inzercia, predaj, predám, bazár

Skialpové nohavice Montura

Kategória: Športové oblečenie

Predám nepoužívané teplé dámske (unisexové) outdoorové nohavice Montura pre zimné športové aktivity ako lyžovanie, turistika a podobne. Sú odolné proti vetru, vode, po stranách majú ventilačné otvory. Veľkosť S.
Skialpové nohavice Montura
Podobné inzeráty
Skialp nohavice Montura S
Predám 2 x oblečené, v záruke dámske skialp nohavice, dámske skialpové nohavice, dámske turistické nohavice, zateplené nohavice, nohavice na bežky. Sú krásne, elastické, obopnú postavu. Nohavice Montura Evoque, veľkosť S. Boli kúpené pred vianocami, je mi ľúto, žiaľ ja sa v nich necítim dobre, kúpila som ďalšie dvoje, sedia lepšie. K nohaviciam odfotil aj blok k záruke, kúpené v LM.
predám Montura Skialpove nohavice veľkosť L
predám Montura Skialpove nohavice veľkosť L. Ako nové. NA SMS EMAILY NEODOPISUJEM.
Skialpové nohavice Montura
Predám nepoužívané unisexové nohavice Montura. Odolné voči vetru, vode a snehu. Po stranách ventilačné otvory a tri vrecká. Veľkosť S.
Pánský overal s kapucňou Montura Skisky Grade Overal
Predám nenosený overal Montura, veľkosť M
Pánska kombinéza s kapucňou Montura Skisky Grade Overal
Predám nový overal Montura, veľkosť M
Dámska GoreTex ľahká bunda zn. Montura / M
Dámská ľahká GoreTex bunda zn.Montura, veľkosť M, nosená ale vo veľmi dobrom stave, ako nová. Nepremokavá, príjemný strih, kapucňa s elastickým lemom, rukávy i pás s elastickým lemom, dve vnútorné vrecká a dve vonkajšie na zips. Celotelový zips ku krku, vyšší límec spojený s kapucňou ( dobré proti vetru ). Model podobný Energy Star Jacket