inzercia, predaj, predám, bazár

skialp Line + Diamir experience

Kategória: Skialpy

Ponúkam na predaj skialp zn. Line + Diamir experience
Ponúkam na predaj tento skialp set aj s pasmi a brzdami.
Dĺžka lyží 180 cm.
skialp Line + Diamir experience
Podobné inzeráty
Skialp set lyže 161cm, Diamir Experience M
Predám starší set lyže Dynamic 161cm, viazanie Diamir Experience v.M. Zachovalé pásy v cene. Len osobne BA Rača.
Skialp lyže HAGAN 163cm+DIAMIR EXPERIENCE S
Predám veľmi pekné,zachovalé a kvalitné skialpové lyže výbornej značky HAGAN dĺžky 163cm aj s kvalitným skialpinistickým viazaním výbornej značky DIAMIR FRITSCHI SWISS EXPERIENCE veľkosti S nastaviteľné od 250mm do 300mm s brzdami...ako na obrázkoch.Všetko v poriadku.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyže a lyžiarky za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
Predám skialp set Diamir SCOUT 11 (nove), lyže 150 cm, pásy
Predám skialpový set viazanie rámové Diamir SCOUT 11 (S/M - nové bez škrabancov pár krát na svahu), lyže SKYROCK 150 cm, pásy KOHLA 150 cm(nové). Použitý set max 10x, viazanie Diamir SCOUT 11 (do 110kg posledný rámový model od Diamir (veľmi ľahký, ako pinové viazanie, ale lepší, istejší na užitie si lyžovačky v neupravenom teréne, vypína špička aj päta) pre veľkosti lyžiarky 260-315 mm ) bez škrabancov nové, lyže ľahké pekné skĺznica OK, brzdy, stúpacie pásy KOHLA 150 cm (nové TOP stav), Super stav na lacný oddych v prírode na snehu a na slnku. viazanie v hodnote 250€ (nové viď foto), pásy 130€ (nové), lyže 150€. Všetko funkčné a spoľahlivé TOP STAV. Vhodné pre osoby cca od 150cm do 170cm (deti, mládež, dospelé osoby nižšieho vzrastu :-) (váha do 110kg.) Všetko spolu 230€. Po dohode v cene setu, viem doviesť v rámci stredného Slovenska. Osobný odber B.Bystrica.
Junior skialp
Predám nové junior skialp lyže, dĺžka 150cm z viazaním Fritschi Diamir Experience S do veľkosti 41 (jednoduché ovládanie viazania a podstavcov) a nové pásy. Lyže možné využiť na lyžovanie na zjazdovke a skialp, univerzálne. Cena setu na foto z pasmi 350€ V prípade záujmu poradím a pomôžem pri výbere a podobne. Predaj osobne alebo na dobierku. Ďalšia moja ponuka-kliknite na Skialp
Skialp lyže HAGAN CARBON AIRCUBE 155cm+DIAMIR S+pásy
Predám veľmi pekné,veľmi zachovalé ako nové skialp lyže výbornej značky HAGAN CARBON AIRCUBE dĺžky 155cm aj s kvalitným skialpinistickým ramovým viazaním výbornej značky DIAMIR FRITSCHI SWISS EXPERIENCE veľkosti S nastaviteľné od 260mm do 300mm s brzdami plus pásy k tomu...ako na obrázkoch.Všetko v poriadku.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyže a lyžiarky rôznej veľkosti za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
SKIALP SET SKITRAB DIAMIR,BRZDY
Krásny skialp set diamir freeride. Lyže:Talianske Skitrab Stelvio 171 cm,lyže sú po riadnom servise. Viazanie: Diamir FR freeride ,,M,, Možnosť dokúpenia pásov. Môžem poslať Viac informácií mobil/osobne/e-mail Dohoda