inzercia, predaj, predám, bazár

SKVELÁ SOFTSHELLOVÁ BUNDA značky BERGANS, PC 113 EUR

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám túto softshellovú bundú nórskej značky BERGANS OF NORWAY, veľkosť S, ale sedí aj na M. Pôvodná cena: 113 EUR. Dvakrát oblečená, krásna fialová farba. Je vyrobená z vetruodolnej softshellovej tkaniny. Predné vrecká a náprsné vrecko zo sieťoviny s priedušnosťou, ventiláciou a extra priestorom. Článkové lakte pre väčšiu voľnosť pohybu. Prispôsobené zapínanie rukávov. Regulácia zápästia na suchý zips na rukávoch. Elastická jednoručná šnúrka na leme. Špeciálne vyvinutá pre turistiku a outdoor, avšak vhodná aj pre každodenný život a cestovanie.

CENA: 50 EUR plus pošta

PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
SKVELÁ SOFTSHELLOVÁ BUNDA značky BERGANS, PC 113 EUR
Podobné inzeráty
Bergans dámska bunda XS a dámsky kabát M 130€
Bergans Letto veľkosť XS 130€ Bergans Hella 130€ veľkosť M
SKVELÁ SOFTSHELLOVÁ BUNDA značky BERGANS, PC 113 EUR
Predám túto softshellovú bundú nórskej značky BERGANS OF NORWAY, veľkosť S, ale sedí aj na M. Pôvodná cena: 113 EUR. Dvakrát oblečená, krásna fialová farba. Je vyrobená z vetruodolnej softshellovej tkaniny. Predné vrecká a náprsné vrecko zo sieťoviny s priedušnosťou, ventiláciou a extra priestorom. Článkové lakte pre väčšiu voľnosť pohybu. Prispôsobené zapínanie rukávov. Regulácia zápästia na suchý zips na rukávoch. Elastická jednoručná šnúrka na leme. Špeciálne vyvinutá pre turistiku a outdoor, avšak vhodná aj pre každodenný život a cestovanie. CENA: 50 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
FUNKČNÁ OUTDOOROVÁ BUNDA BERGANS, NOVÁ, PC 171 EUR
Predám túto outdoorovú bundu kvalitnej nórskej značky BERGANS OF NORWAY, veľkosť S, ale sedí aj na M. Bunda bola oblečená len 1x na chvíľu, je v top stave ako nová. Je to kvalitný kúsok, o čom svedčí aj jej pôvodná cena 171 EUR. Pridala som aj ilustračnú fotku tej istej bundy v modrej farbe, nech vidieť ako vyzerá oblečená z rôznych strán. Je ľahká a vhodná na turistiku,beh ale aj iné športy a bežné nosenie. Švy na ramenách a v bokoch sú posunuté, takže bunda vydrží aj náročnejšie používanie. Vetruodolný a ľahký materiál je stále rovnaký a poskytuje prvotriednu ochranu pred vetrom. 4-smerný streč zaisťuje vynikajúcu voľnosť pohybu. Bunda rýchlo schne a má veľmi malý objem balenia, čo znamená, že v batohu zaberie minimum miesta. Nastaviteľná, pevná kapucňa s vystuženým okrajom. Predné vrecká zo sieťoviny pre optimálnu priedušnosť a ventiláciu. Jedno z predných vreciek slúži aj ako kompresné vrecko. Dizajn zaisťuje, že predné vrecká neprekážajú horolezeckému úväzu alebo bedrovému pásu pri nosení batohu. Regulácia zápästia na suchý zips na rukávoch. Jednoručná elastická šnúrka na leme. Predĺžený chrbát. Reflexné logo. Posunutý ramenný šev a žiadne bočné švy pre menšie trenie a zvýšenie odolnosti. Cena: 60 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Taktická bunda UF PRO Delta Eagle Gen. 2 Frost Grey
Predám softshellovú bundu UF PRO Delta Eagle Gen. 2 Frost Grey, veľkosť S Nová, len vyskúšaná. Nevhodný dar. Detailní popis produktu UF PRO Delta Eagle Gen. 2 Softshell Jacket v barvě Frost Grey je perfektní volba pro chladnější a vlhké prostředí, díky její speciální materiálové konstrukci. Bunda je vyrobená z vysoce kvalitního prodyšného ePTFE softshell materiálu, který je extra polstrovaný mikroflísem z vnitřní  strany. Vrchní materiál bundy je vysoce větru a vodě odolný, což znamená, že Vás ochrání před studeným větrem a dokonce i malou přeháňkou. UF PRO® air/pac® vložky Pro lepší pohodlí během nesení batohu nebo neprůstřelné vesty a pro zamezení "tepelného mostu" mezi kůží a vnějším materiálem, má Softshellová bunda Delta Eagle integrované air/pac® vložky na ramenou. HOOD/HARNESS® systém Softshellová bunda Delta Eagle disponuje novou generací  skládací kapuce Hood/Harness®. Systém pohodlně spojuje Vaši hlavu s kapucí bez přímého kontaktu s laminátem. To znamená, že kapuce kopíruje pohyb Vašeho krku a nikdy nesníží výhled.  A když ji nepotřebujete, srolujete ji jednoduše do límce. ROZMÍSTĚNÍ KAPES  Bunda nabízí celkově 8 kapes, takže s sebou můžete mít většinu předmětů každodenní potřeby. Navíc jsou kapsy vysoce funkční a jednoduše dostupné. Velké kapsy na hrudi mají přístup z dvou stran, takže když např.  máte volnou jen pravou ruku, jednoduše se můžete dostat i do levé kapsy přes malý zip. 4 kapsy na rukách jsou perfektní na drobné vybavení, které potřebujete mít vždy na dosah. Mají polstrování ze síťoviny, takže v případě, že bude příliš teplo, je jednoduše otevřete a využijete jako větrací otvory. A nakonec dvě větší, vnitřní kapsy můžete využít k uložení ceností , jako je např. peněženka, nebo rukavice.  • vodotěsná a vodě odolná ePTFE softshell látka • UF PRO® air/pac® vložky • vodotěsná skládací kapuce, s nastavitelnou Hood/Harness® technologií • laminované vodě odolné YKK® zipy • Striker rozmístění kapes na rukách • velké kapsy na hrudi s dvojitým přístupem s vnitřním oddělením • síťovina na vnitřní  straně v prostoru podpaží  a boční ventilační otvory • ohřívače zápěstí • nastavitelné manžetové pásky • dvě vnitřní kapsy • nastavitelný pás
Softshellová bunda Brandsdol + mikina Adidas, veľ.S
1/ Brandsdal Of Norway softshellová bunda, veľ.S Predlžená dámska softshellová bunda - kabátik značky Brandsdal Of Norway, veľ. S, rozmery: dĺžka predného dielu je 82cm, zadný má 88cm, pod pazuchami 2x50cm, rukáv od krku 77, od pleca 64 a od pazuchy 53cm. Bunda je kvalitná, prepracovaná, je vhodná do vlhkého, jesenného počasia. nosená, nepoškodená - výborný stav. Cena 24€ + poštovné. PC vysoká. 702 2/ Adidas Originals - crop mikina, veľ. 36 Krásna mikina Adidas Origianls, červená so striebornými pásmi, veľ.36, rozmery: dĺžka 35cm, pod pazuchami 2x44cm, rukáv je raglánový - od krku 73 a od pazuchy 47cm. Popis: Bohatá a mäkká polyesterová tkanina Zapínanie na zips na prednej strane Zipsy v dolnej časti rukávov Dvojité zasúvacie vrecká na zips Vyšívaný trojlístok adidas Originals a podpis značky Mikina je nová s visačkou Cena 22€ + poštovné. PC bola cez 70€, kúpená v akcii za 39,90€ 347 Pri kúpe obidvoch poštovné neplatíte.