inzercia, predaj, predám, bazár

Slavnostna semisova vesta M/L

Kategória: Obleky, Saká

Predam slavnostnu vestu značky H&M. Velkost je idealna pre niekoho nosiaceho velkosti M pripadne L. Pre cloveka co by len zvazoval XL bude vesta urcite mala. Vesta je skoro nenosena vo vybornom stave.
Slavnostna semisova vesta M/L
Podobné inzeráty
Sako+nohavice+vesta č.+vesta b.+košeľa+kravata+okras.gombíky
Kúpené v Michell. V Nitre. 1x sako 1x nohavice 1x vesta v bielom 1x vesta v čiernom 1x košeľa v bielom 2ks gombíky Za vyčistenie v čistiarni som zaplatil 39 eur. Toto všetko ponúkam za 50 eur. Maturantom za skvelú cenu. Veľkosť 48 /170. Nohavice veľkosť : 102. Za 50 eur pre niekoho to bude veľmi dobrá kúpa, spokojnosť zaručená. Iba osobný kontakt. Uvidíte a rozhodnete sa. Ďakujem.
Pánska vesta
Pánska vesta vhodná na svadbu alebo slávnosti. Svadobná vesta. Farba strieborná/sivá. Je k tomu aj kravata a ozdoba do vrecka z rovnakého materiálu. Vlastný odber BA alebo poštou za cenu poštovného. Inzerát platný do zmazania.
Ručne vyšívaná ľanová vesta J. Wurll Kocanová
Ručne vyšívaná ľanová vesta z kolekcie Slavianka od slovenskej módnej návrhárky Jaroslavy Wurll Kocanovej. Oblečená 3x. Výborný stav. Pôvodná cena: 250€ - zapínanie na háčik a očko v páse a šnurovanie cez krajku - sadne na S a M, riaďte sa rozmermi pri foto (hrudník odporúčam max do obvodu 90 cm, aby sa dala vesta zašnurovať, spodná časť, kde sa zapína na háčik a očko je nastavená na obvod 70 cm, dá sa prešiť cca 2 cm) -farba: vanilková, červená, bordová, tmavomodrá - krásny, kvalitný, jedinečný kúsok, vhodný aj k svadobným šatám alebo na folklórne slávnosti a festivaly s ľudovou tematikou alebo len tak :-) Cena uvedená s poštou. Kontaktovať prosím e-mailom, iba vážny záujem. Tel.č. vymyslené. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA!
Vesta a nohavice
Vesta a nohavice vesta šedo čierna nohavice čierne, veľ. 116 cena 8€
Kvalitna vzorovana vesta (M)
Predam tuto kvalitnu vestu velkosti M. Vesta je v peknom neznicenom stave. Leibl je vyuzitelny na slavnoste prilezitosti, ale aj na bezne nosenie. Vesta je velkosti M.
Svadobny komplet oblek kosela vesta viazanka vel. 50
Predavam krasny svadobny komplet pre zenicha cierny oblek vel. 50, znacka s. Oliver, biela kosela s jemnymi zvyslymi pasikmi na manzetove gombiky( vel. 40) a vesta s peknym kvetovym motivom smotanovej farby (vid foto)velkost 48 viazanka rovnaky motiv ako vesta. Viac info mailom