inzercia, predaj, predám, bazár

Slovensky PODAP, MRE

Kategória: Potraviny

Predam Slovenske PODAP MRE od vyrobcu OutMeals.
Balicek obsahuje Ranajky+Obed+Veceru, nejaky snack, chemicky ohrev, atd.

Menu dostupne podla foto. Vsetky este v zaruke.
Slovensky PODAP, MRE
Podobné inzeráty
Predám PODAP a poľské MRE
Predám - slovenský PODAP typ-1 10ks spotreba do 09/2023 (obsah balenia viď foto) 5€/ks - poľské MRE (S-RG-4) spotreba do 31.07.2023 5€/ks Pri odbere viac kusov dohoda možná Pre viac info volať, SMS, WhatsApp
Slovensky PODAP, MRE
Predam Slovenske PODAP MRE od vyrobcu OutMeals. Balicek obsahuje Ranajky+Obed+Veceru, nejaky snack, chemicky ohrev, atd. Menu a zaruky dostupne podla foto.
MRE Podap Švédsky
Predám Švédsky Podap MRE -celodenná strava vhodná na turistiku, kempovanie pre rybárov, poľovníkov alebo pre ľudí, čo chcú vyskúšať vojensku stravu atď.
MRE/WET podap
Predám vojenskú stravu WET Švédska strava/výroba. MRE - (meal ready to eat) podap. Akceptujem najlepšiu ponuku. Preferujem osobný odber. Poštovné hradí kupujúci. Na SMS nereagujem. Cena dohodou.
PODAP,MRE, OUT MEALS, vojenská strava
Predám vojenskú stravu WET Švédska strava/výroba. MRE - (meal ready to eat) podap.vojenská celodenná strava nielen do prírody bez potreby použitia ohňa vhodná aj na ryby,turistiku,stanovačky.Celodenna strava ktorá sa vám sama ohreje (len s použitím 1dcl vody) v každom menu sa nachádzajú 3 hlavné jedlá, kávový alebo isotonický nápoj a snack menu č. 2, 4 a 3x 6. Pri odbere všetkých možná zľava.
MRE podap
Predám Švédsky Podap MRE -celodenná strava vhodná na turistiku, kempovanie pre rybárov, poľovníkov alebo pre ľudí, čo chcú vyskúšať vojensku stravu atď. Cena 10€ za kus