inzercia, predaj, predám, bazár

Smrekový lahodný likér

Kategória: Potraviny

Smrekový lahodný likér určený pre osoby staršie ako 18 rokov.
Vychutnajte si lahodnú chuť mladých výhonkov smreku, ktoré obsahujú silice, vitamín C, karoten, minerálne soli a tiež antioxidačné flavonoidy a fenoly, ktoré zase zvyšujú odolnosť a detoxikujú organizmus.

Zdravotný "Štamprlík" denne pomôže pri vyššie spomenutých neduhoch, alebo ako príjemná pochutina pri posedení s priateľmi.

Zloženie: 60% alkohol, sladidlo stévia, mladé výhonky smreku

Užívanie v príbalovom letáčiku

Nepredajné osobám mladším ako 18 rokov.
Balenie 250ml/9€
500ml/16€
Smrekový lahodný likér
Podobné inzeráty
Darčekové balenie likérov-orechovka,malina,smrek..
Ponúkame Vám zamatové netradičné 3 balenie likérov, vhodných na podarovanie v darčekovom balení. Na výber z týchto druhov (do 1 krabičky možné vybrať 3 podľa Vášho výberu: - jánsky orechový likér (zelené orechy, korenia) - smrekový likér - šípkový likér - višnový likér (griotka) - bazový likér (z kvetov) - zázvor-rakytník - malinový likér - černicový likér V ponuke je aj viac bylinkových výrobkov, čajov, tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a soli do kúpeľa. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.
Predám domáce likéry, bobule z vlastnej zahrad. na zdravie
Predám domáce likéry, sú vhodné pre vlastné užívanie ak máte nejaké zdravotné problémy alebo ako originálny darček pre vaších známych. Bobule sú z našej zahrádky s láskou pestované. Ostalo jej ešte pár fliaš, tak ak by mal niekto záujem, rada pošlem. Môžem poslať poštou, alebo manžel má niekedy cestu po slovensku (dohodli by sme sa) alebo potom osobný odber. Robí 3 druhy: rakytníkový: ten je trošku kyslejší obsahuje veľa C, likér baza a likér arónia: tie sú sladšie. Ak má niekto záujem, pošlite mi správu a dohodneme sa ???? V obrázkoch bude text na čo pomáhajú a čo likér obsahuje. Ak by ste mali viac otázok, napíšte. Ceny 0,5l likéru sú: rakytníkový likér: 14€ arónia likér: 12€ baza likér: 10€
Zázvorový likér-zdravotný "Štamprlík"
Zázvorový likér určený pre osoby staršie ako 18 rokov. Odporúčaný dospelým proti chrípke a nachladnutiu. Výborný, lahodný a chutný, ak raz ochutnáte budete chcieť ešte jeden štamprlík Je to zázrak, ktorý dokáže postaviť na nohy, a to vďaka zázvoru. Vynikajúci aj pri bolesti brucha a črevnej nepohode po konzumácii viac jedla. Vďaka samotnému zázvoru dostáva dosť výraznú chuť a arómu. Hrdlo poriadne vyštípe a zabije baktérie, ktoré spôsobujú jeho zápal a bolesť. Ak máte napríklad problém s prehĺtaním, tak toto je riešením. Samozrejme slúži aj ako prevencia pred vznikom ochorenia, tak sa nebojte ju ponúknuť aj svojim hosťom alebo si ju z času na čas dopriať ako prevenciu. Balenie 100 ml/4€ 250 ml/8€
Domáci trnkový likér
Predám domáci trnkový likér. Naložený 7 týždňov. Likér je veľmi jemný, sladučko kyselkastý s vysokým obsahom prírodného vitamínu C, čo ho tvorí jedninečným doplnkom na každý stôl v zimnom období. Cena za 1liter = 15euro. Možnosť doviezť po dohode: Čadca, Kysucké Nové Mesto, Žilina, Bytča, Považská Bystrica.
Čertovica
Čertovica je lahodný, tuhý likér, z kvalitného domáceho medu a zázvoru, ktorý je dochutený ďalšími zdravými ingredienciami, podľa overeného postupu. Originálna receptúra domácej, tekutej lekárničky proti vírusom. Príjemná aróma a ostrá chuť s dávkou vitamínov A, B1, B2, B6, C, D, E, K a ďalších účinných látok zo zdraviu prospešných surovín, pôsobia ako skvelá prevencia. Odporúčaná dávka 1PL večer pred spaním… Avšak, ak si telo a um popýta viac, určite neublíži. 100ml – 4€ 250ml – 8€ 500ml – 12€ 1l – 20€ Preferujem osobný odber, poprípade viem v rámci MT a TR doviezť, ak je záujem nad 1l.
KRÁSNY DEŇ Bylinkovy caj / susene bylinky / bylinny caj
S láskou namiešaný čajík z množstva výnimočných a liečivých byliniek z darov prírody, KRÁSNY DEŇ - lahodný bylinkovo šípkový čajík pre celú rodinu a každodenné pitie, na jemnú podporu imunity, chutný a vhodný aj ako darček. Cena 4,50€/bal cca 30g. Ideálne užívanie aj spolu s tinktúrou - bylinnými kvapkami detox, tiež v ponuke. Bylinky sú zbierané ručne v čistých oblastiach Slovenska - Karpát, Liptova, Slánskych vrchov. Rozjasnite si svoj deň a doprajte si chvíľočku pre seba :) V ponuke aj ďalšie ručne zbierané a starostlivo miešané čajové zmesi - Rozkvitnutá lúka, imunita, nachladenie, priedušky, ženský čajík, obličkový, upokojujúci Pokoj v duši a detox - trávenie. Taktiež ovocné čaje a ponuka tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a džemy, propolis, smrekový sirup, bazový a šípkový sirup.. živicová nechtikova masticka, propolisova tinktura. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.