inzercia, predaj, predám, bazár

Sklo - dóza vtáčik, Veľká Noc, výška je 16 cm

Kategória: Sklo, keramika

Nová kvalitná Vintage, vidiecka dóza vtáčik je zo skla. Sklenená nádoba je s hermetickým uzáverom, ktorý veľmi dobre a pevne drží. Hrubé pevné kvalitné sklo, pekný vtáčik na vrchnáku. Sklenená nádoba je vo vidieckom štýle. Vtáčik na viečku dá tú správnu atmosféru vidieka. Veľkosť : výška je 16 cm, šírka je 10 cm a priemer vrchnáka 10 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail. Je možný aj osobný odber.
Sklo - dóza vtáčik, Veľká Noc, výška je 16 cm
Podobné inzeráty
Dóza vtáčik - vysoká 16 cm, Veľká Noc
Nová Vintage, vidiecka dóza vtáčik je zo skla. Sklenená nádoba je s hermetickým uzáverom, ktorý veľmi dobre a pevne drží. Hrubé pevné kvalitné sklo, vtáčik na vrchnáku. Sklenená nádoba je vo vidieckom štýle. Vtáčik na viečku dá tú správnu atmosféru vidieka. Veľkosť : výška je 16 cm, šírka je 10 cm a priemer vrchnáka 10 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail. Je možný aj osobný odber.
Sklo - dóza vtáčik
Nová kvalitná Vintage, vidiecka dóza vtáčik je zo skla. Sklenená nádoba je s hermetickým uzáverom, ktorý veľmi dobre a pevne drží. Hrubé pevné kvalitné sklo, pekný vtáčik na vrchnáku. Sklenená nádoba je vo vidieckom štýle. Vtáčik na viečku dá tú správnu atmosféru vidieka. Veľkosť : výška je 16 cm, šírka je 10 cm a priemer vrchnáka 10 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail. Je možný aj osobný odber.
Sklenená dóza vtáčik - vysoká 16 cm, nová
Nová vintage, vidiecka dóza vtáčik je zo skla. Sklenená nádoba je s hermetickým uzáverom, ktorý veľmi dobre a pevne drží. Hrubé pevné kvalitné sklo, vtáčik na vrchnáku. Sklenená nádoba je vo vidieckom štýle. Vtáčik na viečku dá tú správnu atmosféru vidieka. Veľkosť : výška je 16 cm, šírka je 10 cm a priemer vrchnáka 10 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail.
Sklenená dóza vtáčik - vysoká 16 cm, nová
Nová vintage, vidiecka dóza vtáčik je zo skla. Sklenená nádoba je s hermetickým uzáverom, ktorý veľmi dobre a pevne drží. Hrubé pevné kvalitné sklo, vtáčik na vrchnáku. Sklenená nádoba je vo vidieckom štýle. Vtáčik na viečku dá tú správnu atmosféru vidieka. Veľkosť : výška je 16 cm, šírka je 10 cm a priemer vrchnáka 10 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail.
Dóza vtáčik - vysoká 16 cm, nová
Nová Vintage, vidiecka dóza vtáčik je zo skla. Sklenená nádoba je s hermetickým uzáverom, ktorý veľmi dobre a pevne drží. Hrubé pevné kvalitné sklo, vtáčik na vrchnáku. Sklenená nádoba je vo vidieckom štýle. Vtáčik na viečku dá tú správnu atmosféru vidieka. Veľkosť : výška je 16 cm, šírka je 10 cm a priemer vrchnáka 10 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail.
sklenené misky, popolníky
Predám nepoužité novodobé sklenené misky a popolníky (približné rozmery): - miska č. 1 (umelecké bublinkové sklo vyrobené spôsobom spekania) = 14 x 14 x 2 cm (šírka x dĺžka x výška) - miska č. 2 (umelecké bublinkové sklo vyrobené spôsobom spekania) = 18 x 18 x 5 cm (šírka x dĺžka x výška) - miska č. 3 (umelecké bublinkové sklo vyrobené spôsobom spekania) = 18 x 18 x 4 cm (šírka x dĺžka x výška) - miska/popolník č. 4 (umelecké štruktúrované farebné sklo) = 20 x 20 x 3 cm (šírka x dĺžka x výška) - miska/popolník č. 5 (umelecké štruktúrované farebné sklo) = 18 x 18 x 2 cm (šírka x dĺžka x výška) - miska č. 6 (umelecké štruktúrované farebné sklo) = 14 x 14 x 3 cm (šírka x dĺžka x výška) - miska č. 7 (umelecké štruktúrované farebné sklo) = 18 x 18 x 5 cm (šírka x dĺžka x výška) - miska č. 8 (umelecké štruktúrované farebné sklo) = 19 x 19 x 5 cm (šírka x dĺžka x výška) Predám nepoužité starožitné sklenené misky/popolníky (približné rozmery): - miska/popolník č. 9 (umelecké kryštáľové brúsené sklo) = 15 x 4 cm (šírka x výška) - miska/popolník č. 10 (umelecké kryštáľové brúsené sklo) = 15 x 5 cm (šírka x výška) - miska/popolník č. 11 (umelecké kryštáľové brúsené sklo) = 9 x 9 x 3 cm (šírka x dĺžka x výška) CENA = DOHODOU Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailovej adresy = spisak.mark@ Verím, že Vás oslovia aj moje ďalšie zverejnené inzeráty.