inzercia, predaj, predám, bazár

Skibob MPN461 detský snežný skúter

Kategória: Športové potreby

v bezchybnom
stave, info len volat
Klasický skibob má robustné oceľové rámy. Systém Fußbreme zaisťuje optimálnu bezpečnosť.
Skibob má tiež ťažné lano, ktoré sa automaticky zroluje a polstrovaný sedák odolný PU, ktorý môže byť nastavený v 3 pozíciách podľa veľkosti dieťaťa.
Široké lyže zaisťujú dobré a rýchle sánkovanie aj v hlbšom snehu,
nosnost 60kg
Skibob MPN461 detský snežný skúter
Podobné inzeráty
Skibob MPN461 detský snežný skúter, 89€
v bezchybnom stave, info len volat Klasický skibob má robustné oceľové rámy. Systém Fußbreme zaisťuje optimálnu bezpečnosť. Skibob má tiež ťažné lano, ktoré sa automaticky zroluje a polstrovaný sedák odolný PU, ktorý môže byť nastavený v 3 pozíciách podľa veľkosti dieťaťa. Široké lyže zaisťujú dobré a rýchle sánkovanie aj v hlbšom snehu, nosnost 60kg senec okolie
STIGA SNOWRACER SX PRO
ÚPLNE NOVÝ, NEPOUŽÍVANÝ, ZABALENÝ Skibob Snowracer SX PRO je skvelou zimnou výbavou pre deti, aj pre dospelých. Snowracer SX PRO je stabilný a ľahko ovládateľný skibob, ktorý posúva riadenie a ovládateľnosť ski bobov na novú úroveň. Curve Ski System (carvingový tvar prednej lyže) umožňuje lepšie ovládanie skibobu a rýchlejšiu jazdu. Skibob je vybavený twin-tip lyžami (zdvihnuté konce), čo umožňuje užiť si maximálnu zábavu behom freestylovej jazdy. Kvalitné oceľové brzdy zaisťujú včasné zastavenie. Riadidlá sú vyrobené z protišmykového materiálu a tyč riadidiel je pokrytá ochrannou penou pre väčšiu bezpečnosť. Rám je vyrobený z pevného kovového materiálu pre vynikajúcu odolnosť. Automatický naviják umožňuje maximálne pohodlné ťahanie skibobu. Švédska firma STIGA sa špecializuje na výrobu Snowracerov už od roku 1970. Ide o jeden z najúspešnejších produktov STIGA v histórii. -automatický naviják umožňuje maximálne pohodlné ťahanie skibobu -Curve Ski System umožňuje lepšie ovládanie skibobu -vybavený twin-ski lyžami Osobný odber BA / PK / BB Nosnosť - 80 kg Hmotnosť bobu - 6 kg Rozmery - 120 x 52 x 36 cm (výška sedadla 21 cm)
Detský snežný skúter - KJ5000
Predam skibob KJ5000 vo velmi dobrom stave. Skibob bol použivaný necelé dve sezóny , po jednom dieťati. Vhodný pre deti od 3 - 6 rokov (Max. nosnosť do 60kg) Osobný odber v Martin.
Skibob
Detsky 2miestny skibob,pre najmencich závodnikov prvy kontakt mailom,tel.Neplatny
Skibob,boby,sane
Detsky 2miestny skibob,pre najmencich závodnikov prvy kontakt mailom,tel.Neplatny
Skibob sánky liže boby
Skibob sanky liže boby, predám použité plné funkčné