inzercia, predaj, predám, bazár

Slimáky Vežovka malajská

Kategória: Akvarijné rybičky

Darujem slimáky Vežovka malajská. Foto ilustračné. Len osobný odber. Na SMS nereagujem.
Slimáky Vežovka malajská
Podobné inzeráty
Akvariové slimáky Vežovka malajská 10ks
Predám akvarijné slimáky Vežovka malajská. 10ks po 4€. Len osobný odber - Žilina-Hájik. Mám aj iných slimákov: Levatka, Kotuľka a rôzne rastliny.
Slimák - Vežovka malajská
Dobrý deň predám slimáky do akvária Vežovka malajská mám veľké množstvo - kus 0,10 centov. Osobný odber min. nad 50 ks alebo po dohode poštou min. nad 200 ks a viac. Užitočný čistič dna akvária rýchlo sa množiaci prospešný slimák. KE - okolie len volať alebo SMS na e-mail neodpovedám!
Slimák - Vežovka malajská
Dobrý deň predám slimáky do akvária Vežovka malajská - kus 0,20 centov. Osobný odber min. 50 ks a viac. Užitočný čistič dna akvária veľmi prospešný vodný slimák. KE - okolie len volať alebo SMS na e-mail neodpovedám!
Ampulária žltá a Vežovka malajská
Predám vodných slimákov Ampulárie žltej z vlastného odchovu. Jeho výhodami sú, že požiera rôzne druhy rias a povlakov. Na kvalitu vody nie sú náročne. Cena 1e/ks. V ponuke aj slimáky Vežovka malajská - výborný čističi dna. Zavŕtavajú sa do substrátu, prekyprujú ho a likvidujú zvyšky potravy a odpadu. Vlastný odchov cena 0,35/ks.
Slimák - Vežovka malajská
Dobrý deň predám slimáky do akvária Vežovka malajská - kus 0,20 centov. Osobný odber min. 25 ks a viac. Užitočný čistič dna akvária veľmi prospešný vodný slimák. KE - okolie len volať alebo SMS na e-mail neodpovedám!
Vezovka malajska
Predám slimáky do akva. Vezovka 10ks 3€.