inzercia, predaj, predám, bazár

Slnečný 2 izbový byt s terasou v novostavbe TAMMI, Dúbravka,

Kategória: Byty

Typ: 2-izbový byt
Ulica: Pri Hrubej Lúke
Obec: Bratislava-Dúbravka

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 2 izbový byt s garážovým státím v novostavbe TAMMI, na ulici Pri Hrubej Lúke v Bratislave, m.č. – Dúbravka.

BYT: Celková výmera bytu je 61 m2 z čoho terasa tvorí 9 m2. Byt sa nachádza na 1./ 4. poschodí s výťahom a terasou otočenou do pokojného vnútrobloku. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2015. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, priestranná kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. Slnečná kuchyňa s jedálenskou časťou je spojená s obývacou izbou. V spálni je východ na terasu.  

ZARIADENIE:  Byt sa predáva čiastočne zariadený. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, a umývačkou riadu a chladnička s mrazničkou. V nadštandardnej priestrannej kúpeľni je vaňa. 

Súčasťou bytového komplexu je sauna, ktorú môžu majitelia bytov využívať. Jednoduchým systémom rezervácie majú možnosť relaxovať v súkromí. Taktiež je súčasťou spoločenská miestnosť, ktorá môže slúžiť na bytové schôdze, prípadne menšie komunitné susedské stretnutia. Vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum DUBRAWA, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kolyby.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom električiek ( č. 4 ) aj autobusov (84,83), pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (2 min).  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha aj garážové státie s rozlohou 12 m2 v garáži priamo pod bytom. Parkovanie v okolí je bezplatné a priamo pred bytovým domom úplne bezproblémové.

CENA: 219.900 € byt + 20.000 € garážové státie  = 239.900 €


Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatn
Slnečný 2 izbový byt s terasou v novostavbe TAMMI, Dúbravka,
Podobné inzeráty
BOSEN | Predaj 2 izbový byt s terasou, 68 m2, novostavba TAM
Typ: 2-izbový byt Ulica: Pri Hrubej Lúke Obec: Bratislava-Dúbravka Bosen Group Vám exkluzívne  ponúka na predaj 2 izbový byt s terasou a garážovým miestom v projekte TAMMI, ulica Pri Hrubej Lúke, Bratislava – mestská časť Dúbravka. BYT: Byt má výmeru 52,61 m2 a terasa má výmeru 16 m2. Nachádza sa v bytovom dome z roku 2017 na 1 poschodí (čiastočne prízemie, čiastočne 1NP). Byt je orientovaný na SV a JV. K bytu prislúcha pivničná kobka. Vstup do bytu je samostatný, nezávislý od Bytového domu, cez vstupnú bránu na čip, pričom byt využíva všetky spoločné priestory bytového domu. Možnosť využívania sauny, ktorá je využívaná vlastníkmi Bytového domu a je susediaca s bytom. Byt nemá susedov a nad bytom nieje ďalšie poschodie. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia časť spojená s kuchyňou a výstupom na terasu, spálňa, kúpeľňa s vaňou a WC.  ZARIADNIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený - vstavaná skriňa vo vstupnej chodbe, vstavaná kuchynská linka HANAK so spotrebičmi – elektrická rúra, , indukčná doska, umývačka riadu, vstavaná chladnička s mrazničkou, TV.  ŠTANDARD:  - Smart klimatizácia - Plastové okná s trojsklom a žalúziami - Bezpečnostný systém na oknách - Elektrina a nemrznúci ventil na terase - Dubová drevená podlaha  PARKOVANIE: Parkovacie miesto v podzemnej garáži.  LOKALITA: Priamo v areáli Bytového domu sa nachádza detské ihrisko s ohniskom len pre vlastníkov bytov v projekte TAMMI. Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum DUBRAWA, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kobyly. CENA: 235.000 € byt + 15.000 € garážové státie = 250.000 € Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 68.61 m2 Úžitková plocha: 52.61 m2 Typ poschodia: prízemie Počet podlaží: 1 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Parkovanie: áno Zariadenie: zariadený Garáž: áno - 1 Inžinierske siete: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla
NA PREDAJ 2i slnečný byt v novostavbe TAMMI v Dúbravke
REM Group dáva do ponuky na predaj 2 izbový byt s garážovým státím v novostavbe TAMMI, na ulici Pri Hrubej Lúke v Bratislave časť Dúbravka. Celková výmera bytu je 59,69 a nachádza na prízemí 4 poschodového bytového domu s výťahom a terasou s krásny výhľadom. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2018 o čom svedčí aj novinka zavádzaná v novovybudovaných bytových domoch, ktorou je spoločenská miestnosť a sauna pre obyvateľov bytového domu. Spomenuté priestory fungujú na základe jednoduchého rezervačného systému, vďaka ktorému máte možnosť relaxovať v súkromí, či usporiadať malú oslavu dieťaťa. Dispozícia bytu je nasledovná: Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a toaletou, spálňa a slnečná miestnosť v byte, kde trávime najviac času - kuchynský kút spojený s obývacou izbou, ktorý disponuje aj východom na terasu s krásnym výhľadom. Byt sa predáva s kompletným zariadením, kde vďaka vstavanej skrini vo vstupnej hale a extra skrini v spálni disponuje tento byt dostatkom úložného priestoru. Súčasťou zariadenia je kompletne vybavená kuchynská linka so zabudovanou umývačkou riadu, elektrickou rúrou, indukčnou platňou a digestorom. Spálňa disponuje manželskou posteľou a obývacia izba zase krásnou sedacou súpravou. Výhodou bytového domu je aj lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí nájdete reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, obchodné centrum DUBRAWA, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, poštu, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou. V blízkosti bytového domu je možné napojenie na cyklotrasu a vďaka zastávke MHD vzdialenej len 2 minúty ďaleko sa električkou, či autobusom dostanete do centra mesta skutočne za chvíľku. Pokiaľ disponujete vlastným autom, dôležitá je pre vás informácia o dobrej dostupnosti na diaľničný obchvat. Byt je predávaný aj spolu s garážovým státím, ktoré je súčasťou podzemnej garáže priamo pod bytovým domom. Developer myslel aj na parkovanie pre návštevy, ktoré je zabezpečené priamo pred bytovým domom. Finálna cena bytu je 212 700 € byt + 15 000 € garážové státie = 227 700 € Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle , alebo emailom na adamsky@
BOSEN | Priestranný 2 izbový byt s terasou v novostavbe TAMM
Typ: 2-izbový byt Ulica: Pri Hrubej Lúke Obec: Bratislava-Dúbravka Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 2 izbový byt s garážovým státím v novostavbe TAMMI, na ulici Pri Hrubej Lúke v Bratislave, m.č. – Dúbravka. BYT: Celková výmera bytu je 61 m2 z čoho terasa tvorí 9 m2. Byt sa nachádza na 1./ 4. poschodí s výťahom a terasou otočenou do pokojného vnútrobloku. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2015.  DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, priestranná kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. Slnečná kuchyňa s jedálenskou časťou je spojená s obývacou izbou. V spálni je východ na terasu.   ZARIADENIE:  Byt sa predáva čiastočne zariadený. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, a umývačkou riadu a chladnička s mrazničkou. V nadštandardnej priestrannej kúpeľni je vaňa.  Súčasťou bytového komplexu je sauna, ktorú môžu majitelia bytov využívať. Jednoduchým systémom rezervácie majú možnosť relaxovať v súkromí. Taktiež je súčasťou spoločenská miestnosť, ktorá môže slúžiť na bytové schôdze, prípadne menšie komunitné susedské stretnutia. Vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko. LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum DUBRAWA, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kolyby. V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom električiek ( č. 4 ) aj autobusov (84,83), pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (2 min).  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat. PARKOVANIE: K bytu prislúcha aj garážové státie s rozlohou 12 m2 v garáži priamo pod bytom. Parkovanie v okolí je bezplatné a priamo pred bytovým domom úplne bezproblémové. CENA: 214.900 € byt + 15.000 € garážové státie  = 229.900 € Pre viac informácií prosím kontaktujte:  Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová Tel: + 421 905 619 358 Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatn
BOSEN | Priestranný 2 izbový byt s terasou v novostavbe TAMM
Typ: 2-izbový byt Ulica: Pri Hrubej Lúke Obec: Bratislava-Dúbravka Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 2 izbový byt s garážovým státím v novostavbe TAMMI, na ulici Pri Hrubej Lúke v Bratislave, m.č. – Dúbravka. BYT: Celková výmera bytu je 61 m2 z čoho terasa tvorí 9 m2. Byt sa nachádza na 1./ 4. poschodí s výťahom a terasou otočenou do pokojného vnútrobloku. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2015.  DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, priestranná kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. Slnečná kuchyňa s jedálenskou časťou je spojená s obývacou izbou. V spálni je východ na terasu.   ZARIADENIE:  Byt sa predáva čiastočne zariadený. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, a umývačkou riadu a chladnička s mrazničkou. V nadštandardnej priestrannej kúpeľni je vaňa.  Súčasťou bytového komplexu je sauna, ktorú môžu majitelia bytov využívať. Jednoduchým systémom rezervácie majú možnosť relaxovať v súkromí. Taktiež je súčasťou spoločenská miestnosť, ktorá môže slúžiť na bytové schôdze, prípadne menšie komunitné susedské stretnutia. Vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko. LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum DUBRAWA, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kobyly. V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom električiek ( č. 4 ) aj autobusov (84,83), pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (2 min).  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat. PARKOVANIE: K bytu prislúcha aj garážové státie s rozlohou 12 m2 v garáži priamo pod bytom. Parkovanie v okolí je bezplatné a priamo pred bytovým domom úplne bezproblémové. CENA: 214.900 € byt + 15.000 € garážové státie  = 229.900 € Pre viac informácií prosím kontaktujte:  Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová Tel: + 421 905 619 358 Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatn
Moderný 2 izbový byt v novostavbe TAMMI 3 - Dúbravka
Realitná kancelária Prom Real Vám ponúka na predaj pekný moderný 2 - izbový byt v 5 ročnej novostavbe TAMMI 3 v mestskej časti Dúbravka. Byt sa nachádza na 1/6 poschodí vo veľmi príjemnej a tichej lokalite na ulici Pri hrubej lúke. BYT: Rozloha bytu je 56 m2 + balkón 3 m2 a k bytu prislúcha aj pivnica s výmerou 3 m2. Byt vďaka svojej výmere a výbornej dispozícii pôsobí príjemne a vzdušne. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s veľkou vstavanou skriňou, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru a jedálenským stolom. Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou, z ktorej sa vychádza na balkón. Kuchynská linka je kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi a obývacia časť je zariadená rohovou sedačkou s úložným priestorom, skrinkou pod TV a poličkami. Spálňa je priestranná s výhľadom na dvor a prírodu, zariadená manželskou posteľou, šatníkovou skriňou a toaletným stolíkom. Rovnako priestranná je aj kúpeľňa s vaňou a toaletou. Byt je vďaka svojej severo-východnej orientácii veľmi svetlý. Bytový dom je postavený z kvalitných materiálov, je tehlový a zateplený. Vstup do domu je na elektrický čip, namontovaný je kamerový systém a k dispozícii je 1 výťah. Veľkou výhodou pre rezidentov je, že majú možnosť využívať spoločenskú miestnosť (môže slúžiť na rodinné oslavy a podobne) a wellness (sauna s odpočinkovou zónou). Vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko, Activity park s grilom a krytým sedením, workoutové ihrisko, pingpongový stôl. K bytu prináleží parkovacie státie v garáži. Cena státia je 15.000€ LOKALITA: Táto lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Výnimočné na nej je, že ponúka spojenie mestského bývania a zároveň úzky kontakt s prírodou. V pešej dostupnosti sa nachádzajú obchodné centrá Dúbrawa, Bory Mall a Saratov, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, materské školy a školy, reštaurácie, zastávky MHD (električka – trať sa bude predlžovať priamo pred bytový komplex). Na dosah sú lesy Devínskej Kobyly, no zároveň výborné napojenie na diaľničný obchvat. Byt je vhodný aj ako investícia, nakoľko v súčasnosti je prenajatý a nájomníci majú záujem v nájme pokračovať. Mesačné náklady sú cca 130€ (vrátane elektriny a garáže). Nehnuteľnosť je bez tiarch. Cena bytu je 235.000€ + garážové státie 15.000€ = 250.000€. VÝHODY: novostavba s vysokým štandardom bývania príjemná a tichá lokalita kompletná občianska vybavenosť spoločenská miestnosť a sauna pre rezidentov možnosť kúpiť garážové státie vhodné aj ako investícia Kontakt: Ing. Natália Petríková Mobil: Cena: 235.000,- Eur Poschodie: 1 Počet poschodí: 6 Počet izieb: 2 Obytná plocha: 59m² Celková rozloha: 62m² Úžitková plocha: 59m² Vlastníctvo: osobné Plyn: áno Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: spoločné Balkón: áno Pivnica: áno Výťah: áno Parkovanie: vnútorné Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Okná: plastové Orientácia: s
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3