inzercia, predaj, predám, bazár

Skip hop deka na hranie Tropical Paradise 0+

Kategória: Kojenecké potreby

Predame hraciu podlozku pre babatko. Bola pouzita 1x na 10 minut. Odvtedy odlozena. Stala 100€ , predame ju za 65€. Baterky sme dokupovali zvlast, takze tie dokupovat uz netreba. Cena pevna, nezjednavame.

Unikátna deka na hranie s motívom Tropical Paradise vytvorí čarovné miesto na hranie pre Vaše dieťatko.

Tropickí kamaráti vtiahnu dieťatko do tajuplnej džungle, kde môže objavovať a skúmať ešte neprebádané veci. Deka ponúka 3 spôsoby hry, a to počas ležania na chrbátiku, času stráveného na brušku a aj počas sedenia.

Deka obsahuje mnoho aktivít pre dieťatko, ktoré rozprúdia zábavu. Tropický kamarát leňochod, ktorého môžete pripnúť aj na väčšinu autosedačiek, spríjemní cestu Vášmu dieťatku, nech si ho zoberiete kdekoľvek.

Dieťatko budú upokojovať 2 druhy zvukov: „dážď a zvuk potoka“ a „biely šum a tlkot srdca“, ktoré hrajú po dobu 10 minút.

Závesné hračky plné aktivít môžete premiestňovať na hrazdičke podľa potreby.

- ponúka 3 spôsoby hry: počas ležania na chrbátiku, času strávenom na brušku, ale aj počas sedenia
- 2 druhy zvukov: „dážď a zvuk potoka“ a „ biely šum a tlkot srdca“
- automatické vypnutie po 10 minútach
- obsahuje závesné hračky, ktoré pomáhajú rozvíjať motorické zručnosti dieťatka
- deka obsahuje vankúšik v tvare listu
- vhodné pre deti od narodenia

Rozmery produktu: 59,7 cm x 47,6 cm x 9,5 cm
Skip hop deka na hranie Tropical Paradise 0+
Podobné inzeráty
Skip Hop Deka na hranie Tropical Paradise Activity 0m+
Predame hraciu podlozku pre babatko. Bola pouzita 1x na 10 minut. Odvtedy odlozena. Stala 100€ , predame ju za 65€. Baterky sme dokupovali zvlast, takze tie dokupovat uz netreba. Cena pevna, nezjednavame. Unikátna deka na hranie s motívom Tropical Paradise vytvorí čarovné miesto na hranie pre Vaše dieťatko. Tropickí kamaráti vtiahnu dieťatko do tajuplnej džungle, kde môže objavovať a skúmať ešte neprebádané veci. Deka ponúka 3 spôsoby hry, a to počas ležania na chrbátiku, času stráveného na brušku a aj počas sedenia. Deka obsahuje mnoho aktivít pre dieťatko, ktoré rozprúdia zábavu. Tropický kamarát leňochod, ktorého môžete pripnúť aj na väčšinu autosedačiek, spríjemní cestu Vášmu dieťatku, nech si ho zoberiete kdekoľvek. Dieťatko budú upokojovať 2 druhy zvukov: „dážď a zvuk potoka“ a „biely šum a tlkot srdca“, ktoré hrajú po dobu 10 minút. Závesné hračky plné aktivít môžete premiestňovať na hrazdičke podľa potreby. - ponúka 3 spôsoby hry: počas ležania na chrbátiku, času strávenom na brušku, ale aj počas sedenia - 2 druhy zvukov: „dážď a zvuk potoka“ a „ biely šum a tlkot srdca“ - automatické vypnutie po 10 minútach - obsahuje závesné hračky, ktoré pomáhajú rozvíjať motorické zručnosti dieťatka - deka obsahuje vankúšik v tvare listu - vhodné pre deti od narodenia Rozmery produktu: 59,7 cm x 47,6 cm x 9,5 cm
SKIP HOP Vanička s ergo podložkou Moby 3 fázová
Prepám vaničku SKIP HOP. SKIP HOP Vanička s ergonomickou podložkou, 3 stupne nastavenia od novorodeniatko po cca 2 roky.
Minky deky, deky s barancekom, deky Harry Potter
!!!! Vzory na foto !!!!! Nepouzivane !!!! Deka Harry Potter - vlaciky, bavlna s potlacou a biela minky, rozmer cca 67x90cm - 8€ Deka so zvieratkami, jemne zateplena, vonkajsia strana cyklamenova minky a bavlna Rozmer cca 100 x 74cm Vankus vyplneny vatelinom, rozmer cca 38 x 36cm - 12€ Deka s mačkami, bavlna, horcicovy velvet, zateplena tensim vatelinom Rozmer: deka 73cm x 100cm, vankus 30cm x 40cm - 12€ Deka dvojvrstvova - biela minky, bavlna lapac snov na bielej, rozmer cca 95 x 75cm Vankus - minky a bavlna, vyplneny 3cm vatelinom, rozmer cca 35 x 35cm - 10€ Deka mickey v kombinacii bavlna s potlacou a barancek.Rozmer cca 75x95cm. Cena - 12€ Deka v kombinacii svetloseda minky a bavlna s potlacou. Rozmer cca 73 x 100cm - 12€ Deka vlaciky v kombinacii tmavomodra minky a bavlna s potlacou. Rozmer 95 x 80cm. Nezateplena - 12€ Deka lesne zvieratka v kombinacii bavlna s potlacou a biely barancek.Rozmer 78 x 93cm. - 12€ Suprava nocna obloha Deka - limetkova minky a bavlna s potlacou. Rozmer 95 x 67cm. Nezateplena Vankus vyplnevy gulickovym vlaknom. Rozmer 37x35cm. - 13€
Podložka na hranie Skip hop
Predám podložku na hranie Skip hop 0m +, rozmery 218 x 132 cm. Je bez poškodeni, vo velmi dobrom stave.
Vanička pre bábätko Skip hop
Predám detskú vaničku značky Skip hop v top stave. Vďaka nastaveniu do troch polôh rastie spolu s vašimi deťmi. Podložka sa zaisťuje do dvoch ergonomických polôh: vyššia pre celoplošnú podperu a nižšia pre oporu pri sedení. Dvojvrstvová sieťovina a krajná konštrukcia bezpečne a pohodlne držia dieťatko. Akonáhle sa dieťatko naučí sedieť, popruh je možné odstrániť a kúpanie sa môže stať zábavou v priestrannej vaničke plnej pohodlia bez nepríjemných výbežkov. Ma vypust na vodu. Vaňa s dieťaťom rastie v troch etapách: fáza: novorodenci (0–3 mesiacov) fáza: dojčatá (3–6 mesiacov) fáza: batoľatá (6 a viac mesiacov) Protišmyková vnútorná štruktúra Bez PVC a ftalátov
Taška na kočík SKIP HOP
Predám prebaľovaciu tašku na kočík značky SKIP HOP. Taška má celkom 9 vreciek a priehradiek. Hlavné vrecko má zapínanie na zips, bočné vrecká majú magnetické zapínanie. Vďaka špeciálnemu povrchu z nej prípadné nečistoty stačí iba zotrieť. Súčasťou tašky je i prebaľovacia podložka.