inzercia, predaj, predám, bazár

SLEPÁ, TICHÁ ULICA 5 izb.samostatne stojaci RD s pozemkom 86

Kategória: Domy

SLEPÁ, TICHÁ ULICA! 5-izbový samostatne stojaci rodinný dom Miloslavov - Alžbetin Dvor (Wienerova Alej). Dvojpodlažný, tehlový, zateplený rodinný dom so zastavanou plochou 146m2, umiestnený na pozemku o výmere 860m2. Dom bol skolaudovaný v roku 2006 nachádzajúci sa v kľudnej lokalite. Na pozemku je postavená stavba o výmere 50m2, ktorá je zateplená, klimatizovaná, napojená na elektriku a vodu s možnosťou zobytnenia alebo podnikania, resp. s možnosťou parkovania dvoch áut. Vedľa domu na pozemku je možné parkovať ďalšie autá + na pozemku sa nachádza prístrešok pre autá.
Dispozícia prízemia: vstupná chodba, tri samostatné izby, samostatná toaleta, veľká kúpeľňa (sprch.kút aj vaňa) s druhou toaletou, samostatná technická miestnosť, veľká obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou, samostatná špajza, východ na zastrešenú terasu.
Na poschodí sa nachádza veľký otvorený priestor plus úložný priestor o výmere 64,24 m2.
V dome sú plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, plávajúca podlaha, dlažba, interiérové dvere a zárubne, klimatizácia, alarm, kamerový systém, krb, kuchynská linka so spotrebičmi, 4 vstavané skrine, strecha Bramac. Na pozemku sú všetky inžinierske siete (voda, kanalizácia, elektrina, plyn), optika, vlastná studňa. Vykurovanie zabezpečené prostredníctvom plynového kotla + podlahové kúrenie okrem troch izieb.
V okolí je všetka občianska vybavenosť: škola, škôlka, detské ihrisko, pediater, všeobecný lekár pre dospelých, potraviny, lekáreň, cyklotrasa, autobusová zastávka a železničná stanica.
ODPORÚČAM VIDIEŤ!

Cena: 449.000 EUR

V cene je zahrnutá provízia za služby RK, ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.
Kontakt: ; info@
SLEPÁ, TICHÁ ULICA 5 izb.samostatne stojaci RD s pozemkom 86
Podobné inzeráty
Rodinný dom novostavba Zlatá Idka, Košice okolie
Na predaj 3 izbový rodinný dom - novostavba v obci Zlatá Idka. Rodinný dom typu drevodom, samostatne stojaci priamo v prírode, novo vybudovaná ulica v obci s osfetlením a asfaltovou cestnou komunikáciou. Tichá lokalita, mimo hlavnej cesty, slepá ulica pod lesom s krásnym výhľadom. Rodinný dom je pripravený na celoročné bývanie s rozlohou pozemku 831 m². Obytná plocha 92 m². IS - Elektrina, vodovod, 10 m3 žumpa. Veľká slnečná terasa domu v tvare L. Prízemie: - obývacia miestnosť( denná miestnosť) prepojená s jedálňou a kuchyňou - kuchyňa s jedálňou ( bez kuchynskej linky a spotrebičov ) - predsieň - šatník - kúpeľňa s oknom (denné vetranie a svetlo) - priestor pod schodiskom (s využitím úložného priestoru) - veľká slnečná terasa v tvare L so vstupom z dennej miestnosti (obývačky) - veľké dvojkrídlové dvere s výstupom na terasu - 1x kúpeľňa s umývadlom, sprchovací kút - 1 x toaleta (štandard) - predpríprava na krb - plastové okná - interiérové zárubne s dverami a kovaním - laminátové podlahy - dlažby - vstupné vchodové dvere Poschodie: - drevené schodište z masívu - 2 x izba - predsieň - oddychová zóna Inžinierske siete: vodovod, El, žumpa 10m³. Vykurovanie: tuhé palivo, elektrické podlahové vykurovanie, bojler. Lokalita: Tichá časť obce s dostatkom súkromia, slepá ulica, verejné osvetlenie. K pozemku vedie asfaltová príjazdová cesta. Parcela so stavbou je oplotená. Orientácia pozemku: slnečný, JV, JZ, Z Dom sa predáva v štandarde. Do štandardu sa nezarátava (krbová vložka a jej obmurovanie, kuchynská linka) Parkovanie: 2 x parkovacie miesto vo dvore Cena nehnuteľnosti je 215.000,-€ Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke. Obhliadky sú možné po dohode aj cez víkend. Kontaktujte ma: Mária Nagyová , Exkluzívne zastúpenie klienta spoločnosťou MPREAL SK.
Nová ulica, nové rodinné domy – Amadeho Kračany
V Amadeho Kračanoch vo vzdialenosti 6 km od Dunajskej Stredy je otvorená nová ulica s chodníkom a verejným osvetlením pre výstavbu rodinných domov. Na tejto ulici ponúkame na predaj nové rodinné domy, ktoré budú skolaudované do konca roka. Rodinné domy ponúkame v stave holodom, ale aj s možnosťou dokončenia ich vnútorného štandardu. Obytná plocha domov je 118,48 m2 a plus krytá terasa o rozlohe 18 m2. Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou od 558 m2 do 743 m2. Dispozícia rodinných domov: zádverie, kuchyňa s obývačkou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, WC, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC a technická miestnosť viď. pôdorys domu. Ponúkame rodinné domy s otvormi (okná a dvere) a so strechou v antracitovej farbe a v hnedej farbe. Domy sú napojené na verejnú vodu aj na kanalizáciu. Kúrenie v domoch je podlahové – tepelné čerpadlo a príprava na krb. Kúpna cena rodinných domov je vrátane DPH: 1. RD s pozemkom 621 m2 258.150,- EUR 2. RD s pozemkom 606 m2 255.900,- EUR 3. RD s pozemkom 606 m2 255.900,- EUR 4. RD s pozemkom 606 m2 255.900,- EUR 5. RD s pozemkom 731 m2 274.650,- EUR 6. RD s pozemkom 558 m2 255.900,- EUR 7. RD s pozemkom 618 m2 257.700,- EUR 8. RD s pozemkom 679 m2 266.850,- EUR 9. RD s pozemkom 743 m2 276.450,- EUR Rozostavané rodinné domy sú evidované na LV, ich kúpu je možné financovať aj s hypotekárnym úverom.
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.
Úžasný rodinný dom - Oáza pokoja, slepá ulica, Vrakúň
NOVINKA ! Oáza pokoja a kľudu, záhrada s výstupom priamo do lesíka. Ponúkame Vám na predaj pekný, útulný rodinný dom v obci Vrakúň, okr. Dunajská Streda. Výborná lokalita, slepá ulica. Rodinný dom - kolaudácia 1965,  Kompletná rekonštrukcia v roku 2017 Pozemok  816 m2 zastavaná plocha 86 m2 - Rodinný dom zastavaná plocha  12 m2 - Vedľajšia budova Na pozemku sa nachádza studňa, vybudovaná voliéra pre psa, priestor na odkladanie dreva Rodinný dom má 3 izby + kuchyňu Členenie : - vstupná hala  - kúpeľňa s vaňou - samostatná toaleta - obývacia izba s krbom,  - 2 izby - kuchyňa  - komora - technická miestnosť - povala  Rodinný dom : - tehlový, zateplený - kúrenie, plynový kotol - radiátory + krb Rekonštrukcia : - nová strecha - nová fasáda + zateplenie - plastové okná, žalúzie, sieťky                 - kúpeľňa                  - kuchyňa                  - parkety                 - krb                 - kotol, radiátory                 - maľba,  - zámková dlažba - kompletná rekonštrukcia vedľajšej budovy Výhody : - pekný slnečný pozemok s výstupom do lesíka - slepá ulica - tiché a kľudné prostredie - úplná rekonštrukcia - krb - dom je vo výbornom stave Mesačné poplatky : plyn 75,- eur, elektrina 68,- eur DOPORUČUJEM OSOBNÚ OBHLIADKU !!! CENA : 165 000,-EUR. V kúpnej cene sú zahrnuté všetky právne a poradenské služby vrátane vybavenia hypotekárneho úveru. kontakt : Juliana Sokolíková
Oáza pokoja a kľudu, 3 izbový dom na predaj, pri lesíku
Oáza pokoja a kľudu ! 3 izbový dom na predaj, slepá ulica, krásna záhrada pri lesíku. Ponúkame Vám na predaj pekný, útulný rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu v obci Vrakúň, okr. Dunajská Streda. Výborná lokalita - slepá ulica. Rodinný dom - kolaudácia 1965, Rozsiahla rekonštrukcia bola v roku 2017 Pozemok 816 m2 zastavaná plocha 86 m2 - Rodinný dom zastavaná plocha 12 m2 - Vedľajšia budova Na pozemku sa nachádza studňa, vybudovaná voliéra pre psa, priestor na odkladanie dreva Rodinný dom má 3 izby + kuchyňu Členenie : - vstupná hala - kúpeľňa s vaňou - samostatná toaleta - obývacia izba s krbom, - 2 izby - kuchyňa - komora - technická miestnosť - povala Rodinný dom : - tehlový, zateplený - kúrenie, plynový kotol - radiátory + krb Rekonštrukcia : - nová strecha - nová fasáda + zateplenie - plastové okná, žalúzie, sieťky - kúpeľňa - kuchyňa - parkety - krb - kotol, radiátory - maľba, - zámková dlažba - rekonštrukcia vedľajšej budovy Výhody : - pekný slnečný pozemok s výstupom do lesíka - slepá ulica - tiché a kľudné prostredie - rozsiahla rekonštrukcia - krb - dom je vo výbornom stave Mesačné poplatky : plyn 75,- eur, elektrina 68,- eur DOPORUČUJEM OSOBNÚ OBHLIADKU !!! CENA : 165 000,-EUR. V kúpnej cene sú zahrnuté všetky právne a poradenské služby vrátane vybavenia hypotekárneho úveru. kontakt : Juliana Sokolíková
ALL INCLUSIVE | PREDAJ RODINNÝCH DOMOV BLÍZKO K R7 A  D. STR
AK CHETE BÝVAŤ V BLÍZKOSTI OKRESNÉHO MESTA DUNAJSKÁ STREDA V KĽUDNEJ NOVO VYTVORENEJ ČASTI OBCE AMADEHO KRAČANY V NOVOSTAVBE, KTORÚ MÔŽETE ZARIADIŤ PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV TAK TÁTO PONUKA JE PRIAMO STVORENÁ PRE VÁS !! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 9 rodinných domov – novostavby na novo vytvorenej ulici obce Amadeho Kračany. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce len 5 minút autom, takisto sa veľmi blízko nachádza diaľnica R7, čo zabezpečí rýchlu dostupnosť napr. do Bratislavy alebo do Rakúska… Obec Amadeho Kračany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Rodinné domy sa predávajú v stave holodom, ale je aj možnosť dokončenia ich vnútorného štandardu. Rodinné domy budú skolaudované do konca roka. Celková úžitková plocha rodinných domov je 118,48 m2 + krytá terasa o výmere 18 m2. Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou od 558 m2 až do 743 m2. Dispozičné riešenie rodinných domov: Predsieň, kuchyňa spolu s obývaciou izbou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, technická miestnosť. Ponúkame Vám rodinné domy s otvormi (okná a dvere), so strechou v antracitovej farbe a v hnedej farbe. INŽINIERSKE SIETE: Domy sú napojené na verejnú vodu aj na kanalizáciu. Kúrenie v domoch bude podlahové – tepelné čerpadlo a príprava na krb. Rozostavané rodinné domy sú evidované na LV Kúpna cena rodinných domov je nasledovné vrátane DPH: 1. RD s pozemkom 621 m2: 258.150,- € 2. RD s pozemkom 606 m2: 255.900,- € 3. RD s pozemkom 606 m2: 255.900,- € 4. RD s pozemkom 606 m2: 255.900,- € 5. RD s pozemkom 731 m2: 274.650,- € 6. RD s pozemkom 558 m2: 255.900,- € 7. RD s pozemkom 618 m2: 257.700,- € 8. RD s pozemkom 679 m2: 266.850,- € 9. RD s pozemkom 743 m2: 276.450,- € V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@