inzercia, predaj, predám, bazár

Socha slobody

Kategória: Zberateľstvo

Predám sochu slobody na podstavci rozmery 22 cm x 6 cm. Kúpená v USA asi pred 15 rokmi. BA II.
Socha slobody
Podobné inzeráty
Soška - Socha slobody (Kúpim)
Soška - Socha slobody. Výška do 30 cm. Mám záujme iba o jej vrchnú časť - Nie celá postava. Len osobný odber. Foto pri inzeráte je ilustračné.
Chlapec vyťahujúci si z nohy tŕň - bronzová socha
Obdobie vzniku okolo roku 1850, autor neznámy. Pri spodnom okraji bronzového sokla je upevnený kovový štítok s trojriadkovým nápisom, podľa ktorého bol odliatok vyhotovený v Neapole. Socha je upevnená na kamennom podstavci. Socha znázorňuje sediaceho chlapca, sústredeného na vyťahovanie trňa z chodidla ľavej nohy- ide o námet prevzatý z antickej sochy známej pod názvom Spinario( existujúcej vo viacerých replikách). Výtvarne kvalitný a remeselne dokonalý odliatok bol vyhotovený v Neapole okolo roku 1850. Výška sochy 43 cm. Váha 9 kg Toto dielo je unikátny kúsok do moderného i klasického interiéru. Iba osobný odber Slovensko , Bratislava osobné stretnutie
Ironman Iron man iron studios 1/4 1:4 socha
Top stav bez krabice. socha Iron Man Mark XLIII vytvorená v mierke 1/4 z trháku Avengers Age of Ultron. Toto ručne maľovaná socha je cca. 68 cm vysoká, vyrobené zo živice a kovu. specialna limitovana edicia z 204ks !!!! nie ta ktora sa predavala na nete v 300ks limitacii ,ale priamo z vystavy .. viem dopravit na hlavnej trase cez sk z PO do BA . Docasne znizena cena do 13.5.2023 !!!
PANDORA korálky
Predám tieto 2 korálky keďže mi len ležia v šperkovnici, možno niekoho potešia, korálka kocka so srdiečkom je bicolor kombinovaná s 14K zlatom cena 30€ vrátane poštovného. Socha slobody taktiež cena 30€ vrátane poštovného, pri odbere oboch naraz cena 50€ za obe už aj s poštovným :) Obe korálky sú ako nové vhodné aj ako darček.
Funko Pop - Statue of Liberty - Spider-Man
Predám funko pop figurku Socha Slobody ( Statue of Liberty ) z filmu Spider-Man: No Way Home. Krabička je v stave 10/10 a ma nálepku 2022 Fall Convention Limited Edition. Blizsie fotky posielam na mail.
Soldier 76 socha Overwatch
Predám sochu postavy Soldier 76 zo zberateľskej edície hry Overwatch. Na výšku spolu so základňou meria približne 32 cm. Je vo výbornom stave bez akýchkoľvek poškodení alebo nedostatkov, bol celý čas vystavený v uzatvorenej vitríne. Socha je vyhotovená v tmavom prevední s jemnou zelenkavou patinou. Je dodávaný v originálnej krabici, ako bol umiestnený v zberateľskom boxe. Preferujem osobný odber v Košiciach (v rámci KE a blízkeho okolia viem doniesť), prípadne pošlem kuriérom na dobierku (+4,50€).