inzercia, predaj, predám, bazár

Skialpové lyžiarky Scarpa Laser 285mm

Kategória: Lyžovanie

Dobrý deň,
ponúkam na predaj moje nevyužívane skialpové lyžiarky Scarpa Laser veľkosť 9 1/2 mondo 285mm. Sú vhodné na klasické aj techové viazanie. Stav je veľmi dobrý, len vnútorná vložka má prešúchanú pätu, takže pri dlhých túrach to cítiť. Odporučil by som do budúcna kúpiť nové vypaľovacie vložky.
Pošlem aj na dobierku po dohode v originálnom balení.
Skialpové lyžiarky Scarpa Laser 285mm
Podobné inzeráty
Používané lyžiarky Salomon a skialpove lyžiarky Scarpa
Predám lacno používané lyžiarky Salomon veľ.43 (EU 8.5) a skialpove lyžiarky Scarpa veľ. 39 (EU 6) v dobrom stave. Skialpove scarpy použiteľné aj do bežného lyžiarskeho viazania. Cena po 50€ každé. Pošlem aj na dobierku.
Používané LYŽE STÖCKLI LASER SL
Používané TOP slalomové lyže od Švajčiarskej firmy STÖCKLI model LASER SL. Lyže sú v super stave. Aktuálne po servise. Dĺžka 155 cm. Stöckli Laser SL je slalomová delikatesa značky Stöckli. Ak túžite po originálnom, ručné spracovanie modelu s nevšedným dizajnom, tak je Stöckli Laser SL priamo pre Vás šitý na mieru. Jedinečná drevená konštrukcia, najlepšie materiály použité pri výrobe a dva titanalovou pláty u tejto lyže zaručujú jej vynikajúce jazdné vlastnosti. Odporúčame tým lyžiarom, ktorí majú radi dynamickú jazdu bez kompromisu, čo znamená bez rocker a širšieho stredu a nebojí sa športového nasadenie v každom oblúku, ktoré táto lyže vyžaduje. V priebehu oblúka je lyža pokojná, hravá, v oblúkoch s ňou pocítite ľahkosť. Tento model je skvele vybavený na jazdu na tvrdom a zľadovatenom povrchu, na ktorom sa mu páči najviac. Vario Race Technológia podporuje harmonické začatí oblúka a maximálne zrýchlenie na jeho konci, vďaka technológii Full Edge Contact vzniká predĺžená kontaktná plocha v priebehu oblúku. Laser SL sú osadené širšími hranami, tým sa výrazne predlžuje ich životnosť. ýchle začatie oblúka Výborné vlastnosti na ľade a tvrdých zjazdovkách Presnosť a čitateľnosť pri začatí, vedenie a ukončenie oblúkaalšie perla z radu Laser pre tých, ktorí milujú carving. Rezané oblúky na tejto slalomke Vám prinesú taký zážitok, aký sa dá len ťažko opísať. Tento model je úplne skvelá slalomka, ktorú si užije každý, kto má rád športové, presnú, dynamickú jazdu najmä v krátkych oblúkoch. Tento model samozrejme vynikne na tvrdých, upravených zjazdovkách, ale je veľmi príjemný aj v zhoršených snehových podmienkach. Ako na všetkých modeloch Laser, sú i tu použité výborné materiály a konštrukcie, čo sa samozrejme pozitívne prejaví aj na dlhej životnosti tohto modelu.
Používané LYŽE STÖCKLI LASER SL
Znížená cena. Používané TOP slalomové lyže od Švajčiarskej firmy STÖCKLI model LASER SL. Lyže sú v super stave. Aktuálne po servise. Dĺžka 155 cm. Stöckli Laser SL je slalomová delikatesa značky Stöckli. Ak túžite po originálnom, ručné spracovanie modelu s nevšedným dizajnom, tak je Stöckli Laser SL priamo pre Vás šitý na mieru. Jedinečná drevená konštrukcia, najlepšie materiály použité pri výrobe a dva titanalovou pláty u tejto lyže zaručujú jej vynikajúce jazdné vlastnosti. Odporúčame tým lyžiarom, ktorí majú radi dynamickú jazdu bez kompromisu, čo znamená bez rocker a širšieho stredu a nebojí sa športového nasadenie v každom oblúku, ktoré táto lyže vyžaduje. V priebehu oblúka je lyža pokojná, hravá, v oblúkoch s ňou pocítite ľahkosť. Tento model je skvele vybavený na jazdu na tvrdom a zľadovatenom povrchu, na ktorom sa mu páči najviac. Vario Race Technológia podporuje harmonické začatí oblúka a maximálne zrýchlenie na jeho konci, vďaka technológii Full Edge Contact vzniká predĺžená kontaktná plocha v priebehu oblúku. Laser SL sú osadené širšími hranami, tým sa výrazne predlžuje ich životnosť. ýchle začatie oblúka Výborné vlastnosti na ľade a tvrdých zjazdovkách Presnosť a čitateľnosť pri začatí, vedenie a ukončenie oblúkaalšie perla z radu Laser pre tých, ktorí milujú carving. Rezané oblúky na tejto slalomke Vám prinesú taký zážitok, aký sa dá len ťažko opísať. Tento model je úplne skvelá slalomka, ktorú si užije každý, kto má rád športové, presnú, dynamickú jazdu najmä v krátkych oblúkoch. Tento model samozrejme vynikne na tvrdých, upravených zjazdovkách, ale je veľmi príjemný aj v zhoršených snehových podmienkach. Ako na všetkých modeloch Laser, sú i tu použité výborné materiály a konštrukcie, čo sa samozrejme pozitívne prejaví aj na dlhej životnosti tohto modelu.
STOCKLI Laser SL VRT 160cm R12,7m
Predam pouzite lyze Stockli Laser Sl VRTvo velmi dobrom stave lyze su odservisovane pripravene na sezonu. Vhodne pre pokrocilych lyziarov. Stöckli Laser SL je slalomová delikatesa značky Stöckli. Ak túžite po originálnom, ručné spracovanie modelu s nevšedným dizajnom, tak je Stöckli Laser SL priamo pre Vás šitý na mieru. Jedinečná drevená konštrukcia, najlepšie materiály použité pri výrobe a dva titanalovou pláty u tejto lyže zaručujú jej vynikajúce jazdné vlastnosti. Odporúčame tým lyžiarom, ktorí majú radi dynamickú jazdu bez kompromisu, čo znamená bez rocker a širšieho stredu a nebojí sa športového nasadenie v každom oblúku, ktoré táto lyže vyžaduje. V priebehu oblúka je lyža pokojná, hravá, v oblúkoch s ňou pocítite ľahkosť. Tento model je skvele vybavený na jazdu na tvrdom a zľadovatenom povrchu, na ktorom sa mu páči najviac. Vario Race Technológia podporuje harmonické začatí oblúka a maximálne zrýchlenie na jeho konci, vďaka technológii Full Edge Contact vzniká predĺžená kontaktná plocha v priebehu oblúku. Laser SL sú osadené širšími hranami, tým sa výrazne predlžuje ich životnosť. Tento model sme pre Vás zostavili vo viacerých variantoch, práve si prezeráte variantu modelu Stöckli Laser SL s doskou Salomon Freeflex D20 a viazaním Salomon MC12. (SKIMAX AUTORIZED TEXT) Pozri aj ostatne moje inzeraty. Volat po 14:00
Skialpove lyziarky Scarpa Maestrale velkost 275
Predam 2x pouzite skialpove lyziarky Scarpa Maestrale velkost : papuca 275, skelet 314. Stav - ako nove, vid obrazky. Dovod predaja - nesedi velkost. Povodna cena 590.-, predavam za 200.-
Lyžiarky 42/43 - 280-285mm Nordica GP
Predám lyžiarky Nordica GP v zachovalom stave. Veľkosť 280-285mm vhodné na 41 až 43 nohu, celková dĺžka myslím 320mm. Cena 35€ najlepšie osobný odber Okres Sobrance. Mám aj iné lyžiarky a lyže pozrite inzeráty.