inzercia, predaj, predám, bazár

Slovníky Lingea

Kategória: Učebnice, skriptá - Jazykové

Čisto nové slovníky, nepoužívané.
Lingea Francúzština konverzácie 3€
Lingea Šikovný slovník nemecko-slovenský 6€
Lingea Šikovný slovník anglicko-slovenský 6€
Lingea Angličtina slovníček 3€
+ poštovné
Slovníky Lingea
Podobné inzeráty
LINGEA slovníky
Lingea / Anglicko-slovenský a slovensko-anglický praktický slovník - ako nový, v TOP stave. V kníhkupectve sa predáva za 22€, predám za 10€ + poštovné. Lingea / Nemecko-slovenský a slovensko-nemecký praktický slovník - ako nový, v TOP stave. V kníhkupectve sa predáva za 22€, predám za 10€ + poštovné. Len SMS alebo mail. Prosím nevolať! Posielam iba PACKETOU po úhrade poštovného vopred na účet. MÁM AJ ĎALŠIE INZERÁTY S KNIHAMI...
Nový nepoužitý Vreckový slovník lingea Anglicko-slovenský
Kúpený omylom, 5. vydanie (2017), myslel som že je to väčšia verzia slovníka. Mám aj bloček z martinusu (8,9€). Nikdy som ho nepoužil a vrátiť sa už nedal. .. Lingea sú super slovníky, tento je veľmi praktický, potreboval som ale nakoniec až veľký. email: majoradvansky@ Osobne: Prešov, Košice, Ružomberok + okolia týchto miest.
Slovensko-maďarské slovníky Lingea
Predám tieto tri “učebnice Lingea”: 1. Maďarčina konverzácia 2.Gramatika súčasnej maďarčiny 3.Šikovný slovník maďarsko-slovenský slovensko-maďarský Nepoužívané. Cena vrátane poštovného. Platba vopred na účet. Možný osobný odber Trnava alebo Šelpice
Francúzske učebnice, slovníky, knihy
Predám učebnice, slovníky a knihy po francúzsky. Oui učebnica, takmer nepoužívaná 6€ Francúzština pre samoukov, zachovalý stav 5€ Slovník lingea 3€ (strany boli vlhké, slovník sa ale dá používať bez problémov) Sivý slovník 4€ Kniha Haruki Murakami 6€ Maupassant 2€ K cenám sa pripočíta aj poštovné. V prípade záujmu poprosím napísať email, číslo je vymyslené.
Predám ANJ slovníky a pracovný zošit Angličtina Project
Predám 3 slovníky a starší pracovný zošit, angličtiny. Slovníky sú v top stave, jeden veľký detský ilustrovaný, 2 kusy vrecková edícia. Zošit je mierne opotrebovaný, čiastočne popísané, ale len ceruzkou. Renomovaná séria Project Oxford University Press, Tom Hutchinson. Materiály sú určené pre základné školy, pre začiatočníkov aj pokročilých. Je ich možné použiť na doučovanie či učenie hravou formou. Na cene a doprave sa dohodneme/ponúknite. Predávam aj jednotlivo. Uprednostňujem osobný odber, ale môže byť aj poštou. Prosím kontaktujte ma na mail, číslo je NEPLATNÉ.
Dánčina, fínčina
Dánština - Dánska konverzácia - Lingea 2011, cena 4€ Fínština - Fínska konverzácia - Lingea 2010, cena 4€ (Dánsky, švédsky fínsky a nórsky slovník a konverzácia pre cestovanie v krajinách Dánsko, Švédsko, Fínsko, Nórsko.)