inzercia, predaj, predám, bazár

Skialp nohavice Salewa Sesvenna 2 DST veľkosť L

Kategória: Skialpy

Nové, ešte s cenovkou, nenosené, kúpené v októbri tu na Slovensku, doklad doložím - nemohol som zohnat XL tak som to riskol s L. Podarilo sa mi neskôr v zahraničí nájsť XL, ktoré mi sadnú lepšie a ktoré teda používam. Odolné vetru, vodoodpudivé, priedušné, vyrobené z Durastretch, na spodku Cordura … detaily sú na nete (kde sa aj dajú kúpiť, ake velkosti len S alebo XXL), celý popis je napríklad na tomto linku
Skialp nohavice Salewa Sesvenna 2 DST veľkosť L
Podobné inzeráty
Mammut Extreme, Salewa GoreTex a Martini Alpine
Predám špičkové skialp nohavice v 100% stave: Úplne nové, nepoužívané skialp nohavice Mammut Extreme GoreTex v 100% stave. Je to najvyššia rada od značky Mammut. Veľkosť L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 111 cm - šírka pásu 42 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 58 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OD 650,-€. Cena 180,-€. Salewa GoreTex - špičkové pánske skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Nohavice majú odnímateľné traky, GoreTex nepremokavá membrána a sú rozopínateľné po celej dlžke z boku. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu od 37 do 50 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 73 cm. CENA: 55,-€. MARTINI - špičkové zateplené pánske lovecké - polovnícke - turistické nohavice v bezchybnom 100% stave. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu 40-48 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA: 39,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Skialp lyže Atomic, pásy Colltex a prilba Salewa Helium
Predám veľmi zachovalé, nepoškodené skialp lyže Atomic TC.9 Tour Carve s viazaním Silvretta. Dľžka lyží je 170 cm a nemajú žiadne funkčné poškodenie. CENA: 50,-€. Dalej predám veľmi zachovalé, nepoškodené skialp stúpacie pásy s prepravnou taštičkou: Colltex - prvý obrázok zprava prvý čierny - 135-140x7,5 cm - prvý obrázok zprava druhý čierny - 145-150x6,5 cm - prvý obrázok červený - 155-160x7 cm - PREDANÝ! - prvý obrázok zprava štvrtý čierny - 145-150x6,5 cm - PREDANÝ! CENA: 49,-€/pár. Dalej predám úplne nové, špičkové stúpacie pásy Edelweiss (prvý obrázok zľava prvý čierny). 195x11 cm. CENA: 80,-€ - PREDANÝ!!! Dalej na predaj horolezecká - skialp prilba Salewa Helium v nepoškodenom stave. Velkosť je nastaviteľná od 52-61 cm. CENA: 29,-€ - REZERVOVANÝ!!! Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj skialp oblečenie aj lyže, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Dynafit Mercury 2 DST man
Predám nové, nepoužité skialpové nohavice Dynafit Mercury 2 DST man, farba petrol, veľkosť 48/M.
Nohavice Salewa sella dst m pants
Predám skialpové nohavice Salewa, veľkosť EU L/50, použité na 1 výlete, nesadla veľkosť a musel som si kúpiť M.povodna cena 179,95. Majú postranné vetracie zipsy, je v nich naozaj veľmi príjemné, impregnované voči snehu a dažďu, dole dostatočne široké na obopnutie okolo lyžiarok.
skialp set
Predám pekný skialpovy set vhodný pre začiatočníka- Lyže Salomon 179cm, rámové viazanie, čisto nové pasy, lyžiarky Dynafit veľkosť 28 (EU43 1/3) vhodne aj na pinové viazanie. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne Lyže/Lyžiarky. Cena kompletu 450€ Cena Lyže pasy viazanie 250€ Cena lyžiarky Dynafit 200€ (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyze, skialp lyziarky, skialp viazanie, skialpove lyziarky, skialpove lyze, skialp pasy)
Skialp set Fischer + Garmont
Predám skialpový set vhodný pre začiatočníka. Lyže Fischer Hitrax 163cm dlhé, rámové viazanie, čisto nové pásy, ľahké lyžiarky Garmont G-ride veľkosť EUR 40-41. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne lyže a lyžiarky. Cena kompletu 350€ prípadne dohoda Lyže s pásmi a viazaním 250€ Lyžiarky 150€ Možnosť dovozu na trase Poprad - Stará Ľubovňa. (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyže, skialp lyžiarky, skialp viazanie, skialpové lyžiarky, skialpové lyže, skialp pásy)