inzercia, predaj, predám, bazár

SKS 45

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam na predaj kryt záveru Perun Arms ///PREDANÝ/// a úsťovku na SKS 45 za 40 eur.


Cena v texte.
Pozrite aj ostatné, kliknite na meno. Ďakujem.
SKS 45
Podobné inzeráty
SKS Simonov 7,62x39  nová aj s krabicou
Predám SKS jedná sa o originál SKS samonabijacia gulovnica s10ranovym zasobnikom s hlavnou ešte tvrdochrom, predchodca AK47. Zbraň bola raz na strelnici kde bola nastrelena na100m vycistena a vyradená od tej hustej vazeliny namazana balistolom a odložená v trezore. Ak ma niekto seriozny záujem treba len volať, NP samonabijacia gulovnica ZP prepis v ORPZ BB. Nerezervujem bez zálohy.
SKS SIMONOV 7,62x39
Predám SKS Simonov v super stave,verzia bez bodáka zapísateľný aj na poľovné účely. Vyrobené v Rusku , tvrdochróm, samonabíjacia 10 ranová guľovnica bez potreby výnimiek.
SKS 45
Ponúkam na predaj kryt záveru Perun Arms a úsťovku na SKS 45. Cena spolu 70 eur. Samostatne úsťovka 40 a kryt záveru 50. Cena v texte. Pozrite aj ostatné, kliknite na meno. Ďakujem.
SKS Simonov - KÚPA
Kúpim SKS prednostne v základnom prevedení s bodákom do 500,-€, plus/mínus podľa stavu, doplnkov, prípadne nábojov. Vo verzii bez bodáku, bez výrazných zásahov do konštrukcie. Len ruskú, nie čínsku ani juhoslovanskú. Prvý kontakt mailom, t. č. neplatné.
Pažba na SKS45
Predam polovne upravenu pazbu na SKS 45 Simonov spolu z nadpazbím a stužovačom. cena 60 plus pošta pazba vo velmi dobrom stave... dôvod SKS uz do pohonu neberiem Uprednostnujem osobný odber.
Predam patron tasku na SKS
Predam patron tasku na SKS ulozenka stav nove mam viac kusov.cenu ponuknite