inzercia, predaj, predám, bazár

Sklenené 1dcl pohare

Kategória: Kuchyne

Predám poháre
Sklenené 1dcl pohare
Podobné inzeráty
Zmrzlinové, pudingove sklenené poháre
Zmrzlinové, pudingove sklenené poháre. Z jednej sady 3ks a z druhej sady 4ks. Spolu=5€
Kuchynsky riad
Predam: 1.sadu tanierov (2x velky tanier, 2x maly tanier, 2x miska/hlboky tanier), 10€ spolu 2.sada salka + tanier, 5€ 3.salky velke farebne, 5€ spolu 4.dve biele salky + tri misky na dip, 5€ spolu 5.pät poldecakov, 3€ spolu 6.styri sklenene pohare, 5€ spolu 7.styri sklenene misky, 5€ spolu 8.skleneny cajnik, 5€ 9.plastovy cedic na citron, ZADARMO k nakupu 10.osem plastovych mini doziciek (vyborne na skladovanie zostatku cibule, citrona, cesnaku, orieskov, atd), 3€ spolu 11.keramicka mini zapekacia miska, ZADARMO k nakupu 12.drevene pomocky na varenie/pecenie, 5€ spolu 13.pribor na doplnenie (ak niekomu chyba par kusov), ZADARMO k nakupu 14.NEPOUZITE slamky, ZADARMO k nakupu 15.cierne kameninove servirovacie tacky, 5€ spolu V pripade zaujmu poslem viac foto. V pripade odberu viacerych veci z mojich inzeratov moznost dohody na cene.
Predám rôzne : šialky, dózy, poháre, stojan na príbor nerez
Predám rôzne : šialky, dózy, poháre, solničky, stojan na príbor nerez Predám rôzne : Šialky /keramika/ Dózy /plast/ Poháre /sklo/ Vanička /plast/ Prepravka malá /plast/ Solnička s vrchnákom /sklo a nerez/ Korenička s vrchnákom /sklo a nerez/ Stojan na príbor NEREZ. Počet spolu : 16 kusov. Stav : 100%. Osobne aj pošta. Mobil : .
Sklenené a krystalove misky
Ponúkame rôzne sklenené a krystalove misky, popolník. Osobný odber Bratislava-Petrzalka. Cena za kus.
Predam 1 ks sklenene dvierka JUTIS - IKEA Metod kuchyna
Predam posledny ks hlinikovo - sklenene (matne sklo) dvierka JUTIS, 40x80 cm ktore pasuju na kuchynu - skrinky METOD. Dvierka su bez poskodenia Original cislo vyrobku na stranke Ikea: 102.058.31 Sirka 40 cm Vyska 80 cm Cena 15,- 1ks Inzerat platny DO ZMAZANIA ! (tak si usetrime maili a sms typu "je to aktualne?") Jedna sa iba o osobný odber v Ba, alebo Senec © Fotografie a text su autorskym dielom a majetkom predavajuceho. Zneuzitie je trestne. Kuchynska linka Kuchyna
Cateringove sklenené dózy
Predam cateringove sklenené dózy vhodne do rúry a do chafingou. Vhodné na dezerty, predjedlá ako aj hlavné teplé jedlá. Objem 140ml,výška 7 cm,priemer 6.7cm,cca 500ks.cena za ks 2.20€.