inzercia, predaj, predám, bazár

šofér nákladného vozidla sk. C s hydraulickou rukou

Kategória: Doprava a logistika

Ponúkame prácu pre skúseného vodiča nákladného vozidla s hydraulickou rukou. Náplň práce bude rozvoz pieskov a paletovaného materiálu. Nástup možný ihneď.
Možnosť pracovať aj na TPP
viac info po tellefóne.
tel.:
šofér nákladného vozidla sk. C s hydraulickou rukou
Podobné inzeráty
Vodič nákladného auta s hydraulickou rukou.
Ponúkame prácu na brigády pre vodiča nákladného vozidla s hydraulickou rukou. Vodičský preukaz skupina C. Nástup možný ihneď. Práca na dohodu alebo živnosť. Mzda (brutto): 7,-Eur/hod. Náplň práce: - vedenie nákladného vozidla valník s hydraulickou rukou HIAB, - práce na stavbe s vozidlom s hydraulickou rukou, - nakladanie a vykladanie tovaru pomocou hydraulickej ruky, - správne rozloženie a zabezpečenie tovaru vo vozidle, - starostlivosť o zverené vozidlo a bežná údržba vozidla.
Vodič na vozidlo s hydraulickou rukou
Dopravná spoločnosť príjme vodiča nákladného automobilu s hydraulickou rukou, ponúkaný nástupný plat 5,20,-€/hod. v hrubom. Podmienkou je vodičský preukaz skupiny C, v prípade potreby ponúkame zaškolenie a zabezpečenie strojníckeho preukazu. Stabilná celoročná práca. Životopisy zasielajte na Naša spoločnosť sa zaoberá prenájmom stavebných strojov s obsluhou. Medzi hlavné priority spoločnosti patrí komplexné uspokojovanie požiadaviek zákazníkov, s dôrazom na kvalitu a ohľadom na minimalizovanie nákladov klienta. Disponujeme spoľahlivou stavebnou mechanizáciou, vrátane nákladných automobilov, autožeriavov, vozidiel s hydraulickou rukou, ako aj traktorbagrami zn. Caterpilar.
Vodič nákladného motorového vozidla - práca v regióne
Ste šikovný, skúsený vodič s vodičským preukazom skupiny C, resp. E, ktorého šoférovanie a práca s veľkými strojmi naozaj baví? Uprednostňujete prácu v blízkosti Vášho bydliska? Je pre Vás dôležitá perspektíva a istota stabilného zamestnania v silnej spoločnosti s tradíciou? Ceníte si u Vášho zamestnávateľa serióznosť, dodržiavanie dohôd, možnosti zvyšovania kvalifikácie a férovú komunikáciu? Ak je Vaša odpoveď na predchádzajúce otázky „ÁNO“, môže byť táto príležitosť práve pre Vás. Do nášho temperamentného tímu hľadáme kvalifikovaných vodičov skupiny C a E na prevádzku Horný Hričov. Vašou náplňou práce by bolo najmä zvážanie druhotných surovín od dodávateľov, prípadne presun materiálu medzi vlastnými prevádzkami. Práca je organizovaná v trojzmennej prevádzke. Súčasťou Vašej práce by bola manipulácia s kontajnermi, prípadne manipulácia materiálu hydraulickou rukou, preto by bolo Vašou výhodou mať skúsenosti s kontajnerovým naťahovačom a s prácou s hydraulickou rukou. Súčasťou Vašej práce by bolo tiež zodpovedné vedenie predpísanej dokumentácie, dôsledná starostlivosť o vozidlo a zodpovednosť za správne a presné používanie elektronických zariadení vozidla (GPS, GT2,3, mýto). Od nového kolegu očakávame vysoké pracovné nasadenie, zmysel pre tímovú spoluprácu, samostatnosť a ceníme si priamu a priateľskú komunikáciu v kolektíve. Zamestnanecké benefity: Preplatenie pravidelných školení, KKV, psychotestov, prípadne rozšírenia vodičského oprávnenia zamestnávateľom. Perspektívne zamestnanie v stabilnej spoločnosti, viacstupňový motivačný systém odmeňovania a možnosti zvyšovania kvalifikácie. Príspevok zamestnávateľa do tretieho piliera dôchodkového systému. Príspevok na stravné za zvýhodnených podmienok. Odmena za pracovné a životné jubileum. Odmena pri narodení dieťaťa. Odmena za odporúčanie nového kolegu. Zamestnanecká zľava na tankovanie do Vášho súkromného vozidla. Zamestnanecká zľava na nákup elektroniky. Mzdové podmienky: Základná zložka mzdy 1100 Eur + pohyblivá zložka mzdy do 250 Eur/mesačne + prémiová zložka
šofér-strojník-stavbár
hľadáme univerzálneho človeka na stavebnú činnosť , zámkové dlažby ,platňe , kanalizácie , práce rôzneho druhu ,práca na bagri , šofér nákladného auta , práca hydraulickou rukou, práca na zmluvu.
Práca vodiča medzinárodnej dopravy dodávka+solo (preukaz C)
Hľadáme vhodných kandidátov na voľné pracovné miesta šoférov (s vodičským oprávnením kat. C) nákladnej medzinárodnej dopravy pre našu spoločnosť so sídlom v Novom Meste nad Váhom. Naša spoločnosť už s 30 ročnou históriou vlastní svoj objekt v ktorom je zabezpečené parkovisko pod kamerami pre súkromné vozidlá a firemné vozidlá , budova v ktorej sú servisné haly , administratívna časť , kuchynka, sprchy a šatne pre šoférov. Vozový park sa priebežne obmieňa. Vozidlá majú vekový priemer 3 roky. Všetky vozidlá sú s nezávislým kúrením , nezávislou klimatizáciou , tempomatom , s bezpečnostnými asistentami, rádiom , komfortnými sedadlami , navigáciou. Každé naše vozidlo je ďalej vybavené základnými vecami , ako sú hevier , kľúče na kolesá , gola sada , šrobováky , blicky kombinačky , zimné reťaze , lekárničky , vesty , rukavice , štartovacie káble , vzduchové káble a mnoho ďalšieho. Samozrejmosťou sú gurtne , račne , bezpečnostné rohy a podložky. Vo vozidlách máme namontované gps jednotky s kompletnou kontrolou vozidla. V každom vozidle sú všetky mýtne jednotky po celej Európe. Zamestnanec ich nemusí dobíjať ale musí si strážiť aby mal dobre zapnuté nápravy a mýtna jednotka mu išla (prípadné pokuty za mýto firma na seba neberie). Mýto platíme formou faktúr. Každý šofér ma vlastný firemný smart telefón. Druh pracovného pomeru na plný úväzok. Všetci zamestnanci sú na zmluvu s prvými 3 mesiacami skúšobnej doby. Mzda 800,- euro v hrubom + čiastka za výkon + príplatok za čakačku (24h) 30,-euro + príplatok za odstáty víkend 60,- euro + francúzska minimálna mzda + odmeny Ponúkame čistý prijem vrátane náhrad cca 1100-1700 euro (podľa náročnosti práce v daný mesiac) Požiadavky na zamestnanca: Platné psychotesty a lekárska prehliadka Platná KKV karta Platná tachografová karta Znalosť ciest po Európe Príjemné vystupovanie ku zákazníkom Flexibilita Bydliskom v okruhu NMnV ideálne do par km , z dôvodu dochádzania do práce 2-3 do týždňa Nutnosť vodičského oprávnenia kat. C Nejazdíme na turnusy Ponuku práce: •Práca Solo 7,5t Daf alebo 12t Man + dodávka Práca v jednotke Kolečková práca 1x mesačne víkend vonku Práca na destinácie hlavne SK/CZ/DE sem tam FR/IT/NL/BE Každý deň medzi 14:00 a 16:00 rozdeľujeme práce na ďalší deň aby si šofér vedel plánovať svoj deň. Práca je nadstavená od dodávky po solo z toho dôvodu , keď je menej tovaru posielame tým pádom menšie auto. Šofér má pridelené svoje vozidlo , bohužiaľ však nejazdí len na ňom keď váha a počty tovaru sa nám stále menia.
Prijmeme vodiča nákladného vozidla
Prijmeme vodiča nákladného vozidla s hydraulickou rukou Vozidlo Renault Premium - valník Jedná sa o rozvoz betonárskej ocele v okolí Giraltoviec cca do 50km Druh pracovného pomeru - dohodou Pracovná doba od 7:00-16:00 Ponúkaný plat dohodou, v závislosti od skúseností, práca s minibagrom vítaná... Nástup možný ihneď