inzercia, predaj, predám, bazár

skrina s vetriesky

Kategória: Ostatné

ponukam skrinu s vetriesky v dobrom stave nezateka Nezariadena
skrina s vetriesky
Podobné inzeráty
skrina s vetriesky
ponukam skrinu s vetriesky volat na tc Mikulasova
skrina s vetriesky
ponukam na predaj skrinu z vetriesky je v dobrom stave nezateka do nej nezariadena
predam drevo predam palivo haluze haluzina konare smrekove
Predam drevo predam palivo predam palivove drevo smrek smerek jedna sa o velke mnozstvo konarov haluzi haluzovina mäkké smrekove konare haluze haluzina zo smrekovych stromov sú tam aj velke hrube konare vhodne na stiepkovanie mozte si ich postiepkovat priamo na pozemku ak si doveziete veľký stiepkovac na naftu alebo benzín alebo posekat sekerou konare sa nachádzajú 20 km od Banskej Bystrice v dedine Hiadel su hneď pri ceste kde sa da pristaviť nákladné auto je toho za 3 plne vetriesky alebo niečo podobne cena dohodou na email a sms neodpovedám len vážny zaujem len volat drevna stiepka biomasa biopalivo bio odpad drevna stiepka ponukam na predaj smrekovu stiepku ponukam drevnu hmotu na stiepkovanie drevna stiepka z konarov konare na cecina na dalsie spracovanie
Pojazdná dielňa Vetrieska V3S
Predám búdu (nakladací priestor) nadstavba , maringotka, originál z vetriesky Búda, unimobunka, nadstavba, domček na náradie, domček kompletný s oknami, dverami, všetko plne funkčné. Búda je kompletná s elektrifikáciou, tak ako na foto 999eur. Pre viac info nás kontaktujte telefonicky , ďakujem.
Malotraktor
Doma robený malotraktor , motor Trabant,zadná náprava z vetriesky (zúžená). Treba vidieť.
Plechová šatniková skriňa, kartotéka
Plechová skriňa 15-skriniek. Viac ks. Cena 230€/ks Plechová šatniková 3-dverová skriňa so zámkom s mechanickým kódovaním. Nová, nepoužitá. Rozmery 90x180(193)x50. Cena 230€/ks. Kartotéka, 4 zásuvky, zachovalé. Cena 70-100€/ks. Viac kusov. Plechová skriňa s 5 boxami, skrinkami. Rozmery V195xS24xH48 Cena 100€/ks Plechová skriňa so 6 skrinkami, použitá, zachovalá. Cena dohodou. Viac info mailom alebo telefonicky. Platí do zmazania. Pozri ďalšie inzeráty.