inzercia, predaj, predám, bazár

smart hodinky Vtech Kidizoom Smart Watch DX7 maskovacie

Kategória: Ostatné

Ponúkame na predaj smart hodinky pre deti zn. Vtech Kidizoom Smart Watch DX7 -maskovacie za sumu 15,- €.
Hodinky sú plne funkčné s menšími známkami používania.
Tu je možné nájsť ich presný popis:
osobný odber v Malackách alebo v Bratislave.
Ak máte záujem, kontakt je možný prostredníctvom e-mailu: borak@ (správy však čítam až v podvečerných hodinách).
smart hodinky Vtech Kidizoom Smart Watch DX7 maskovacie
Podobné inzeráty
Vtech Kidizoom Smart Watch DX7 - modré
Nevhodný vianočný darček. Pôvodná cena 75€ Revolučné detské hodinky s pohybovým snímačom a dotykovým displejom. Fotí, natáča video, záznamník zvuku s meničom hlasu, stopky, digitálny a analógový čas. Nabíjanie cez USB. Prehráva video. Zabudované pohybové a bežné hry, strihový program, menič hlasu, výučba hodín. Posielam len po prevode na účet.
Detské chytré hodinky Kidizoom smart Watch DX7
VTech® Kidizoom® SmartWatch DX7 sú ešte viac „chytré“ hodinky pre deti. Hodinky , pohybové hry, hry. Používané minimálne, dcére sa nepáčila zelená farba.
gardena smart
GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada, pozostávajúca zo smart zavlažovacieho počítača, smart vstupnej brány a smart senzoru, automaticky riadi prívod vody do vašej záhrady, a tým zaisťuje flexibilný manažment vody v súlade s požiadavkami rastlín. Sada je ideálne vhodná pre automatické zavlažovania pomocou systému GARDENA Micro-Drip alebo GARDENA Sprinklersystem. Všetko pod kontrolou Použitím bezplatnej aplikácie GARDENA smart App pre iOS a Android máte svoju záhradu vždy pod kontrolou, a to bez ohľadu na to, kde sa momentálne nachádzate. Kliknutím na obrazovku si môžete zobraziť potrebné dôležité informácie a prispôsobiť všetky nastavenia pohodlne a podľa momentálnych požiadaviek. Stabilné a bezpečné spojenie Silné antény v smart zavlažovacom počítači a smart senzore zaisťujú bezkáblové spojenie ku GARDENA smart gateway aj vo veľkých záhradách, a tým tiež plynulú komunikáciu s GARDENA smart aplikáciou. Smart gateway vytvára bezkáblovú komunikáciu medzi všetkými GARDENA smart výrobkami a GARDENA smart aplikáciou. Dve integrované vysoko výkonné antény zaisťujú stabilné a bezpečné spojenie tiež na veľkých plochách. Zavlažovacie cykly za deň: 6 Dĺžka zavlažovania: 0 h 1 min - 10 h 0 min Frekvencia zavlažovania: až 6 zavlažovaní za deň, voľba ľubovoľného dňa v týždni Zdroj energie: 2 x AA 1,5 V alkalické batérie (LR6, nie sú súčasťou balenia) Prevádzkový tlak, min .: 0.5 bar Prevádzkový tlak, max .: 12 bar Závit: 26,5 mm (G3 / 3), 33,3 mm (G1)
Detska pestunka VTech BM1000
Predam pestunku VTech BM1000, viac info na
Predám detský  foťák Kidizoom Magic Studio
Fotoaparát so zabudovaným parádnym trikovým štúdiom. Fotoaparát je možné prepínať medzi českou a slovenskou verziou. Skladba a funkčnosť: -učí vytvárať originálne digitálne fotografie -špeciálne vstavané foto-efekty, triky a hry -možnosť fotenia, nahrávania videa, filmov so zvukom -tvorba originálnych autoportrétov, vtipných skupinových fotografií alebo videí -časovač alebo možnosť nastaviť si vytvorenie fotografie až na moment, kedy bude detekovaná tvár Kúpte deťom Magic štúdio Kidizoom! Vhodné pre deti od 5 rokov Nabíjanie: USB kábel na dobíjanie (je súčasťou) V pôvodnom balení. Vhodné aj ako darček. Vid skutočný stav - posledné foto.
Hodinky s gps
Predam detske hodinky s gps pouzivane kratko, plne funkcne a bez poškodenia. Vaše deti kráčajúce zo školy alebo hrajúce sa vonku sa už viac nemusíte báť! Veselé detské hodinky disponujú plnofarebným displejom a dvomi SOS tlačidlami pre okamžité zavolanie pomoci. Tieto smart hodinky, ktoré k prevádzke potrebujú vlastnú SIM kartu, vaše dieťa presne lokalizujú a v reálnom čase zdieľajú jeho polohu s vaším mobilom či tabletom. Hodinky so zabudovaným GPS systémom postrážia každý krok vášho dieťaťa - v prípade, že sa vychýli z bežnej trasy, o tom budete okamžite informovaný. Ako ich používať? 1. Na prevádzku hodiniek je potrebná SIM karta (micro SIM), ktorú vložíte zo zadnej strany zariadenia. Pred vložením karty je potrebná deaktivácia PIN kódu vo vašom telefóne! 2. Z internetového obchodu si stiahnite aplikáciu, ktorá pomôže zosynchronizovať hodinky s vašim smartfónom či tabletom (GPS tracker KidControl, SeTracker a pod). 3. Pre spárovanie je treba zoskenovať unikátny kód, ktorý sa nachádza na zadnom puzdre hodiniek. 4. Všetky ostatné nastavenia hodiniek (predvolené čísla na volanie, povolenia, notifikácie) nastavíte v mobile pomocou stiahnutej aplikácie. Zariadenie dokáže ukladať históriu pohybu vášho dieťaťa. Okrem uložených SOS kontaktov fungujú hodinky aj ako bežný telefón, takže je možné volať na akékoľvek číslo. Hodinky obsahujú tiež vlastný chat s možnosťou vkladania hlasových odkazov. Na pozadí sú spustené ručičkové hodinky s peknou detskou animáciou. V menu nájdete aj logickú hru na precvičovanie matematických úkonov. Technické informácie: Materiál: plast (telo), silikón (remienok) Batéria: nabíjateľná 420mAh batéria Rozmery tela: 39 x 45 mm Celková dĺžka: 23 cm Farba:ružová Balenie obsahuje: smart hodinky s GPS lokalizátorom, nabíjací kábel USB PC 43e predám za 30e