inzercia, predaj, predám, bazár

Skriňové dvere s lištami

Kategória: Skrine

Ponúkame na predaj skriňové dvere s lištami, 4-dielne dvere rozmer 250 x 82 cm(jedny dvere-tmavohnedé), 5-dielne dvere 250 x 86 cm (jedny dvere - svetlohnedé). Cena za všetky spolu. Možnosť kúpiť aj samostatne. K dispozícií prelom jún/júl.
Skriňové dvere s lištami
Podobné inzeráty
Na predaj skriňové police s rozkladacím kreslom
Ponúkam na predaj skriňové police a rozťahovacie kreslo. Všetko ako nové. Rozmery sú na fotkách. Cena spolu: 200 Eur
Skriňové dvere
Predám 3ks skriňových dverí aj so systémom na koliečka. Rozmery dverí sú 239x90cm. Dvere majú na niektorých miestach odrané miesta z používania, vidno na foto. Dvere sú z vnútornej strany spevnené, aby sa neprehýbali. Osobný odber v Bratislave, cena dohodou.
Predám dvere vstavanej skrine, vstavané skrine
Predám 2 dvere do vstavanej skrine aj s vodiacimi lištami. Dvere sú široké 69 cm a vysoké 244 cm. Teraz sú inštalované na otvor 247.5 cm x 134 cm vid. foto. Dvere sú bez poškodenia používané cca 3 roky. Sú maslovej farby s tyrkysovym pásom zo skla. Predávam iba dvere bez políc a dorazov po bokoch stien.
Predam  skrinove zatah dvere
Predam zaťahovacie dvere alebo na rozďelenie miestností 2 mes stare ale uz nevyhovuje Vyška 265cm dlžka max 400cm.Cena dohodou Tel.
Kupim koliecka/kovanie na skrinove posuvne dvere
Hladam spodne kovanie/koliecka (moze byt aj pouzite ale funkcne) na starsie posuvne dvere. Dovod je ten, ze sa mi zlomilo jedno koliecko a je to stary model.
Posuvné dvere a kolajničky na skrine ikea PAX
Predám posuvné dvere MALM na skrine ikea Pax, biele 2ks, aj s mechanizmom kolajničkami/lištami pre montáž. Pred demontážou som zabudol nafotiť. Dvere vhodné na skrine IKEA PAX 2x100cm široké a 201cm vysoké, alebo 1x100 + 2x50cm alebo 4x50cm (celková šírka 2m). Všetko bez akýchkoľvek poškodení, vrátane všetkých potrebných skrutiek a PDF návodu na inštaláciu . Iba osobný odber, cena komplet 60Eur. Kontakt ideálne mailom, na SMS nereagujem. Dôvod predaja – rozdelil som skrine a vymenil dvere za otváracie.