inzercia, predaj, predám, bazár

Sklenená misa - Šotola - Sklo Union

Kategória: Sklo, keramika

Sklenená retro lisovaná veľká misa. Priemer 34 cm, výška 4 cm. Autor Šotola. Bez poškodenia. Poštovné zadarmo na adresu.
Sklenená misa - Šotola - Sklo Union
Podobné inzeráty
Sklenená misa - Šotola - Sklo Union
Sklenená retro lisovaná veľká misa. Priemer 34 cm, výška 4 cm. Autor Šotola. Bez poškodenia. Pošlem dobre zabaléne.
Misa strom a vtáčiky, keramika 46 cm x 34 cm
Mám na predaj novú vidiecku misu z keramiky. Veliká misa z keramiky je od známej slovenskej art keramikárky. Mám už doma viac keramiky, tak misu predávam. Keramická misa - ručná práca. Veľká keramická misa má reliefne vystúpený strom, vtáčiky a jabĺčka. Misa je v skutočnosti ešte krajšia ako na fotkách. Rozmer : dlhá je 46 cm a široká je 34 cm. Misa je vhodná aj ako svadobný dar pre nevestu a ženícha. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený a ako pozor sklo. Tieto dve služby sa priplácajú navyše k balíku, preto stojí poštovné viac. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší. Cena je pevná. Art misa je kvalitná, pekná. Poprosím nevolať, píšte prosím na e - mail.
Sklenené poháre Šotola
Sklenené poháre, návrh Vratislav Šotola, 6 kusov v top stave. Instagram : lovelycolorglass. Cena za sadu 24 Eur + Zasielkovňa 3,30 Eur/ Česko 3,90 Eur/
Vidiecka misa strom a vtáčiky, keramika 46 cm x 34 cm
Mám na predaj novú misu z keramiky. Veliká vidiecka misa z keramiky je od známej slovenskej art keramikárky. Keramická misa - ručná práca. Veľká keramická misa má reliefne vystúpený strom, vtáčiky a jabĺčka. Mám doma už viac keramiky, tak misu predávam. V skutočnosti je ešte krajšia ako na fotkách. Rozmer : dlhá je 46 cm a široká je 34 cm. Misa je vhodná aj ako svadobný dar pre nevestu a ženícha. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený a ako pozor sklo. Tieto dve služby sa priplácajú navyše k balíku, preto stojí poštovné viac. Je možný aj osobný odber. Ten by bol najlepší. Cena je pevná. Art misa je kvalitná, pekná. Poprosím nevolať, píšte prosím na e - mail.
Váza Union Česká sklenená váza 5 ks
Sklo Union Česká sklenená váza z 50. rokov 20. storočia,obdobie: 1940-1960 1.Váza medová farba Rudolf Schrotter medová farba. Obdobie: 1940-1960. Obdobie: 1940-1960. Rozmery: priemer: 13 cm, výška: 21 cm -19.- € 2.Váza ružová optické liate sklo, výška : 8,00 cm - 6,00 € 3.Váza modrá Invald,Rozmery:výška:15cm-14.-€ 4.Váza ružová Invald,výška: 14,50 cm -14.-€ 5.Váza hráškovo zelená,výška:15,00 cm-9.- € Kontakt emailom. Úhrada vopred na účet + poštovné, alebo osobný odber KE Pozri moje ďalšie inzeráty.
Vintage modrá sklenená misa autor Václava Hanuš
Vintage modrá sklenená štvorcová misa od Václava Hanusa sklo Union, Heřmanova huť Obdobie: Po roku 1960 Prieme hore 22 cm, výška 12 cm Kontakt len e-mailom. Úhrada vopred na účet + poštovné ,alebo osobný odber v KE. Pozri moje ďalšie inzeráty.