inzercia, predaj, predám, bazár

Skialpové nohavice HUSKY

Kategória: Športové oblečenie

Predám nové nepoužité hardshelové nohavice HUSKY vhodne na skialp aj outdoor do náročného terénu.
-nepoužité (nesadla veľkosť)
-velkost XXL
-nepriepustne vodný stĺpec H2O 20 000
Nohavice sú úplne nové ešte majú na sebe štítky
-najlepsie osobný odber
Skialpové nohavice HUSKY
Podobné inzeráty
Predám lyžiarske nohavice Husky veľkosť S
Predám Lyžiarske nohavice Husky na fotke. Veľkosť S, raz použité, nepoškodené. Kontaktovať telefonicky prosím. Tieto:
Lyžiarsky set Husky bunda + nohavice
Predám kvalitnú lyžiarsku bundu a nohavice Husky velkost 140 - 146. Vodny stlpec 15 000. Obe sú nové nenosené, nohavice ešte s visačkou. Pôvodná cena spolu 200 eur. Nohavice teraz 65 eur. Bunda teraz 65 eur. Predám ideálne spolu ako set 130 eur. Vieme sa dohodnút aj samostatne po 65 eur kus.
Skialp nohavice Montura S
Predám 2 x oblečené, v záruke dámske skialp nohavice, dámske skialpové nohavice, dámske turistické nohavice, zateplené nohavice, nohavice na bežky. Sú krásne, elastické, obopnú postavu. Nohavice Montura Evoque, veľkosť S. Boli kúpené pred vianocami, je mi ľúto, žiaľ ja sa v nich necítim dobre, kúpila som ďalšie dvoje, sedia lepšie. K nohaviciam odfotil aj blok k záruke, kúpené v LM.
Dynafit mercury 2
Predám skialpové nohavice DYNAFIT Mercury 2 vo veľkosti XL. Nohavice sú z odolného a priedušného materiálu Dynastretch a poskytujú vetruodolnosť ako aj čiastočnú vodeodolnosť vďaka povrchovej úprave DWR. Ventilačné zipsy, integrované manžety zabraňujúce vniknutiu snehu do nohavíc zips na konci umožňuje rozšíriť nohavice aby sa do nej zmestili skialpové topánky nastaviteľný pás a lem kompatibilné s lyžiarskými topánkami predné vrecká na zips a vrecko so zipsom na stehne. Nohavice boli pár krát použité. Sú mi veľké.
Dámske outdoorové nohavice veľkosť S
Predám dámske outdoorové nohavice, veľkosť S Damske vodeodolné nohavice Husky Krešo L sú vhodné pre celodenné nosenie. Materiál Extend-Therm Stretch softshell 10.000 je vhodný do nepriaznivých podmienok. Zaisťujú pohodlie a oceníte priestranné vrecká na najdôležitejšie doklady, ako sú kľúče, peňaženka a ďalšie drobnosti - nové, nenosené: cena 29 € + poštovné dámska prechodná bunda HM -veľkosť XS / S - 5 €+ poštovné - málo nosená, ale zachovalá dámska sivá mikinka s kapucňou - veľkosť S, 5 €+ poštovné - nová nenosená. ceny sú uvedené bez poštovného. Pri kupe nohavic Husky a bundy Northfinder spolu je cena celkom 33 € + postovne. V rámci Banskej Bystrice je možný osobný odber.
Dámske skialpové nohavice
Predám dámske skialpové nohavice Wedze z Decathlonu, vhodné aj na lyžovanie. Oblečené 2 krát. Úplne ako nové. Sú mi žiaľ veľké. Detailný popis: