inzercia, predaj, predám, bazár

Skialpové nohavice Karpos LYSKAMM, unisex, XXS

Kategória: Skialpy

Predám úplne nové skialpové nohavice, veľkosť bohužiaľ nie je pre mňa. Unisex, vhodné pre veľmi štíhlych dospelých alebo staršie deti/juniorov. Len osobný odber v Lipt. Mikuláši, prípadne po dohode vo Zvolene alebo v Žiline. Preferujem SMS.

Elastické, vetruodolné, vodoodpudivé, hrejivé a ľahké. Materiály: Polartec Alpha, K-Shell, Cordura. Na bokoch po celej dĺžke zipsy.
Skialpové nohavice Karpos LYSKAMM, unisex, XXS
Podobné inzeráty
Skialp bunda Karpos lyskamm evo, nova, velkost M
Na predaj panska Skialp bunda Karpos lyskamm evo, nova, velkost M. Bunda je len vyskusana s visackami. Popis a tabulky velkosti najdete tu:
Skialp oblecenie Karpos - nove s visackami
Predam uplne nove skialp oblecenie Karpos, vhodne ako set, vyborna kvalita. 1. Pánska bunda Karpos Alagna Plus Evo Jacket Blue Jewel/Black - velkost M, cena 140€ (povodna cena 250) Bunda Karpos Alagna Plus Evo je určená najmä na skialpinizmus. Bola testovaná v terénnych testoch s najlepšími športovcami. Vďaka svojej konštrukcii je veľmi univerzálna, ideálna pre pokročilých skialpinistov. Ponúka teplo a maximálnu ochranu pred vetrom a vzadu zaisťuje maximálnu priedušnosť. Hybridná štruktúra umožňuje použitie bundy v rôznych poveternostných podmienkach. Je to perfektné pri stúpaní, keď na hrebeni trochu fúka vietor a pri zostupe. 2. Pánske nohavice Karpos Alagna Plus Evo Pant - velkost M a L. Cena 125€ (povodna cena 200). Nohavice Karpos Alagna Plus Evo sú ideálne na skialpinistické výstupy aj v extrémne chladných podmienkach. Hybridná konštrukcia umožňuje všestranné využitie. Vďaka ochrane pred vetrom vpredu je perfektný pri stúpaní aj pri zostupe. Cena Bunda + Nohavice = 250
Karpos Lyskamm pant nove XL
Nove Karpos Lyskamm velk xl. Este s vysackami. Len odskusane. Mam 188cm a hore dole je este rezerva. Pozri aj moje dalsie pekne kusky. Dynafit, la sportiva, salewa. Zajo. Black diamond, arcteryx
Karpos grand mont skialpové nohavice
Nové Karpos grand mont skialpové nohavice, veľkosť XS. Link z netu :
Nova cena Skialp nohavice Karpos Alagna Plus Evo Large
Nová cena!!! Predám úplne nové, len v chodbe vyskúšané pánske nohavice na skialp Karpos Alagna Plus evo. Dôvod predaja - nevhodný dar. Štítky som bohužiaľ poodtŕhal ale kupované v mtbiker 19.10.2022 mam doklad. Farba ako na stiahnutých obrázkoch,foťák telefónu tu farbu nevie nejak zachytiť. Na eshopeoch sú momentálne okolo 170e, rad posuniem za 150 aj s poštovným. Peťo Druh športu: skialpinizmus Pohlavie: Pánske Veľkosť: L Pánske skialpové nohavice Karpos Alagna Plus Evo sú vďaka špeciálnej konštrukcii a použitým materiálom vhodné aj na iné športové a outdoorové aktivity (bežecké lyžovanie, zjazdové lyžovanie, turistika). Poskytujú výbornú údržbu tepla, optimálnu priedušnosť a ochranu pred vetrom a snehom. Dolná časť je vybavená krátkymi YKK® zipsami a odolnou Cordurou, ktorá chráni pred poškodením od mačiek a ostrých hrán lyží. 130eur vrátane poštovného!!!
Nova cena Skialp nohavice Karpos Alagna Plus Evo Large
Nová cena!!! Predám úplne nové, len v chodbe vyskúšané pánske nohavice na skialp Karpos Alagna Plus evo. Dôvod predaja - nevhodný dar. Štítky som bohužiaľ poodtŕhal ale kupované v mtbiker 19.10.2022 mam doklad. Farba ako na stiahnutých obrázkoch,foťák telefónu tu farbu nevie nejak zachytiť. Na eshopeoch sú momentálne okolo 150e, rad posuniem za 100 aj s poštovným. Peťo Druh športu: skialpinizmus Pohlavie: Pánske Veľkosť: L Pánske skialpové nohavice Karpos Alagna Plus Evo sú vďaka špeciálnej konštrukcii a použitým materiálom vhodné aj na iné športové a outdoorové aktivity (bežecké lyžovanie, zjazdové lyžovanie, turistika). Poskytujú výbornú údržbu tepla, optimálnu priedušnosť a ochranu pred vetrom a snehom. Dolná časť je vybavená krátkymi YKK® zipsami a odolnou Cordurou, ktorá chráni pred poškodením od mačiek a ostrých hrán lyží. 130eur vrátane poštovného!!!