inzercia, predaj, predám, bazár

Snežný pluh, radlica

Kategória: Ostatné

Snezny pluh sipovy so zaberom 1820 mm do predneho 3 bodoveho zavesu kat. I. Gumeny brit, osvetlenie, odpruzeny, elektricke ovladanie do kabiny.
Cena 1500 EUR
Snežný pluh, radlica
Podobné inzeráty
snehová radlica, snežný pluh
1.Snehová radlica zadná otočná na trojbodový úchyt traktora. Možnosť odhŕňania z kútov a rôznych neprístupných miest. Šírka: 250 cm, výška: 65 cm, váha 310kg. Možnosť použitia gumených britov. Snehová radlica zadná otočná, záber 3m. 2.Snehová radlica, hrúbka 6mm, šírka radlice 3000mm,pracovná šírka 2,6m,výška 600mm,váha 200kg. 3.Snehová radlica, zosilená, hrúbka 8mm, šírka radlice 3000mm, výška 600mm, pracovný záber 2,6m, váha 350kg. Ceny po telefónnom kontakte.
Snehová redlica,BLIZZARD pre stredné a ťažké mechanizmy,
Na predaj nová, nepoužívaná snehová radlica Fínskej výroby špičkovej kvality zakúpená v 2016. Radlica bola dizajnová pre stredné a ťažké mechanizmy a traktory, a je určená pre komerčné odhŕňanie snehu z ciest, chodníkov a parkovísk. Radlica ma v kompaktnej polohe šírku 260 cm a je vybavená hydraulickými rozpínacími krídlami ktoré je možné rozpínať až do šírky 340 cm. Samotné bočné krídla je naviac možné aj pootočiť o 40 stupňov smerom vopred do lyžicovej pozície. Týmto je možné dosiahnuť odhrnovanie snehu bez toho aby sneh unikal po stranách radlice. Radlica je ovládaná ergonomickým ovládačom ktorý je v kabíne pripevnený k ovládacím pákam mechanizmu. Radlica je vybavená rýchlo-upínacou doskou pomocou ktorej sa radlica dá jednoducho pripojiť k mechanizmu. Doplňuje informácie a technické údaje môžem poskytnúť dodatočne e-mailom.
Snežný pluh + Rozmetadlo
Predám snežný pluh + Rozmetadlo. Snežný pluh na čelný nakladač hydraulicky natáčaný do strán 150cm pracovná plocha. cena: 1000€ + dohoda Rozmetadlo hnojív,piesku,štrku,soli kapacita-200L kat-1 cena: 500€ + dohoda Dôvod predaja ostalo mi to po traktore ktorý som predal a neviem to využiť ďalej. Viac info. po tel. Ďakujem
Mitsubishi L200, 4x4,  radlica, sypac, Zimná údržba, pick up
Mitsubishi L 200,2,5 l, r.v.2008, v úprave zimná údržba - hydraulická radlica 210 CM a posypovac o objeme 200kg . Radlica a sypac je ovládaná z interiéru. Radlica je riadne zapísaná v technicaku s certifikátom. Sypac je na 12v zásuvku, upevnený na ťažné zariadenie, soľ rozptyľuje až na 2,5 metra podľa nastavenia. Na vozidle je plne funkčný pohon 4x4 s uzávierkou medzinápravoveho diferenciálu. Je to pracovný stroj ako na zimu tak na leto na stavbu či na bežné jazdenie, korba s prehľadom unesie 1,2 tony. Spotreba sa pohybuje medzi 9,5 -11 litrov. Na aute treba vymeniť ložisko diferenciálu a kardan v hodnote cca 750 eur. K vozidlu pridám ďalšiu sadu pneu s hrotmi a plechové disky. Je to ideálny pomocník, ktorý sa zmestí na chodníky, ale s prehľadom zvládne aj údržbu areálov, nakoľko poskytuje rýchly presun a naraz odhrnate a sypete soľ. Sypac posypovac radlica 4x4 odhrnac zimná údržba pick up offroad
Snežný pluh, radlica
Predám masívny rovný alebo skladaný(šípový)snehový pluh s dvomi hydraulickými piestami, uchytenie na čelnú hydrauliku(do tretieho bodu) alebo EURO úchyt s LED osvetlením, odpružený. Šípový pluh vrátane elektrického ovládania do kabíny traktora. Viac info telefonicky alebo mailom. V ponuke aj šípový pluh za malotraktor so záberom 1820 mm, na kategóriu I (malá, šírka úchytu 40 cm)
Snežný maskovací komplet KSK
Snežný maskovací komplet KSK stav – používané/bez poškodenia Originál používaný dvojdielny snežný/arktický komplet z výbavy nemeckých špeciálnych jednotiek, vyrobený z nemeckého materiálu Texplorer (laminát podobný Goretexu) vo veľkosti 56 (vhodný ako vrchné oblečenie pre postavy cca XL). Nohavice majú dve vonkajšie vrecká na stehnách, dve vnútorné vrecká na páse zapínané na zips a veľké vrecko na zadnej časti určené pre vloženie izolačnej vložky pre prípad sedenia. Okrem toho majú gumené traky zapínané na fastexovú sponu a na každej nohavici veľmi kvalitný a odolný zips (+ poistný gombík) na rozopnutie po celej dĺžke, kryté preklopnou časťou uchytenou na suchý zips. Toto slúži primárne pre uľahčenie obliekania a vyzliekania na výstroj. V páse sú vzadu stiahnuté na gumu, s malou mierou nastavenia na gombíky. Takisto majú spodné manžety sťahované na suchý zips a zosilnenia v oblasti kolien, sedacej časti a vnútornej strany členkov. Bunda má zapínanie na veľmi kvalitný a odolný dvojsmerný zips (dá sa rozopnúť zdola aj zhora), ktorý je dvojito prekrytý so zapínaním na suchý zips. Pod týmto prekrytím sa nachádzajú na každej strane tzv. napoleonské vrecká, ktoré sú dosť priestranné (vidno na fotke vnútornej strany bundy). Golier je vysoký takmer po nos a je celý podšitý flísom, ktorý zabezpečuje pohodlný kontakt s tvárou. Kapucňa je dostatočne veľká na prekrytie prilby, ale má aj systém na stiahnutie/upravenie na požadovanú veľkosť. Rukávy majú pomerne veľké otvory na vetranie, uzatvárané opäť kvalitným zipsom, zosilnenia na lakťoch a manžety sťahované na suchý zips. Spodný okraj bundy je tak ako kapucňa sťahovaný bungee cordom, ktorý by pre ideálne fungovanie potreboval vymeniť. Celá bunda je podšitá sieťovinou na zlepšenie prúdenia vzduchu a cca výške bedier má našité dve kovové očká. Vhodný pre airsoft, milsim, military reenactment, US Rangers, KSK, SEAL, survival, snežný skúter, poľovníka, snipera, zimné športy... Preferujem osobný odber v okolí PO, zasielanie po dohode, cena je bez poštovného. Záujemcovia s osobným odberom majú prednosť. Ruším časť mojej zbierky, pozri aj moje ostatné inzeráty, ktoré budú postupne pribúdať. DOHODA NA CENE MOŽNÁ! V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať!