inzercia, predaj, predám, bazár

Sloník

Kategória: Sklo, keramika

Predám keramického sloníka v dobrom stave ako na foto.
Sloník
Podobné inzeráty
Sloník porcelán
Porcelánový sloník
Predám keramické dekorácie
Dobrý deň, predám malé keramické dekorácie bez poškodenia a oťukov: - biely sloník, - ružový sloník, - labuť, - mini šperkovnica srdiečko. Cena 2,- EUR/ks, všetko spolu 7,- EUR Preferujem osobný odber Bratislava - Trnávka, možnosť poslať poštou (platba vopred na účet +2,- EUR). Inzerát je platný do jeho zmazania.
Staré dekoračné sošky - cena spolu
Staršie vitrínové sošky, bez poškodení, neznačené - vyradené z domácnosti. Spojený párik dievča a chlapec: výška 10 cm Chlapec školák: výška 13 cm + dievča školáčka: výška 13,5 cm, perleťový vzhľad. Na predaj len spolu oba kusy. Sloník z čínskeho porcelánu: dĺžka s chobotom 15 cm, výška 8 cm Stojanček na sviečku/vázička s anjelikom: výška 10 cm Cena za balíček sošiek 5€ Len osobné prevzatie v Bratislave 2 - Podunajské Biskupice. Poštou nie. Prosím píšte mail.
krištal porcelan
Na predaj.Slonik je krištalove prevedenie vtáčik porcelán a anielik pravde podobne plast.Predam aj jednotlivo.Vhodné aj ako darček.Nepoškodené.
Hodiny s holúbkami + darček a iné
Ponúkam 1.hodiny s holúbkami + šperkovnica, v top stave, funkčné, cena spolu 7 eur+pošt, 2.tri malé vázičky-amfórky, bez poškodení, cena spolu 5 eur+pošt PRI KÚPE HODINY + VÁZIČKY - AMFÓRKY Cena spolu 10 eur+pošt, 3.Anjel strážny bez poškodení, výška 25cm, cena 6 eur+pošt, 4.Soška chlapec s dievčatkom + šperkovnica podľa výberu cena spolu 3 eurá+pošt, 5.Sloník veľký, cena 2 eurá+pošt
Porcelanovy slon
Predám porcelánových slonov slon výška 33cm a šírka 44 cm nemá kly slon výška 24cm a šírka 32,5 cm nemá 1 kel slon výška 9cm a šírka 16 cm zlomený chobot slon výška 7,5cm a šírka 10 cm bez poškodenia Sloník 7,5cm ..predaný ako na foto Dubnica nad Váhom