inzercia, predaj, predám, bazár

Skrinka čajová – secesná.

Kategória: Starožitnosti

Skrinka čajová – secesná bude štýlovým doplnkom vhodným do rôznych priestorov. Skrinka s jedinečným dizajnom je vyrobená z masívneho dreva, ktoré zdobia ručne vyrezávané prvky . Celkový dizajn skrinky dopĺňajú nožičky v štýle chippendale . Je celá presklená a preto si v nej môžete vystaviť svoje dekorácie, čajové sety, či krištáľové poháre. Dizajn skrinky taktiež dotvárajú praktické sklenené dvierka, ktoré uchránia vaše vzácnosti pred znehodnotením a prachom. Skrinka je v pôvodnom stave. Má poškodenia. Viď. posledné 2 fotografie. Výška – 99 cm , šírka – 74 cm , hĺbka – 42 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Skrinka čajová – secesná.
Podobné inzeráty
Skrinka čajová – secesná
Skrinka čajová – secesná bude štýlovým doplnkom vhodným do rôznych priestorov. Skrinka s jedinečným dizajnom je vyrobená z masívneho dreva, ktoré zdobia ručne vyrezávané prvky . Celkový dizajn skrinky dopĺňajú nožičky v štýle chippendale . Je celá presklená a preto si v nej môžete vystaviť svoje dekorácie, čajové sety, či krištáľové poháre. Dizajn skrinky taktiež dotvárajú praktické sklenené dvierka, ktoré uchránia vaše vzácnosti pred znehodnotením a prachom. Skrinka je v pôvodnom stave. Má poškodenia. Viď. posledné 2 fotografie. Výška – 99 cm , šírka – 74 cm , hĺbka – 42 cm ..Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Skrinka čajová – secesná.
Skrinka čajová – secesná bude štýlovým doplnkom vhodným do rôznych priestorov. Skrinka s jedinečným dizajnom je vyrobená z masívneho dreva, ktoré zdobia ručne vyrezávané prvky . Celkový dizajn skrinky dopĺňajú nožičky v štýle chippendale . Je celá presklená a preto si v nej môžete vystaviť svoje dekorácie, čajové sety, či krištáľové poháre. Dizajn skrinky taktiež dotvárajú praktické sklenené dvierka, ktoré uchránia vaše vzácnosti pred znehodnotením a prachom. Skrinka je v pôvodnom stave. Má poškodenia. Viď. posledné 2 fotografie. Výška – 99 cm , šírka – 74 cm , hĺbka – 42 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
starozitnosti 24
Secesná lampička - 20 secesná tácka WMF - 280 mlynček mosadzny - 40 ditmar 2x spolu 45 elektrosokova liecba - 180 spacírka s kordom - 170 teleskop RU ( plus dalsia optika čo nieje na foto k tomu ) 400 dalekohlad 35 muzikant 45 zaujimavá kniha z 18. stor. - 25 vrstvené sklo - 60 ks kienzle s kuchármi - 190 secesná váza 150 secesná plastika 170
Mosadzná secesná kazeta na cigary
Mosadzný košík v štýle Viedenskej secesie Obdobie: 1885-1920 Rozmery: šírka: 19 cm, výška: 8 cm, : 28 Stav: pekný pôvodný bez poškodení Cena: 120,00 € ---------------- Secesná miska na oriešky - atributy Dagobert Peche materiál striebrená Alpacca značené puncami FSP Obdobie: 1885-1920 Rozmery: priemer: 18 cm, výška: 5 cm Stav: pekný pôvodný Patina Cena: 165,00 € ------------------- Mosadzná secesná kazeta na cigary kazeta je bohato zdobená jemným secesným dekorom v štýle Viedenskej moderny vnútro vyložené drevom Obdobie: 1885-1920 Rozmery: š×h×v: 22×16×10 cm Stav: patina - bez poškodení Cena: 340,00 €
Stará Čajová souprava
Prodám velmi pěknou čajovou soupravu. Servírovací tác na kolečkách je rozkládací s ohřevem. TOP stav. Na dalším fotu je stojánek na fotky a soupravicka skleněných broušených tácků a cukrenka. Cena 30€. Art deco čajová souprava - porcelán 40€. Dále malá čajová soupravička. Cena 50€.
Stará Čajová souprava
Prodám velmi pěknou čajovou soupravu. Servírovací tác na kolečkách je rozkládací s ohřevem. TOP stav. Na dalším fotu je stojánek na fotky a soupravicka skleněných broušených tácků a cukrenka. Cena 30€. Art deco čajová souprava - porcelán 40€. Dále malá čajová soupravička. Cena 40€.