inzercia, predaj, predám, bazár

Slnečnica trváca - Helianthus

Kategória: Rastliny

Slnečnica trváca je menej známy trvalkový druh, ale vzhľadom na odolnosť a neskoršie obdobie kvitnutia by v záhrade nemala chýbať. Kvitne od augusta až do mrazov. Má rada slnečné a suché miesto. Na pôdu nemá zvláštne nároky, vyhovuje jej akýkoľvek druh pôdy. Je vhodná do záhonov a i ako rezaná kvetina. Trváca slnečnica dorastá až do výšky vyše metra a vytvára pôsobivé zoskupenia kvetov, ktoré sa veľmi dobre vynímajú v pozadí kvetinových záhonov. Vhodným porastom je aj pozdĺž plotov. Žltými kvetmi je obsypaná nepretržite až do novembra.
Výsev semien marec – apríl.
Predám 50 + ks semien za 1,50€
Pri osobnom odbere (Levice) je cena 1,50€/50+ ks
Pri prevode na účet je cena 2,50€/50+ ks (1,50€ za semiačka + 1€ poštovné)
Pri dobierke je cena 4,90€/50+ ks (1,50€ za semiačka + dobierka 3,40€)

Pozrite aj ďalšie inzeráty
Slnečnica trváca - Helianthus
Podobné inzeráty
TOPINABUR,slnecnica hluznata
Okrasna slnecnica dorasta do 2az 4m,ak ju sadime od seba 1m a viac..vytvori husty zel. plot od suseda.. v jeseni zakvitne jasnozlto a pod kazdou sa urodi vedierko zazracnych hluz,ktore nezamrzaju..povazuje sa za plodinu 21st.pre liecive ucinky.Obsahuje inulin,ktory upravuje hladinu cukru v krvi,ma nizky glikem.index..antioxidant pomaha vylucovat toxicky odpad z tela,upravuje priaznive crevne prostredie..je to prirodne antibiotikum,reguluje kr.tlak,chrani pecen,oblicky..je proti stresu,artride,reumatizmu,osteroporoze.. Pestujem v malom,bio,ponukam iba to co mam naviac1kg/2e,min odber 5kg.
slnečnica /   33 kg/20 eur
slnecnica na predaj, cena za vrece 33 kg/ 20 eur Dunajska Streda, Okoč
SUŠENÉ KVETY pestované s láskou - č.1
Ponúkam na predaj vlastné pestované kvety. Tie treba skoro na jar posadiť, udržiavať ich v teple, neskôr presadiť, polievať, chrániť proti škodcom aj prírodným živlom, zozbierať, uskladniť. Minimálny odber 20 e 1.sadu sušiny na ďalšiu tvorbu : celok: 6 e 2.gomfréma cyklámen hlavičky 15 g - 5 e 3.levanduľa 100 g - 2 e 4.bodlinky 15 g - 1.50 e 5.Cínie hlavičky 10 ks - 1.50 e 6.Slnečnica kvet kus - 0,50 e (25 hlavičiek) 7.Slnečnica plod kus - 0,50 e 8. Okrasné tobolky - 2 e Platba prevodom na účet + poštovné.
Prvosienka vyššia, rozchodnik biely
Prvosienka vyššia je trváca dvojklíčnoslistová rastlina z čeľade prvosienkovité. Vysoká je 15 až 40 cm, má žlté kvety a kvitne v marci až apríli. Rastie v pôde bohatej na vápnik. Je ľahké pomýliť si ju s prvosienkou jarnou. Patrí k liečivým rastlinám zbierajú sa kvety. V ľudovom liečiteľstve majú význam ako prípravky uľachčujúce vykašliavanie hlienov, pomáhajú tiež pri nervovej slabosti, nespavosti, pri závratoch a migréne. Cena 1,70 Mám aj prvosienku jarnú. Prvosienoka jarná žltá má nižšiu stonku zo žltými kvetmi. Cena 0,90 centov/črepníku. Rozchodnik biely Vďačný drobný rozchodník biely, ktorý sa na zimu farbí do purpurova.V letom období sa objavujú na rastlinách drobné biele kvety. Je to stálozelený druh. Hodí sa najmä pre výsadby do skaliek, suchých múrikov a rôznych nádob. Často je využívaná aj v strešných záhradách. Vyžaduje slnečné stanovište s dobre priepustnými pôdami. Cena 0,95 /črepnik Žilina Poštovné 3,60 do 5kg pri prevode na účet. Dobierkou 4,60 do 5 kg. Slovenskou poštou.
Predám sibírsku cibuľu
Cibuľa poschodová, známa aj ako sibírska, pochodujúca, chodiaca alebo živorodá, je trváca rastlina, ktorá môže byť na jednom mieste päť až sedem rokov. Preto sa niekedy nazýva aj sedemročná. Na kvetných stvoloch sa vytvárajú pacibuľky v jednom až štyroch poschodiach, asi jeden meter vysoko. Majú rovnakú štruktúru ako podzemné cibule a rastlinu nimi rozmnožujeme. Vysádzame ich v jeseni na vzdialenosť 15 až 20 centimetrov. Ešte pod snehom začnú klíčiť. Cibuľky pravdepodobne nedostanete bežne v obchode, ide o relatívne veľkú raritu. Aktuálne ideálny čas na sadenie. Čerstvá cibuľka vo vašej záhradke po celý rok. Uprednostňujem osobný odber v Hlohovci alebo v Trnave, ale posielam aj na dobierku. Cena za 5 ks cibuliek 12€. Cena za 10 ks cibuliek 20€. Cena za 15 ks cibuliek 27€. Cena za 20 ks cibuliek 32€. Pri väčšom množstve 1,5€/ks alebo dohoda. K cene treba pripočítať dobierku 3,15€, výnimočne 3,40€ podľa hmotnosti zásielky (množstva zasielaných cibuliek). Ponuka platná do zmazania inzerátu.
Rozchodnik ostrý/prudký
Cena 0,95 Rozchodník prudký je trváca bylina vysoká 5 – 15 cm, niekedy ležiaca a plazivá, s tenkým rozkonáreným podzemkom, častejšie však s vystúpavou stonkou. Listy má malé, tučné, mäsité, valcovité, sediace, žiariace žlté kvety v málokvetom vrcholíku závitkov, korunné lupienky 6 – 9 mm dlhé. Kvitne v júni až auguste. Poštovné 3,60 do 5 kg pri prevode na účet.