inzercia, predaj, predám, bazár

Slané torty,chlebíčky

Kategória: Potraviny

Chlebíčky, obložené misy,slané torty na každú príležitosť

Žilina a Kysucké Nové Mesto
Slané torty,chlebíčky
Podobné inzeráty
Slané torty
Robím slané torty,chlebíčky,obložené misy,slané pečivo na každú príležitosť. Žilina a Kysucké Nové Mesto dovoz po dohode
Slané torty pre oslavencov (jubileá)
Ponúkam kedykoľvek k dispozícii na objednávky poctivé domáce slané torty z kvaskoveho pečiva. Hmotnosť torty je od 2,5 kg a viac záleží od surovín. Je možné si vybrať rôzne tvary/obdĺžnik, štvorec, kruh, srdce/. Cenovo od 10€/1kg torty. Objednávky prijímam telefonicky alebo mailom. V rámci MT možný dovoz. Ostatné lokality dohodou.
Slané torty a obložené misy
Pripravím slané torty a obložené misy na rôzne príležitosti podľa priania. Cena torty, misy je 20€/kg. Poprosím ohlásiť sa aspoň 3 dni dopredu. Osobný odber Nové Zámky, Palárikovo. Po dohode viem tortu aj priniesť iba Nové Zámky a blízke okolie.
Torty zákusky
Pečiem torty zákusky slané torty bezlepkové torty na rôzne príležitosti z kvalitných surovín
Trubičky a slané oblátky
ponúkam vianočné trubičky a slané oblátky. vanilkové trubičky 20ks - 2€ škoricové trubičky 20ks - 2€ orechové trubičky 15ks - 2€ slané oblátky bryndzové 100g - 2€ slané oblátky syrové 100g - 2€ -možnosť urobiť aj bezlaktózové v rovakej cene Vyzdvihnutie v Lučenci alebo Fiľakovo, poprípade dohodou :).
Box na chlebíčky
Na predaj box na chlebíčky, koláče a iné dobroty. Do boxu len odložíte a vydržia vám vaše dobroty dlhšie keďže sú chránené pred svetlom a aj sú zabalené čiže neuschnu. Sú tam dva poschodia čiže môžete si dať koláče do jedneho boxu a do druhého chlebíčky. Box ma dve uška, len si ho chytíte a odnesiete kde potrebujete, do špajze alebo do kuchyne. Box má aj jednu sivú servirovaciu tácku viď posledná fotka