inzercia, predaj, predám, bazár

Softšelová bunda, veľkosť M, Crivit

Kategória: Bundy a Kabáty

Softšelová bunda, veľkosť M, Crivit. Rozmery: šírka: 2x46cm, šírka v ramenách 35, dĺžka 62cm, dĺžka rukáva od krku 70cm. Málo nosená. Poštovné podľa cenníka pošty.
Softšelová bunda, veľkosť M, Crivit
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Panska bunda Crivit. Lyziarske nohavice Crivit.
Panska bunda Crivit. Lyziarske nohavice Crivit. Nove, nenosene. Farba: modra a cierna. Velkost bundy 50. Velkost nohavic 52. Rozmer bundy: sirka pod pazuchou 57cm , rukav od ramena 70cm a dlzka 72cm. Rozmer pre nohavice: pas 46cm a dlzka 110cm. Cena bundy 10€ a nohavice 19€. Ponuka plati do zmazania.
Dievčenská lyžiarska bunda NOVÁ veľ. 146/152 - CRIVIT PRO
PREDÁM - NOVÚ NEPOUŽITÚ DIEVČENSKÚ LYŽIARSKU BUNDU CRIVIT PRO veľ. 146/152 na vek 10 - 12 rokov. Kupovaná na konci minulej lyžiarskej sezóny a už sa nepoužila a vyrástli sme :o))). Dobre niekomu poslúži v tejto zimnej sezóne . Cena 10 € + Poštovné 3,50 € a dobierka 1,20 € ak budete chcieť poslať. Cena novej tu link
Dámske bundy - rôzne veľkosti.
1. Modrá dlhá bunda: Veľkosť - L (sadne aj na M) Stav- 100% stav Cena- 20€ - bunda má odnímateľnú kapucňu, má 2x vrecko 2. Čierna dlhšia bunda: Veľkosť - S (sadne aj na XS alebo menšie M) Stav- nosená minimálne, bez poškodení Cena- 10€ - bunda má zapínanie na zips + cvoky, 2x vrecko, spodok bundy sa dá stiahnuť šnúrkou 3. Bordová športová bunda: Veľkosť- S (sadne aj na M) Stav- nosená minimálne, bez poškodení Cena- 8€ - bunda má zapínanie na zips, klasicky má 2 vrecká, neodnímateľná kapucňa, rukávy sa dajú suchým zipsom stiahnuť 4. Dámska športová pestrá bunda: Veľkosť - M Stav- nosená minimálne, stále vo výbornom stave Značka- Crivit Cena - 8€ - bunda je ideálna na športovú činnosť, má klasicky 2x vrecko, nemá kapucňu Cena + poštovné. Na dobierku neposielam. Kontaktujte ma IBA EMAILOM.
Dámske bundy - rôzne veľkosti.
1. Modrá dlhá bunda: Veľkosť - L (sadne aj na M) Stav- 100% stav Cena- 20€ - bunda má odnímateľnú kapucňu, má 2x vrecko 2. Čierna dlhšia bunda: Veľkosť - S (sadne aj na XS alebo menšie M) Stav- nosená minimálne, bez poškodení Cena- 6€ - bunda má zapínanie na zips + cvoky, 2x vrecko, spodok bundy sa dá stiahnuť šnúrkou 3. Bordová športová bunda: Veľkosť- S (sadne aj na M) Stav- nosená minimálne, bez poškodení Cena- 8€ - bunda má zapínanie na zips, klasicky má 2 vrecká, neodnímateľná kapucňa, rukávy sa dajú suchým zipsom stiahnuť 4. Dámska športová pestrá bunda: Veľkosť - M Stav- nosená minimálne, stále vo výbornom stave Značka- Crivit Cena - 8€ - bunda je ideálna na športovú činnosť, má klasicky 2x vrecko, nemá kapucňu Cena + poštovné. Na dobierku neposielam. Kontaktujte ma IBA EMAILOM.
Dámske bundy - rôzne veľkosti.
1. Modrá dlhá bunda: Veľkosť - L (sadne aj na M) Stav- 100% stav Cena- 20€ - bunda má odnímateľnú kapucňu, má 2x vrecko 2. Čierna dlhšia bunda: Veľkosť - S (sadne aj na XS alebo menšie M) Stav- nosená minimálne, má roztrhnuté vnútro jedného vrecka(voľným okom to vôbec nevidieť, je to vnútro) ...po zašití bude ako nová Cena- 6€ - bunda má zapínanie na zips + cvoky, 2x vrecko, spodok bundy sa dá stiahnuť šnúrkou 3. Bordová športová bunda: Veľkosť- S (sadne aj na M) Stav- nosená minimálne, bez poškodení Cena- 8€ - bunda má zapínanie na zips, klasicky má 2 vrecká, neodnímateľná kapucňa, rukávy sa dajú suchým zipsom stiahnuť 4. Dámska športová pestrá bunda: Veľkosť - M Stav- nosená minimálne, stále vo výbornom stave Značka- Crivit Cena - 8€ - bunda je ideálna na športovú činnosť, má klasicky 2x vrecko, nemá kapucňu Cena + poštovné. Na dobierku neposielam. Kontaktujte ma IBA EMAILOM.