inzercia, predaj, predám, bazár

SOEHNLE VALENCIA Aróma osviežovač vzduchu, nový

Kategória: Zdravie a krása

Dobrý den,

prodám nový aróma osviežovač vzduchu 100 ml SOEHNLE 68025, pouze rozbalený.

Popis:

Dizajnový aróma rozprašovač VALENCIA prevonia celý byt vašou obľúbenou vôňou.
Najmodernejšie technológie použitím ultrazvukových vĺn a LED osvetlenia napomáha k navodeniu príjemnej magickej atmosféry.
K docieleniu konštantne aromatického relaxačného prostredia stačí len pár kvapiek parfumovaného oleja SOEHNLE nakvapkaných do nádržky s vodou.

dĺžka trvania procesu: 3,5 - 4h (potom sa prístroj sám vypne)
tiež ak dôjde k spotrebovaní vody, prístroj sa sám vypne
objem nádržky: 100 ml
napájanie z el. zásuvky: 220 V
rozmer: Ø 10,7 x 21,2 cm
farba prístroja: BIELA
farba LED osvetlenia: SVETLO MODRÁ
CE/GS certifikácia

Možnost zaslání přes Zásilkovnu při platbě předem nebo předání v Bardějově.
SOEHNLE VALENCIA Aróma osviežovač vzduchu, nový
Podobné inzeráty
Parfumov osviežovač vzduchu a textilii
Parfumovy osviežovač vzduchu, textílií, priestorov, autá a pod. Cena 3,99eur/ks+pošta Prevonia si svoj byt príjemnou vôňou s jemným parfumom! Stačí si vybrať tú pravú! Air & textiles osviežovače vzduchu majú všestranné použitie nielen do vzduchu , môžeš s nimi navoňať uteráky , závesy ale samozrejme aj oblečenie alebo košele . Vďaka luxusnému kozmetickému parfumu spoľahlivo prevonia a priestory v tvojej domácnosti a tiež tvoje textílie.PARFUM air & textiles spray, osviežovač vzduchu a textílií 250 ml s luxusným kozmetickým parfémom premium parfum.
Aroma difuzer + aroma vonne oleje
Aroma difuzer s imitaciou horiaceho ohna - 49 EUR Exkluzivny set aroma vonnych olejov - 33 EUR -------------------------------------- DARČEK ku každému difuzéru v podobe 5ml fľaštičky esenciálneho oleja :) Náš difuzér funguje na ultrazvukovom princípe, ktorý je najšetrnejším a najúčinnejším spôsobom distribúcie vône do priestoru - je malý, elegantný a simuluje horiaci plameň. Vďaka tomu difuzér pôsobí extrémne upokojujúco a dokáže Vás preniesť do úplne nového a doteraz nepoznaného sveta relaxácie. Náš difuzér nedymí, náš difuzér horí! :) Pomocou ultrazvukovej technológie dokáže optimálne rozptyľovať vône z esenciálnych olejov vo forme mimoriadne jemnej hmly, ktorá veľmi dôverne pripomína horiaci plameň, vďaka čomu navodzuje dokonalú atmosféru pri akejkoľvek príležitosti a v akomkoľvek priestore. Pri plnej nádobe bude osviežovať miestnosť príjemnou vôňou niekoľko hodín a vďaka mimoriadne tichej prevádzke pôsobí difuzér ticho a diskrétne. Špecifikácie: Materiál: plast Objem: 180ml Napájanie: 5V/2A Výkon: 4.5W Objem atomizácie: 15-25ml/h Svetelný efekt: 2 stupne intenzity osvetlenia Funkcia automatického vypnutia pri nízkej hladine vody Súčasťou balenia je napájaci adaptér do steny, napájaci USB kábel a darček v podobe flaštičky esenciálneho oleja. -------------------------------------- Sada esenciálnych olejov – súprava 20 kusov prírodných esenciálnych olejov mix, každá fľaštička má objem 5ml. Súčasťou balenia sú aj dva kusy kvapkadiel. V rámci aromaterapie sa využívajú prírodné esenciálne oleje, ktoré nám vedia navodiť pocit pohody a môžu mať pozitívny vplyv na naše telo aj myseľ. Pomôžu nám uvoľniť sa, či navodiť si duševnú a telesnú pohodu. Zároveň vedia pomôcť aj pri liečení psychických a fyzických ťažkostí. Éterické oleje (alebo aj esenciálne oleje) môžete využívať rôznymi spôsobmi - tým najlepším je uvoľniť ich do vzduchu pomocou vonných difuzérov. Éterické oleje Slúžia na zlepšenie nálady, navodenie duševnej a telesnej pohody, alebo návrat k samému sebe uprostred každodenného zhonu - nesú v sebe silu prírody a dokážu pôsobiť blahodarne v rôznych situáciách. Na každú príležitosť a náladu existuje éterický olej, prípadne kombinácia rôznych olejov, ktoré Vám padnú vhod. Ich vlastnosti môžete využívať cielene, ale aj na celkom obyčajné a bežné využitie, ako je napríklad upokojenie, vytvorenie príjemnej atmosféry, či jednoducho osvieženie vzduchu a spríjemnenie nálady. Príjemné vône pre útulný domov a zrelaxované telo Aromaterapia vo forme osviežovačov vzduchu, resp. difuzérov predstavuje najjednoduchšiu a zároveň najobľúbenejšiu formu využitia éterických olejov. Výpary z aromatických olejov jemne prevoňajú vzduch v miestnosti a pomáhajú vytvoriť u Vás doma či v práci príjemnú atmosféru a zároveň pôsobia blahodárne na Vaše telo, dušu a myseľ. Na aktiváciu účinkov vonných olejov spravidla postačí tri až desať kvapi
Aróma-tyčinka s vôňou višní a mäty
Cena:4,50€ Máte upchatý nos a ťažko sa vám dýcha? Vyskúšajte aromaterapiu vo forme Aroma-tyčinky s vôňou višní a mäty a vychutnajte si každý nádych. Zmes prírodných aromatických olejov vytvorená podľa východných receptov:  napomáha normalizovať dýchanie nosom je vhodnou pomocou a prevenciou pri vírusových infekciách zlepšuje celkovú náladu má antiseptické účinky hydratuje sliznicu, zamedzuje množeniu baktérií Osviežujúca energická aróma: pomôže navrátiť schopnosť sústredenia má uvoľňujúce účinky (napríklad pri kinetóze) "všetko uvedie do poriadku" pri nadmernej fyzickej a psychickej únave Aróma-tyčinka s vôňou višní a mäty je jednoduchým, kompaktným a predovšetkým účinným pomocníkom vytvoreným podľa východných receptúr.
Aroma difuzer + aroma vonne oleje
Aroma difuzer s imitaciou horiaceho ohna. Exkluzivny set aroma vonnych olejov. Vsetko potrebne info na stranke ->
Osobna hovoriaca vaha SOEHNLE CRETA
Predam hovoriacu vahu SOEHNLE CRETA, nosnost 150 kg, jazyk nemcina. Vaha je ako nova, bola vyuzivana len kratko, na displeji ma este foliu. Krabica preliacena a lepena. Baterie nie su sucastou. Poprosim osobny odber BA-Petrazalka alebo postou po uhrade na ucet. Dakujem.
Osobné digitálne váhy
PREDÁM V PRÍPADE ZÁUJMU KONTAKTUJTE EMAILOM a) Soehnle Volga max 150kg min. 100g modrá nové 15€  b) Soehnle Pino max. 150kg min. 100g červené sklo nové 18€  c) Glas max. 180kg min 100g, sklo nová 2xAAA 18€  d) Tesco celosklenená 150kg nová 9,5€  e) Sencor SBS 3003 150kg 9V sklo chýba 1 nožička 5€ f) EB9471 150kg 9V sklo 9€  g) Xavax 113950 Melissa sklo 150kg 3V (CR 2032) 12€ h) Silver Crest IAN 46737 sklo 150kg 3V 14€ i) Exacta GBF9201 150kg/100g , analýza tela 15€  j) Professor DV2501 250kg/100g 9V (LR61) chýba jedna pevná nožička čo nebráni funkčnosti 15€  k) Hausonb 140kg 9v (LR61) meria aj telesný odpor 19€ e) Momert Klasická mechanická do 125kg 260x260mm zelená 5€