inzercia, predaj, predám, bazár

Smarthodinky TomTom Runner2

Kategória: Ostatné drobné

Predám športové hodinky TomTom Runner2 Cardio + Music. Obsahujú internú pamäť na mp3, majú vstavaný GPS chip a merač srdcového tepu. Pekná aplikácia do mobilu. Dajú sa dobre použiť na bicykel ako tachometer a potom sledovať štatistiky. Sú k nim bluetooth slúchadlá odolné voči vode a pridávam aj náhradný náramok.
Smarthodinky TomTom Runner2
Podobné inzeráty
Navigácia do auta TomTom START 50 Europe LIFETIME
Predam malo pouzivanu navigaciu TomTom START 50 Europe LIFETIME. Plne funkcna
Tomtom runner 3 cardio L
Mám na predaj hodinky tomtom runner 3 cardio. Sú vhodné pre začínajúceho bežca a cyklistu. Majú presné meranie tepovej frekvencie zo zápästia. Dokážu navigovať po krivke. V aplikácii od tomtom sledujete veľa bežeckych metrík. Stav ako na foto. Už niesú v záruke. V cene je jeden originál remienok nikdy nepoužitý (zelený) a 2 ks remienkov z aliexpresu čierny a červený. Tag:Garmin, Polar, Sigma,navigácia, športester,
Navigácia do auta TomTom START 50 Europe LIFETIME
Predam malo pouzivanu navigaciu TomTom START 50 Europe LIFETIME. Plne funkcna
Smarthodinky Coros Pace 2 Navy + originál remienky
Predám smarthodinky/športtester Coros Pace 2. Veľmi málo používané v TOP vizuálnom stave - ako nové. V záruke ešte 1,5 roka. K hodinkám prikladám: - Nabíjací kábel - 2ks Coros náhradných remienkov (silikónový a nylonový) - Originál balenie - TPU kryt na hodinky, čo zvyšuje ich odolnosť - Záručný list Vlastnosti: Váha s nylónovým remienkom 29 g Váha so silikónovým remienkom 35 g Spojenie so smartfónmi: Bluetooth Spojenie s príslušenstvom:ANT+ / Bluetooth Štandardy:GPS, GLONASS, Beidou, Galileo Zoznam senzorov:optický snímač pulzu, barometrický výškomer, akcelerometer, kompas, gyroskop, teplomer - Bežné používanie: 20 dní - GPS režim / 1 sek. záznam: 30 hod. - UltraMax režim: 60 hod. - Zoznam aktivít: beh, indoor beh, beh na dráhe, cyklistika (outdoor, indoor), plávanie (indoor, outdoor), triatlon, gym cardio, GPS cardio, posilňovanie, tréning - Vodotesnosť 5 ATM (50 metrov) - Čas nabíjania menej ako 2 hodiny Metriky, ktoré dokážu zaznamenávať: Coros Evolab:
Predám smarthodinky NICEBOY
Predám smarthodinky, vid fotky. Majú všetko, čo majú mať, len mne sa nedajú spárovať s mobilom, aj keď mám aplikáciu stále zapnutú.
Predám smarthodinky
Predám smarthodinky,nové použité raz. Jazyk slovenčina. Na hodinkách je ochranné sklo. Cena 42€. Odber ihneď.