inzercia, predaj, predám, bazár

Smaragdový atlas

Kategória: Sci-fi, Fantasy

Knižka je ako nová, čítaná jedenkrát, vhodná aj ako darček. Cena je 4€ plus poštovné. Peniaze prijímam len vopred prevodom na účet, následne pošlem poštou. V prípade záujmu mi píšte prosím na mail, číslo je vymyslené. Ďakujem.
Smaragdový atlas
Podobné inzeráty
Smaragdový atlas (John Stephens)
Uprostred decembrovej noci trojica detí prenasledovaná temnými silami náhlivo opúšťa svoj domov v sprievode záhadného starého muža. Ich rodičia nemajú inú možnosť, ak chcú deti zachrániť. Prejde desať rokov, no Kate, Michael a Emma nie sú o nič bližšie k odhaleniu pravdy o ich osude. Cesta k odpovedi sa skrýva v tajomnom atlase. Práve vďaka jeho čarovnej sile sa súrodenci ocitnú v krajine, ktorej kruto vládne Grófka s armádou svojich mŕtvych bojovníkov. Dobrodružstvo sa môže začať! Nebudú v ňom chýbať unesené deti, prazvláštne spojenectvá, krvilační vlci, bitky v hlbinách zeme, honosné plesy duchov, obri s mečmi a najmä knihy s vedomosťami nevýslovnej ceny. Smaragdový atlas je prvou zastávkou Kate, Emmy a Michaela na vzrušujúcej ceste do čarovného sveta, ale aj k poznaniu seba samých. Je to príbeh troch obyčajných detí, ktoré sa rozhodnú zachrániť svoju rodinu, aby napokon zachránili svet.
Smaragdový Atlas - John Stephens
Predám úplne novú (ani raz nečítanú) knihu Smaragdový Atlas - John Stephens. Cena: 6€ + poštovné. Možný osobný odber v Košiciach.
Smaragdový atlas - John Stephens
Smaragdový atlas - John Stephens, kniha je nová a nepoškodená
Knihy
Knihy sú 1x čítané, v dobrom stave, bez poškodení. • Kovy, Ovšem - 3€ • John Stephens, Smaragdový atlas - 3€ • Lissa Price - Banka tiel, Darcovia - 3€ • Anne Rice - Vlčí dar - 3€ • Tolkien a jeho čarovný svet - 8€ • Harry Potter, Hermiona Granger, Ron Weasley (Sprievodca k filmom) - len všetky 3 knihy spolu za 10€ Posielam poštou alebo osobne v Trenčíne. PÍŠTE MI PROSÍM NA E-MAIL, TEL. ČÍSLO JE VYMYSLENÉ.
Fantasy mix
Oksa Pollocková – Les zablúdených (nečítaná) 5,50€ Lynn Flewelling - Příchod tmy (nová) 4€ Maureen Johnsonová - Meno Hviezdy (nová) 2€ Megan Shepherdová - Dcéra šialenca 4€ John Stephens - Smaragdový atlas (nečítaná) 1,50€ Fredrik T. Olsson - Reťazec skazy (nová) 4€ John Ajvide Lindqvist - Čo s nemŕtvymi (nečítaná) 6€ Louis Bayard - Temná veža 3€ Dustin Thomason - 21.12. 2,50€ Mark Terry - Diablove vidly, Hadí bozk po 4€ Lisa Ungerová - Pekné lži 3€ Joshua Spanogle - Izolačka 4€ Friedrich Gerstäcker - Piráti na Mississippi 2€ Walter Puschel - Náčelník Crazy Horse 2€ 2xJules Verne 5€ Sci-Fi po 2€ Craig Gardner - Batman 0,50€
Rozne knihy
Ponukam rozne knihy, cena 4e/ks. Doména, Angelológia, Šesť rokov, Smaragdovy atlas...