inzercia, predaj, predám, bazár

smart hodniky Garmin

Kategória: Ostatné drobné

Drobné športové hodinky zvládnu viac ako 15 športových režimov. Budú vás sprevádzať počas cvičenia vo fitnescentre, na joge, pri golfe, bežeckom i zjazdovom lyžovaní, plávaní v bazéne a takisto pri bicyklovaní, behu alebo chôdzi. Disponujú funkciou celodenného zaznamenávania srdcovej frekvencie priamo na zápästí, avšak v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi sú kompaktnejšie. Hodinky ponúkajú dotykový displej s možnosťou posúvania obsahu prechádzaním prstom zboku. Na hodinkách nájdete aj jedno klasické tlačidlo umiestnené na rovnakom mieste, ako v prípade bežných hodiniek. Displej možno otočiť tak, aby vám tlačidlo neprekážalo. Hodinky takisto obsahujú možnosť bezkontaktných platieb.

Zabudované meranie srdcovej frekvencie
Senzor formou optického merania po celý deň zaznamenáva vašu srdcovú frekvenciu priamo zo zápästia. Automaticky rozlíši pokojový rytmus srdca a zobrazí vám hodnoty namerané za posledných sedem dní. Prostredníctvom vyhodnocovania variability srdcovej frekvencie hodinky dokážu monitorovať a ukladať intenzitu stresu. Identifikujú tak stresové situácie a pomáhajú s ich eliminovaním a zmenou životného štýlu. Počas športovej aktivity hodinky vyhodnocujú vašu fyzickú kondíciu.
Zabudované meranie srdcovej frekvencie
Dotykový displej
Dotykový displej hodiniek s vysokým rozlíšením počas dňa neustále svieti, vďaka čomu je výborne čitateľný aj v horších svetelných podmienkach.
Dotykový displej
Bezkontaktné platby
Hodinky disponujú technológiou umožňujúcou bezkontaktné platby. Počíta sa s podporou najrozšírenejších typov platobných kariet, ako sú Visa a MasterCard. Kartu stačí spárovať s hodinkami a v obchode zaplatiť priložením zápästia.
Bezkontaktné platby
Tréningový denník
Hodinky ponúkajú bezplatné využitie tréningového denníka GarminConnect, ktorý je dostupný v mobilnej aj webovej verzii. Pomôže vám s uchovávaním, vyhodnocovaním a zdieľaním rôznych hodinkami podporovaných športových aktivít. Budete si môcť napríklad na mape zobraziť práve zdolanú trasu.
Tréningový denník
Prispôsobte si rozhranie
Hodinky aj tréningový plán možno nastaviť aj v českom jazyku. Hodinky sa takisto dajú bezplatne prispôsobiť pomocou nových aplikácií, ciferníkov alebo dátových polí.
Prispôsobte si rozhranie
Inteligentné funkcie
Hodinky možno prepojiť s vašim smartphonom a priamo na ich displeji sledovať prichádzajúce hovory, textové správy a ďalšie notifikácie. Takisto dokážu ovládať hudobný prehrávač, zobraziť predpoveď počasia či diaľkovo ovládať akčné kamery. Počas športovania môžete aktivovať funkciu, pomocou ktorej budete spolu s priateľmi či fanúšikmi v reálnom čase sledovať pozíciu, rýchlosť a srdcovú frekvenciu v priebehu tréningu alebo pretekov.
smart hodniky Garmin
Podobné inzeráty
Garmin vivosmart HR+ (s GPS, vodotesne)
Vodotesne smart hodinky s presnym GPS senzorom a pulzomerom pre aktivny zivot - vo vybornom stave - zivotnost baterie a) pri pouziti v rezime Smart (bez GPS) niekolko dni b) pri aktivnom pouziti GPS do 2-3h Vysokocitlivý GPS signálu - spoľahlivé informácie o vzdialenosti a tempe/rýchlosti aj v náročnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...). Smart monitor aktivity s GPS môžete používať aj ako bežné hodinky (čas, dátum, budík). Obvod zápästia max. 19,3 cm. Virtual Pacer Virtual Pacer™ je funkcia, ktorá vás motivuje, aby ste udržiavali zvolené tempo. vívosmart HR+ je vybavený lithium-ionovou batériou meranie pulzu 24/7 nabitie cez USB nabíjací/dátový klip, cez ktorý si tiež po pripojení k PC jednoducho prenesiete údaje o svojom pokroku do aplikácie Garmin Connect. vívoactive HR + monitoruje kvalitu vášho spánku. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile. Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa, počas fitness aktivít vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu. Využite svoje bezplatné konto a aplikáciu MyFitnessPal na sledovanie stravy počas dňa a zobrazte si údaje v aplikácii Garmin Connect. Vďaka prepojeným kontám, si môžete jednoducho porovnať príjem kalórii s počtom kalórii spálených pri používaní zariadenia Garmin. vívosmart HR - pulzomer Úplne nový typ pulzomera - Garmin Elevate pulzomer na zápästí - vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz. Vďaka informácii o pulze sú údaje o spálených kalóriách omnoho presnejšie. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu. Vivofit - Cieľ Podľa úrovne aktivity vívoactive HR + sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň.
Hodinky Garmin vivosmart HR+ (s GPS, vodotesne)
Sportove vodotesne smart hodinky s presnym GPS senzorom a pulzomerom pre aktivny zivot - vo vybornom stave Vysokocitlivý GPS signálu - spoľahlivé informácie o vzdialenosti a tempe/rýchlosti aj v náročnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...). Smart monitor aktivity s GPS môžete používať aj ako bežné hodinky (čas, dátum, budík). Obvod zápästia max. 19,3 cm. Virtual Pacer Virtual Pacer™ je funkcia, ktorá vás motivuje, aby ste udržiavali zvolené tempo. vívosmart HR+ je vybavený lithium-ionovou batériou meranie pulzu 24/7 nabitie cez USB nabíjací/dátový klip, cez ktorý si tiež po pripojení k PC jednoducho prenesiete údaje o svojom pokroku do aplikácie Garmin Connect. vívoactive HR + monitoruje kvalitu vášho spánku. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile. Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa, počas fitness aktivít vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu. Využite svoje bezplatné konto a aplikáciu MyFitnessPal na sledovanie stravy počas dňa a zobrazte si údaje v aplikácii Garmin Connect. Vďaka prepojeným kontám, si môžete jednoducho porovnať príjem kalórii s počtom kalórii spálených pri používaní zariadenia Garmin. vívosmart HR - pulzomer Úplne nový typ pulzomera - Garmin Elevate pulzomer na zápästí - vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz. Vďaka informácii o pulze sú údaje o spálených kalóriách omnoho presnejšie. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu. Vivofit - Cieľ Podľa úrovne aktivity vívoactive HR + sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň.
Garmin Venu 2, TOP stav, v záruke
Predám maximálne zachovalé smart hodinky Garmin VENU 2 v záruke, nalepená ochranná fólia. Nosene asi dva mesiace. kľúčové vlastnosti Dizajnové vyhotovenie vhodné pre mužov aj ženy Smart hodinky Garmin Venu 2 umožnia pohodlné bezkontaktné platby pomocou Garmin Pay Možnosť pripojenia cez ANT+, WiFi či Bluetooth Na získanie presných informácií slúži aplikácia Garmin Connect, do ktorej sa po spárovaní so smartfónom ukladajú namerané hodnoty z hodiniek Garmin Venu 2 Ochranné sklíčko Corner Gorilla Glass 3 zaistí pohodlné ovládanie a maximálnu ochranu displeja Hodinky Garmin Venu 2 sú vodotesné do 5 ATM Na displeji hodiniek si po spárovaní môžete zobraziť notifikácie z inteligentného telefónu alebo odpovedať na správy (ak máte Android telefón) Integrovaný prehrávač hudby vám umožní používať hodinky Garmin Venu 2 samostatne bez mobilného telefónu, stačí ich len pripojiť k bezdrôtovým slúchadlám V hodinkách nájdete množstvo športových režimov aj animované cvičenia Presné určovanie polohy vďaka GPS, GLONASS a GALILEO a kopec ďalších skvelých funkcií
sonoff smarthome zariadenia
Predám komponenty pre smart home od firmy Sonoff Slúžia na ovládanie spotrebičov a zariadení, či už prostredníctvom domácich asistentov Amazon Alexa, alebo Google home, alebo aj cez mobilnú aplikáciu. 4x Sonoff Mini (3x čisto nové nevybalené 1x bez obalu) - smart relé wifi - 10€/kus 1x Sonoff RF R2 (nové nevybalené) smart relé wifi+rf - 10€ 2x Sonoff S26 (krátko použité) - smart zásuvka - wifi - 15€/kus 1x Sonoff zigbee bridge (nové, nevrozbalené) - základná stanica zigbee - 20€ 1x Sonoff D1 (krátko použité) - smart relé so stmievačom svetla) - wifi - 10€ 3x Sonoff SNZB03 (nové nevybalené) - senzor pohybu zigbee - 10€/kus Eachen LED Light Strip (5m) (nové nepoužite) smart RGB led pásik, funguje so sonoff / ewelink Možné zaslať aj cez Packetu 3,50€ v prípade dobierky 5€ (poštovné je nutné uhradiť vopred).
sonoff smarthome zariadenia
Predám komponenty pre smart home od firmy Sonoff Slúžia na ovládanie spotrebičov a zariadení, či už prostredníctvom domácich asistentov Amazon Alexa, alebo Google home, alebo aj cez mobilnú aplikáciu. 4x Sonoff Mini (3x čisto nové nevybalené 1x bez obalu) - smart relé wifi - 10€/kus 1x Sonoff RF R2 (nové nevybalené) smart relé wifi+rf - 10€ 2x Sonoff S26 (krátko použité) - smart zásuvka - wifi - 15€/kus 1x Sonoff zigbee bridge (nové, nevrozbalené) - základná stanica zigbee - 20€ 1x Sonoff D1 (krátko použité) - smart relé so stmievačom svetla) - wifi - 10€ 3x Sonoff SNZB03 (nové nevybalené) - senzor pohybu zigbee - 10€/kus Eachen LED Light Strip (5m) (nové nepoužite) smart RGB led pásik, funguje so sonoff / ewelink - 15€ Možné zaslať aj cez Packetu 3,50€ v prípade dobierky 5€ (poštovné je nutné uhradiť vopred).
Smart hodinky GARMIN VENU SQ MUSIC, Black/Slate, HPS
Predám Smart hodinky GARMIN VENU SQ MUSIC, Black/Slate, HPS. Hodinky ponúkajú dokonalú kombináciu moderného dizajnu a inteligentných fitness funkcií na sledovanie vášho zdravotného stavu a meranie pohybových aktivít. Vďaka vodotesnosti 5 ATM ich môžete bez obáv nosiť do bazéna alebo sa s nimi sprchovať. Atraktívny vzhľad smart watch Garmin Venu SqMusic Slate dopĺňa príjemný QuickRelease silikónový remienok v čiernej farbe, ktorý môžete ľubovoľne vymeniť za remienok s inou farbou či materiálom, aby vám hodinky ladili so športovým i formálnym oblečením, či inými módnymi doplnkami. Hliníková luneta a polymérové telo 1,3“ farebný displej s dotykovým ovládaním Ochranné sklíčko Corning Gorilla Glass 3 Vodotesnosť 5 ATM Senzor srdcového tepu Garmin Elevate™ Meranie a analýza 20 športových aktivít Výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti Integrovaný prehrávač hudby (pamäť na 500 skladieb) GPS, GLONASS, GALILEO Bluetooth, ANT+, WiFi QuickRelease silikónový remienok (20 mm) s možnosťou jednoduchej výmeny Výdrž batérie až šesť dní na jedno nabitie Príjem notifikácií zo smartfónu (Android, iOS) Podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay Nové, nepoužívané, v originálnom obale. Pošlem aj na dobierku. Pozri ďalšie moje inzeráty.