inzercia, predaj, predám, bazár

SNEAKERSY G-STAR RAW

Kategória: Topánky, obuv

SNEAKERSY G-STAR RAW
Ravond Bsc White

Predávam SNEAKERSY G-STAR RAW
Ravond Bsc White.
Obuv čisto nová NIKDY NEPOUŽÍVANÁ. Dôvod predaja nevhodná veľkosť.
Pôvodná cena 128€
SNEAKERSY G-STAR RAW
Podobné inzeráty
Luxusné tenisky G-Star RAW - Army green, Nové, Originál
Vhodné ako Vianočný darček. Predám úplne nové tenisky G-Star RAW v modernom dizajne. G-Star RAW (nazývaná aj G-Star) je Holandská odevná spoločnosť založená Jose van Tilburgom v Amsterdame v roku 1989. Spoločnosť sa snaží minimalizovať náš vplyv na planétu výberom trvalo udržateľných avšak vysoko kvalitných materiálov. Kolekcia obuvi od G-Star RAW ponúka tenisky, čižmy a formálne topánky, ktoré sa hodia k akémukoľvek oblečeniu a štýlu. Na obuvi používa značka G-Star zmes vysoko kvalitných materiálov, každé vlákno a každá šnúrka boli navrhnuté s maximálnym dôrazom na detail. Pôvodná cena 130€ teraz len za 70€ ! Dostupné veľkosti: EUR 41, EUR 42 a EUR 43. Pozor číslovanie sa u rôznych výrobcov ako Nike, Calvin Klein, Adidas, Gant, Guess, Vans líši EUR 42 43 môže byť aj 41.5 42 42.5 alebo 44 44.5 záleží od výrobcu dôležitá je práve vnútorná dĺžka ! Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené. V ponuke aj iné položky - kliknite na meno Vianoce.
Luxusné Originál G-Star RAW tenisky - Army green, ZĽAVA 50 %
VYOSKÁ ZĽAVA 55% ! Predám úplne nové tenisky G-Star RAW v modernom dizajne. G-Star RAW (nazývaná aj G-Star) je Holandská odevná spoločnosť založená Jose van Tilburgom v Amsterdame v roku 1989. Spoločnosť sa snaží minimalizovať náš vplyv na planétu výberom trvalo udržateľných avšak vysoko kvalitných materiálov. Kolekcia obuvi od G-Star RAW ponúka tenisky, čižmy a formálne topánky, ktoré sa hodia k akémukoľvek oblečeniu a štýlu. Na obuvi používa značka G-Star zmes vysoko kvalitných materiálov, každé vlákno a každá šnúrka boli navrhnuté s maximálnym dôrazom na detail. Pôvodná cena 140€ teraz len za 70€ ! Dostupné veľkosti: EUR 41, EUR 42 a EUR 43. Pozor číslovanie sa u rôznych výrobcov ako Nike, Calvin Klein, Adidas, Gant, Guess, Vans líši EUR 42 43 môže byť aj 41.5 42 42.5 alebo 44 44.5 záleží od výrobcu dôležitá je práve vnútorná dĺžka ! Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené.
Luxusné Originál G-Star RAW tenisky - Army green, ZĽAVA 50 %
VYOSKÁ ZĽAVA 50% ! Predám úplne nové tenisky G-Star RAW v modernom dizajne. G-Star RAW (nazývaná aj G-Star) je Holandská odevná spoločnosť založená Jose van Tilburgom v Amsterdame v roku 1989. Spoločnosť sa snaží minimalizovať náš vplyv na planétu výberom trvalo udržateľných avšak vysoko kvalitných materiálov. Kolekcia obuvi od G-Star RAW ponúka tenisky, čižmy a formálne topánky, ktoré sa hodia k akémukoľvek oblečeniu a štýlu. Na obuvi používa značka G-Star zmes vysoko kvalitných materiálov, každé vlákno a každá šnúrka boli navrhnuté s maximálnym dôrazom na detail. Pôvodná cena 140€ teraz len za 70€ ! Dostupné veľkosti: - EUR 41 , UK 7 , 8 US - Vnútorná dĺžka 26,5 cm (u iných značiek 42) - EUR 42 , UK 8 , 9 US - Vnútroná dĺžka 27,5 cm (u iných značiek 43) Pozor číslovanie sa u rôznych výrobcov ako Nike, Calvin Klein, Adidas, Gant, Guess, Vans líši EUR 42 43 môže byť aj 41.5 42 42.5 alebo 44 44.5 záleží od výrobcu dôležitá je práve vnútorná dĺžka ! Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené
Giuseppe Zanotti Luxusne Tenisky Sneakersy EU42/UK8/US9
Predam uplne nove, luxusne tenisky (sneakersy) s original krabicou od talianskeho modneho navrhara Giuseppe Zanotti Lace Up High Top Sneakers - London Zip Quilted EU42/UK8/US9/27cm. Jedna sa o luxusne sneakersy pre narocnych. Ak by ste potrebovali viac foto, nie je problem, urobim na poziadanie. Sneakersy som zakupil kedysi cez Farfetch, co je online shop s velmi drahym az luxusnym oblecenim. Tenisky maju vyrazne, kvalitne zipsy, kazda teniska ma funkcne + dekor kovove zipsy a koza tenisiek je zaujimavo presivana (quilted dizajn). Kazda teniska ma celkovo 4 zipsy, z toho 2 funkcne a 2 dekor zipsy. Na pate tenisiek je kovova aplikacia. Sucastou je samozrejme dust bag - vrecko na topanky s logom Giuseppe Zanotti. Tenisky su vyrobene z pravej koze. Uzatvaranie tenisiek na zips + snurovanie (voskovane snurky). Tenisky ponukam za 590 EUR a postovne je zdarma. Pri rychlom jednani viem zlavit 20 EUR. Platba vopred na ucet, pripadne sa vieme dohodnut aj tak, ze zaplatite 15 EUR zalohu na moj ucet a zvysok doplatite ako dobierku pri prevzati. Tym, ze beriem zalohu vopred na ucet, sa chranim pred pripadnymi nepreberacmi dobierok. Po dohode mozne aj osobne vyzdvihnutie v Novom Meste n/V. Tel cislo v inzerate je vymyslene, v pripade seriozneho zaujmu piste prosim cez kontaktny formular
2x nové sneakersy s,Oliver + Lynfield, veľ.39
1/ Nové Sneakersy S.OLIVER, veľ.39 enisky, Sneakersy S.OLIVER, model 5-23623-28, veľ.39, vnútorná dlžka 25cm. Sú celkom nové, v originálnom balení. Popis: Jemné farby Pastelové topánky dodajú každému štýlu obliekania jemný charakter. Na každodenné nosenie si vyberte výnimočne ženskú a jemnú obuv, ktorá vám dodá nežnosť a pôvab! Tradičné viazanie Topánky musia dokonale priliehať k nohe a musia byť zabezpečené proti pošmyknutiu, preto je šnurovací model ideálnym riešením na každodenné nosenie - bez ohľadu na to, či sa prechádzate alebo bežíte! Textilné vnútro Vnútro topánok je vystlané mäkkým a oderu odolným materiálom. Je to ideálny model pre každodenné a aktívne použitie. Vložka bez zápachu Pohodlie pri používaní po celý deň a žiadny nepríjemný zápach! To všetko vďaka vložke Softfoam bez zápachu, ktorá sa navyše prispôsobí tvaru chodidla. Odolná vložka Topánky majú mäkkú vložku z odolného a oderuvzdorného materiálu. Užite si výnimočné pohodlie pri každodenných aktivitách. Kvalitná podrážka Podrážka topánok je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý zaistí kvalitné používanie. Pri správnej starostlivosti vám budú každodenné topánky slúžiť roky! Cena 37€ + poštovné. r106 2/ Nové Lynfield sneakers, veľ.39 Dámske sneakersy Lynfield, veľ.39, vnútorná dlžka 25cm. Nové. Popis: Vrchný materiál z textilu - Dobré prispôsobenie chodidla vďaka zaväzovaniu na šnúrku Vhodné na rôzne príležitosti: každodenné nízke tenisky značky Lynfield. Dizajn týchto topánok je podporený textilným zvrškom. Vďaka zapínaniu na šnúrku dobre sedí na nohe. Zapínanie: šnurovanie Typ podpätku: plochý Šírka topánky: F Vrchný materiál: textil Podšívka: textil Vložka: iný materiál Podošva: EVA podrážka Cena 24€ + poštovné. PC v akcii 84,99€ r97 Pri kúpe obidvoch párov je cena 60€ už aj s doporučeným poštovným.
G-STAR RAW  Pôvodná cena:189,90EUR  Dámske Čižmy
Predám G-STAR RAW č.39 Pôvodná cena:189,90EUR viď foto cenovky na podrážke. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) Novinka značky G-Star RAW. Vkusně přiléhavý srvšek z přírodní kůže (useň) - lícová, látka - látka. Kotníková obuv ma podpatek o výšce 4,5 cm. Vnítřní část kůže, textilní materiál. Ve vnitřní částí je stélka z textilní materiál. Odolná podešev z kvalitní syntetický materiál. Zajímavý vzhled.