inzercia, predaj, predám, bazár

Sklenené nádoby

Kategória: Starožitnosti

Predám starožitné nádoby do kuchyne,3 sklené a jedna umelá. Cena za všetky je 9 eur.
Sklenené nádoby
Podobné inzeráty
Hlinene nadoby / keramicke nadoby
Predam stare hlinene / keramicke nadoby vo velmi peknom stave. Vhodne na chalupu alebo ako dekoracia bytu. Cena za kus 13€ V pripade odberu viac kusov mensia zlavicka mozna. Osobny odber mozny v Starej Turej, pripadne moznost doviezt po ceste zo Starej Turej cez NM po Hornu Stredu alebo po ceste zo Starej Turej po Myjavu. Posielam aj postou ci uz na dobierku alebo klasicky pri platbe vopred. Alebo cez zasielkovnu. Cena jednotlivych nadob je uvedena na fotkach. Uprednostnujem kontakt cez e-mail.
Keramicke nadoby na pecenie
predam krasne nadoby na pecenie. 4 kusy. 1. Srdce - 15eur. 2. Hrozno - 15eur 3. Ryba - 15eur 4. Na mafinky - 18eur. Nadoby sa daju aj zavesit , ako ozdoba.
Drevené nádoby
Predám staré drevené nádoby v minulosti používané napr. na skladovanie bryndze. Cena je za obe nádoby spolu. Osobný odber Stará Ľubovňa a okolie. Po kliknutí na moje meno uvidíte všetky moje inzeráty.
Staré sklenené koreničky/nádoby/
Predám staré sklenené koreničky-odber v BAII-cena za 6kusov-72eur-odber v BAII
Sklenené dózy, nádoby
Origoš hrubostenné sklenené dózy 50. roky 20. Storočia. Sú vo veľmi zachovalom stave(žiadne praskliny ani nič podobné ). K dispozícií je aj malá dóza ( babatko ) Cena 11e/kus
Sklenené poháre
Sklenené poháre žlté 6ks - 6€ Sklenené poháre 5dcl 6ks - 6€ Drevený stojan s pohárikmi 6ks- 7€