inzercia, predaj, predám, bazár

Sklenená polička

Kategória: Ostatné

Sklenená polica - hrúbka 10mm, 1302 x 171mm

Kalené sklo, ideálne na sklenené police, 1kus na odber. Cena za kus 13.20€

Možný dovoz naším rozvozom alebo osobný odber v Žiline OC Idea Krysztal, Kamenná 3
Sklenená polička
Podobné inzeráty
Polička INDUSTRIAL s vešiakom
Industriálna polička s vešiakom. Svojím viacučelovým prevedením je vhodná do menšej vstupnej chodbičky v byte či rodinnom dome. V návrhu je polička z drevotriesky o veľkosti 800x200x16mm so vzorom dub sonoma. Políčku je možné farebne doladiť s Vašim nábytkom. Zváraná konzola s vešiakmi je vyrobená z joklovej ocele 15x15mm s povrchovou úpravou v odtieni matnej čiernej. V balení sú aj upevňovacie hmoždiny so skrutkami. bývanie nábytok police čierna polica industrial vintage regál vešiak polica chodba vstupná polička kovová polica
Spinery Spongebob a Quanto políčka z Kauflandu
Predám mnoho spinerov Spongebob z Kauflandu (dokopy 60 ks, zoznam nižšie, s tým, že niektoré sa opakujú) a pár Quanto políčok. VŠETKO SPOLU spinery+quanto políčka: 6 EUR Jednotlivo quanto políčka: 0,40/ks Jednotlivo spinery: 0,15/ks Min. odber za 2 eurá SPINERY ZOZNAM:1,2,4,7,8,11,13,15,16,17,18,19,20,21,22,23,25,26,27,28,32,34,35,36,37,39,40,42,43,45,46,47,50. Quanto políčka: 2,12,18,24(3x) Odber BRATISLAVA alebo poštou po prevode vopred
POLIČKA kováčska práca.
Ponúkam na predaj poličku kováčska práca. Vrchná polička rozmer 41x22,5 cm. Výška poličky cm. Vrchná polička je na odkladanie, spodná na zavesenie . Vhodná do detskej izby, do predsiene, na balkón, na terasu, na chatu. Cena 9,euro.
Vianočné ozdoby
Predám červené ozdoby na vianočný stromček: - 6 ks sklenená guľa bez vzoru, cena spolu 4 EUR, - 12 ks sklenená guľa so vzorom, cena spolu 8 EUR, - 4 ks sklenená guľa so vzorom, cena spolu 2 EUR, - 9 ks zvonček (5 ks s trblietkami, 4 ks bez trblietok), cena spolu 2 EUR, - 17 ks plastová guľa (5 ks s trblietkami, 6 ks matná, 6 ks lesklá), cena spolu 3 EUR, - 3 ks kvet, cena spolu 2 EUR, - 1 ks podložka pod vianočný stromček, cena 3 EUR. Osobný odber Bratislava IV.
Vianočné ozdoby
Predám červené ozdoby na vianočný stromček: - 6 ks sklenená guľa bez vzoru, cena spolu 4 EUR, - 12 ks sklenená guľa so vzorom, cena spolu 8 EUR, - 4 ks sklenená guľa so vzorom, cena spolu 2 EUR, - 1 ks podložka pod vianočný stromček, cena 3 EUR. Osobný odber Bratislava IV.
sada hrncov Zwilling 5ks nová
Predám sadu hrncov Zwilling 5ks nová nerozbalená Moderný riad z rady ZWILLING ® Quadro v praktickej súprave je vhodný nielen pre začínajúcich kuchárov. Prémiová kvalita nemeckého výrobcu je atraktívna aj pre tých, ktorí hľadajú profesionálnejší riad. Účinné vedenie tepla a dokonale tesniaca sklenená plochá pokrievka šetria energiu a čas. Vďaka priehľadnosti pokrievky máte absolútnu kontrolu nad celým procesom varenia. Leštený povrch s vysokým leskom je veľmi atraktívny, takže tento krásny riad môžete ľahko použiť aj pri servírovaní. Kuchynský riad najvyššej kvality z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 18/10 Dokonale tesniaca sklenená pokrievka na energeticky úsporné a zdravé varenie Sendvičové dno SIGMA Classic pre efektívne vedenie tepla Hliníkové jadro dna mimoriadne rýchlo rozvádza absorbované teplo Magnetická spodná vrstva z nehrdzavejúcej ocele pre použitie na indukciu Nepálivé ergonomické rukoväte z nehrdzavejúcej ocele Vnútorná stupnica pre ľahšie meranie Moderný dizajn z leštenej nehrdzavejúcej ocele Široké okraje pre jednoduché a čisté vylievanie Vhodné pre všetky zdroje tepla Môže sa používať na zapekanie v rúre s pokrievkou do 180 °C Je možné ju umývať v umývačke riadu Dizajnéri spoločnosti ZWILLING J. A. Spoločnosť Henckels vybavila hrnce sendvičovým dnom SIGMA Classic, ktoré je oceňované pre svoju schopnosť variť s úsporou energie, keď je možné po zahriatí riadu znížiť prívod energie, čím sa šetrí životné prostredie. Dno SIGMA Classic sa skladá z troch vrstiev. Vnútorná vrstva z nehrdzavejúcej ocele 18/10 zaručuje jednoduchú údržbu, je hygienická, odolná proti poškriabaniu a neabsorbuje chute ani pachy. Silné hliníkové jadro teplo akumuluje, potom rýchlo a rovnomerne distribuuje. Tretia vrstva z tej najkvalitnejšej magnetickej chrómovej ocele potom umožní použitie riadu na indukciu. Meracia stupnica je vyznačená na vnútornej stene riadu. Hrnce z rady Quadro je možné používať na všetkých zdrojoch tepla vrátane indukčných varných dosiek, ako aj na zapekanie v rúre. Ďalšou silnou stránkou tohto riadu z nehrdzavejúcej ocele je dokonale tesniaca sklenená pokrievka, vďaka ktorej je možné skrátiť čas varenia. Suroviny si tak zachovajú viac vitamínov ako pri pomalšom varení. Nepálivé ergonomické rukoväte z nehrdzavejúcej ocele sú dostatočne veľké na pohodlnú a bezpečnú manipuláciu. Širší okraj nádob umožňuje presné vylievanie obsahu bez nehôd. Hrnce sú vnútri hladké, hygienické, chuťovo neutrálne a ľahko sa čistia. Upozornenie: pri manipulácií s rúrou je potrebné dbať na zvýšenú opatrnosť a používať kuchynskú chňapku.