOVE MESTO NAD VAHOM
Hľadám kuriéra na živnosť. Oblasť rozvozu - Nové Mesto nad Váhom a okolie. Vlastné auto nie je potrebné, firemné auto k dispozícií. Náplň práce: - obsluha dotykového scannera (skenovanie zásielok), - manipulácia so zásielkami - triedenie, ukladanie, vykladanie zásielok z dodávky - komunikácia so zákazníkmi - kontaktovanie príjemcov zásielok počas rozvozu - vyzdvihovanie zásielok od zazmluvnených zákazníkov - práca s hotovosťou/ dobierkami a platobným terminálom - vypísanie sumáru dňa z rozvozu a zvozov Požadujem: - zodpovedný prístup k práci - schopnosť manuálnej práce - spoľahlivosť - časovú flexibilnosť - dochvíľnosť - samostatnosť - schopnosť orientácie - ochota spolupracovať - čistý register trestov Prax v obore vítaná, nie podmienkou. Začína sa o 07:00, koniec - záleží od tvojej šikovnosti v akom čase skončíš. NÁSTUP IHNEĎ prípadne OD 1.1.2023 Viac informácii na tel.čísle , alebo emailom. Platobné podmienky pri osobnom stretnutí.
Kurier na dodavku, rozvoz Trencin
Hľadáme kuriéra na živnosť. Oblasť rozvozu Trenčín Jazdí sa na firemnom aute, t.j. hľadáme len kuriera. Náplň práce: - obsluha dotykového scannera (skenovanie zásielok), - manipulácia so zásielkami - triedenie, ukladanie, vykladanie zásielok z dodávky - komunikácia so zákazníkmi - kontaktovanie príjemcov zásielok počas rozvozu - vyzdvihovanie zásielok od zazmluvnených zákazníkov - práca s hotovosťou/ dobierkami a platobným terminálom - vypísanie sumáru dňa z rozvozu a zvozov Požadujem: - zodpovedný prístup k práci - schopnosť manuálnej práce - spoľahlivosť - časovú flexibilnosť - dochvíľnosť - samostatnosť - schopnosť orientácie - ochota spolupracovať - čistý register trestov Prax v obore vítaná, nie podmienkou. Začína sa o 06:00, koniec - záleží od tvojej šikovnosti v akom čase skončíš. NÁSTUP IHNEĎ Viac informácii na tel.čísle , Platobné podmienky pri osobnom stretnutí.
PRÁCA KURIERA NOVE MESTO NAD VAHOM
PRÁCA KURIERA NOVE MESTO NAD VAHOM Hľadám kuriéra na živnosť. Oblasť rozvozu - Nove Mesto nad Vahom Vlastné auto nie je potrebné, firemné auto k dispozícií. Náplň práce: - obsluha dotykového scannera (skenovanie zásielok), - manipulácia so zásielkami - triedenie, ukladanie, vykladanie zásielok z dodávky - komunikácia so zákazníkmi - kontaktovanie príjemcov zásielok počas rozvozu - vyzdvihovanie zásielok od zazmluvnených zákazníkov - práca s hotovosťou/ dobierkami a platobným terminálom - vypísanie sumáru dňa z rozvozu a zvozov Požadujem: - zodpovedný prístup k práci - schopnosť manuálnej práce - spoľahlivosť - časovú flexibilnosť - dochvíľnosť - samostatnosť - schopnosť orientácie - ochota spolupracovať - čistý register trestov Prax v obore vítaná, nie podmienkou. Začína sa o 7:00 a koniec - záleží od tvojej šikovnosti v akom čase skončíš. NÁSTUP IHNEĎ, PLATOVÉ PODMIENKY OSOBNE.
PRÁCA KURIERA TRENČÍN
PRÁCA KURIERA TRENČÍN Hľadám kuriéra na živnosť. Oblasť rozvozu - Trenčín Vlastné auto nie je potrebné, firemné auto k dispozícií. Náplň práce: - obsluha dotykového scannera (skenovanie zásielok), - manipulácia so zásielkami - triedenie, ukladanie, vykladanie zásielok z dodávky - komunikácia so zákazníkmi - kontaktovanie príjemcov zásielok počas rozvozu - vyzdvihovanie zásielok od zazmluvnených zákazníkov - práca s hotovosťou/ dobierkami a platobným terminálom - vypísanie sumáru dňa z rozvozu a zvozov Požadujem: - zodpovedný prístup k práci - schopnosť manuálnej práce - spoľahlivosť - časovú flexibilnosť - dochvíľnosť - samostatnosť - schopnosť orientácie - ochota spolupracovať - čistý register trestov Prax v obore vítaná, nie podmienkou. Začína sa o 06:00, koniec - záleží od tvojej šikovnosti v akom čase skončíš. NÁSTUP IHNEĎ, PLATOVÉ PODMIENKY OSOBNE.