inzercia, predaj, predám, bazár

sklenené fľaše 500ml

Kategória: Sklo, keramika

ponúkam na predaj fľaše na rôzne liehoviny, sirupy a pod.
objem 500ml, fľaše sú aj s vrchnákom, okrem tej zelenej
ceny sa pohybujú medzi 1€ -1,60€ v závislosti od tvaru fľaše, pri väčšom odbere možná dohoda
pre viac info píšte prosím na email
dodanie cca 2 týždne
sklenené fľaše 500ml
Podobné inzeráty
Predám flaše na svadbu - svadobné flaše
Predam flase na svadbu - svadobne flase 0,7 litra + zatka drevo korok. Flase su ciste a je ich mozne hned pouzit. Flase slivovica 6ks, flase jablckovica 7ks, flase belovica 5ks, flase repak 5ks cena za kus 0,90.Eur Mam aj vinove flase zelene 0.7 l pocet 12ks cena za kus 0,30.- Eur Cena za vsetky spolu 20.-Eur Kontakt
sklenené fľaše 500ml
ponúkam na predaj fľaše na rôzne liehoviny, sirupy a pod. objem 500ml, fľaše sú aj s vrchnákom, okrem tej zelenej ceny sa pohybujú medzi 1€ -1,60€ v závislosti od tvaru fľaše, Minimálny odber 10ks pri väčšom odbere (100ks a viac) možná dohoda pre viac info píšte prosím na email dodanie cca 2 týždne
Nové sklenené fľaše s jedinečným dizajnom
Ponúkam na predaj nové sklenené fľaše na pálenku, na víno, na svadbu, na oslavy, na výslužku, na domáci sirup, ako dar s elegantným dekoračným motívom. Jedinečný dizajn fľiaš poteší nie len oko, ale širší tvar fľiaš zaručí aj stabilitu na stoloch. Tá klasická jednoduchá, už okukaná fľaša oveľa ľahšie sa prevráti, keďže je vysoká, úzka, a napr. hostia na svadbe už tiež nemajú 100%-nú stabilitu :) Dostupné 500ml a 350ml. ♧ Cena za 500ml-ové 1,20€/ks s korkom, a za 350ml-ové 1€/ks s korkom. !! Iba osobný odber u nás v Hrušove, + v KE, v RV, neposielame.
Nové sklenené fľaše s jedinečným dizajnom
Ponúkam na predaj nové sklenené fľaše na pálenku, na víno, na svadbu, na oslavy, na výslužku, na domáci sirup, ako dar s elegantným dekoračným motívom. Jedinečný dizajn fľiaš poteší nie len oko, ale širší tvar fľiaš zaručí aj stabilitu na stoloch. Tá klasická jednoduchá, už okukaná fľaša oveľa ľahšie sa prevráti, keďže je vysoká, úzka, a napr. hostia na svadbe už tiež nemajú 100%-nú stabilitu :) Dostupné 500ml. ♧ Cena za 500ml-ové 1,50€/ks s korkom. !! Iba osobný odber u nás v Hrušove, + v KE, v RV, neposielame.
Zaváracie fľaše
Predám zaváracie fľaše,čisto nové aj s viečkami. 4 litrove fľaše cca 60 ks, 3dcl a aj 7dcl. Cena za 4 litrove fľaše- 0,50€/ks aj s viečkami Cena za 3dcl fľaše-0,10€/ks aj s viečkami Cena za 7dcl fľaše-0,30€/ks aj s viečkami Flase su vhodne na zavaranie,na uskladnenie roznych potravin (huby,orechy atd.)
Sklenené fľaše 500ml na destilaty
Na predaj mame 10tis ks flias aj s uzavermi - vid foto, su original zabalene z vyroby. Cena flase s uzaverom je 1,55€/ks bez DPH. V sucasnosti je to velmi slusna cena, flase su tazko dostupne a su drahsie. Technicky vykres flase prikladam, uzaver je drevena hlavicka a synteticke telo.