inzercia, predaj, predám, bazár

Sodastream sirup takmer plný

Kategória: Potraviny

Zdravím, predám sirup nechcem ho vyliať,mám rád energetáky ale mne kofeín nerobí dobre myslel som, že je to slabšie ako energeták bohužial nieje:) Rozrobil som si dávku na 1l ešte je tam na viac ako 10l nápoja. Záruka ešte rok.
Píšte email.
Sodastream sirup takmer plný
Podobné inzeráty
ZÁZVOROVÝ sirup 2023.
Ponúkam na predaj domáci ZÁZVOROVÝ sirup bez chemických konzervačných látok. V ponuke mám momentálne tiež PÚPAVOVÝ sirup, ŽIHĽAVOVÝ sirup, TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom, TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu, chudokrvnosť a dnu a tiež TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. V ponuke budú postupne tiež BAZOVÝ, AGÁTOVÝ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, LIPOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ a tiež SKOROCELOVÝ sirup od kašľa. ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ: €4,50 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,50 / 0,5l TINKTÚRY: €7,50 / 200 ml €4,50 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!
ZÁZVOROVÝ sirup 2022.
Ponúkam na predaj domáci ZÁZVOROVÝ sirup bez chemických konzervačných látok. V ponuke mám momentálne tiež sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, PÚPAVOVÝ a ŽIHĽAVOVÝ sirup, TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom, TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu, chudokrvnosť a dnu a tiež TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. Vypredané sú už: AGÁTOVÝ, LIPOVÝ, BAZOVÝ, SKOROCELOVÝ sirup od kašľa ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ: €4,30 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,00 / 0,5l TINKTÚRY: €6,50 / 200 ml €3,80 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!
PÚPAVOVÝ sirup 2023.
Ponúkam na predaj domáci PÚPAVOVÝ sirup bez chemických konzervačných látok. V ponuke mám tiež: ŽIHĽAVOVÝ, ZÁZVOROVÝ sirup, TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom a TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu, chudokrvnosť a dnu, TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. V ponuke budú postupne tiež BAZOVÝ, AGÁTOVÝ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, LIPOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ a tiež SKOROCELOVÝ sirup od kašľa. ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ €4,50 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,50 / 0,5l TINKTÚRY: €7,50 / 200 ml €4,50 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!
ŽIHĽAVOVÝ sirup 2023.
Ponúkam na predaj domáci ŽIHĽAVOVÝ sirup bez chemických konzervačných látok. V ponuke mám tiež: PÚPAVOVÝ, ZÁZVOROVÝ sirup, TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom a TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu, chudokrvnosť a dnu, TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. V ponuke budú postupne tiež BAZOVÝ, AGÁTOVÝ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, LIPOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ a tiež SKOROCELOVÝ sirup od kašľa. ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ €4,50 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,50 / 0,5l TINKTÚRY: €7,50 / 200 ml €4,50 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!
TINKTÚRA z PALINY PRAVEJ.
Ponúkam na predaj domácu TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom. V ponuke mám momentálne tiež ZÁZVOROVÝ sirup, PÚPAVOVÝ sirup, ŽIHĽAVVÝ sirup, TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu, chudokrvnosť a dnu a tiež TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. V ponuke budú postupne tiež BAZOVÝ, AGÁTOVÝ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, LIPOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ a tiež SKOROCELOVÝ sirup od kašľa. ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ: €4,50 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,50 / 0,5l TINKTÚRY: €7,50 / 200 ml €4,50 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!
TINKTÚRA zo ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ.
Ponúkam na predaj domácu TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu a chudokrvnosť, dnu. V ponuke mám momentálne tiež ZÁZVOROVÝ sirup, PÚPAVOVÝ sirup, ŽIHĽAVOVÝ sirup, TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom a tiež TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. V ponuke budú postupne tiež BAZOVÝ, AGÁTOVÝ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, LIPOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ a tiež SKOROCELOVÝ sirup od kašľa. ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ: €4,50 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,50 / 0,5l TINKTÚRY: €7,50 / 200 ml €4,50 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!