inzercia, predaj, predám, bazár

Softshell bunda Hannah THIERRY

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám tenkú softshell bundu Hannah THIERRY.
Veľkosť M.
Párkrát použitá, bez poškodenia.
Materiál: 94% polyester, 6% elastan
Vhodná na jar / jeseň.
Popis:
Pánska softshellová bunda Hannah THIERRY vyniká svojou perfektnou priedušnosťou a zároveň je vybavená nepremokavou teflon úpravou. Bunda je vhodná na bežné nosenie do práce alebo na výlety. Do vreciek môžete schovať potrebné drobnosti.
- rukávy zakončené lemom so sťahovaním na suchý zips
- spodný okraj s reguláciou šírky

Dôvod predaja: Kúpil som si novú a leží mi v skrini.
Softshell bunda Hannah THIERRY
Podobné inzeráty
Stan Hannah Harbor 4 green - ÚPLNE NOVÝ -
Predám úplne nový stan Hannah Harbor 4. Farba zelená / spring green. Úplne nový, komplet balenie. Záruka. Vhodné ako darček. SUPER CENA. Stan outdoorový, tvar: iglu s predsienkou a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 4, sklolaminátová konštrukcia, jednoplášťový, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 4.4kg Link:
Stan Hannah Harbor 3 green - ÚPLNE NOVÝ -
Predám úplne nový stan Hannah Harbor 3. Farba zelená / spring green. Úplne nový, komplet balenie. Záruka. Vhodné ako darček. SUPER CENA. Stan outdoorový, tvar: iglu s predsienkou a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 3, sklolaminátová konštrukcia, jednoplášťový, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 4.2kg Link:
Northfinder pánske nohavice, Nové veľkosť M
Northfinder pánske nohavice, Nové veľkosť M Predám len vyskúšané nohavice.Nevhodný darček. mobil je vymyslený po dohode možnosť telefonicky. Softshellová pánske lyžiarske nohavice s nadčasovým dizajnom Ponúkajú všetko, čo potrebuješ aby si si poriadne zajazdil. Sú vetruvzdorné, vodoodolné (5K / 5K) a napriek tomu spoľahlivo priedušné. Trojvrstvový softshell odpudzuje vodu a kritické švy sú podlepené, aby poskytli spoľahlivú ochranu pred vetrom a vlhkosťou na lanovke alebo pri lyžovaní. Vnútorná vrstva s flísom reguluje teplo a odvádza pot. Pre rýchle odvetranie prebytočného tepla disponujú nohavice ventiláciou na zips, ktorú proti snehu chráni sieťovina. Úroveň pohybu zlepšuje elastický nastaviteľný pás a dobre tvarované kolená. Nezabudli sme ani na oderu vzdorné chrániče v oblasti s vysokým opotrebením a na konce nohavíc so zipsom. Odnímateľné traky sa dajú podľa potreby rýchlo nastaviť. Aby si ti nedostal sneh do lyžiarok, pridali sme elastické gamaše so silikónovým gripom na okrajoch. Všetky drobnosti je možné uložiť do 2 vreciek na zips vpredu alebo do zadného vrecka. Ušili sme tieto odolné a plne vybavené nohavice pre všetkých nadšencov lyžovania a snowboardingu. Pre nekonečnú jazdu počas ďalších dlhých rokov. Softshellová pánske lyžiarske nohavice s nadčasovým dizajnom Ponúkajú všetko, čo potrebuješ aby si si poriadne zajazdil Sú vetruvzdorné, vodoodolné (5K / 5K) a napriek tomu spoľahlivo priedušné Trojvrstvový softshell odpudzuje vodu a kritické švy sú podlepené, aby poskytli spoľahlivú ochranu pred vetrom a vlhkosťou na lanovke alebo pri lyžovaní AKTIVITY lyžovanie STRIH regular NÁZOV MATERIÁLU softshell 3 vrstvový VRSTVENIE vonkajšia vrstva HLAVNÉ PREDNOSTI podšité švy na kritických miestach SEZÓNA zima
Geographical Norway, Martini Alpine a rukavice Ortovox
Geographical Norway Reine - prekrásna dámska hrubá softshell bunda najvyššej kvality v 100% stave. Bunda REINE LADY od GEOGRAPHICAL NORWAY je vyrobená zo 96% polyesteru a 4% elastanu. Fleece vnútro bundy je vyrobené zo 100% polyesteru. Bunda má odnímateľnú kapucňu na zips, zapínanie bundy je na zips. Bunda má 3 vonkajších vreciek, dve vnútorné vrecká. Veľkosť dámska M, presné rozmery: - celková dľžka od krku 64,5 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou 50 cm - šírka pásu 48 cm (pogumovaný!). CENA: 60,-€. Dalej na predaj krásna dámska turistická - outdoorová - skialp softshell mikina Martini Alpine s kapucňou v 100% stave. Špičkový elastický materiál s krásnym dizajnom. Veľkosť dámska 40/L, presné rozmery: - celková dľžka od krku 62 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou 50 cm - šírka pásu 50 cm (pogumovaný!). CENA: 40,-€. Dalej predám špičkové lezecké palčiaky/rukavice Ortovox v 100% stave, bez poškodenia. Veľkosť pánska M/L. CENA: 30,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Craft  Extract Ventair Wind, pánska, veľ. L
Ponuka - pánska špičková softshell bunda od zn. Craft, veľ. L. Super stav, PC nad 200 €, cena tu 77 + dohoda. Popis: Pánska vysoko technicky prepracovaná softshellová bunda s membránou Ventair Wind je určená pre tých najnáročnejších zákazníkov, ktoré požadujú len to najlepšie. Vďaka kombinácii efektného čierneho povrchu a zlatých detailov je bunda použiteľná aj pre voľný čas. Materiál: 87% Polyester; 13% Elastan - jemný, hladký, vysoko priedušný softshell - ľahký, elastický, trojvrstvový materiál s membránou Ventair Wind na prednom dieli - vysoko elastický, dvojvrstvový materiál v oblasti chrbta - perfektný ergonomický strih s přetvarovanými rukávmi - 2 predné vrecká na zips - zipsy sú odľahčené, laserovo strihané a podlepené - príjemný fleece v golieri - ukončenie zipsu do garáže, chrániaci bradu proti oderu - mierne predĺžený zadný diel. Materiál Ventair® je jasnou voľbou naozajstných športovcov. Zaisťuje excelentnú vodeodolnosť, priedušnosť a komfort pri širokom spektre športového oblečenia. parametre: Vodný stĺpec >8 000 mm Priedušnosť >8 000 g / m2 / 24h VENTAIR® predstavuje to najlepšie z pokročilých materiálových systémov. Ponúka ochranu proti vode aj vetru v kombinácii s vynikajúcou schopnosťou transportovať pot. Systém obsahuje 3 rôzne modifikácie, z ktorých každá má mierne odlišné vlastnosti, a hodí sa tak pre iné použitie.
Craft Extract Ventair Wind, pánska, veľ. L
Ponuka - pánska špičková softshell bunda od zn. Craft, veľ. L. Super stav, PC nad 200 €, cena tu 69 Popis: Pánska vysoko technicky prepracovaná softshellová bunda s membránou Ventair Wind je určená pre tých najnáročnejších zákazníkov, ktoré požadujú len to najlepšie. Vďaka kombinácii efektného čierneho povrchu a zlatých detailov je bunda použiteľná aj pre voľný čas. Materiál: 87% Polyester; 13% Elastan - jemný, hladký, vysoko priedušný softshell - ľahký, elastický, trojvrstvový materiál s membránou Ventair Wind na prednom dieli - vysoko elastický, dvojvrstvový materiál v oblasti chrbta - perfektný ergonomický strih s přetvarovanými rukávmi - 2 predné vrecká na zips - zipsy sú odľahčené, laserovo strihané a podlepené - príjemný fleece v golieri - ukončenie zipsu do garáže, chrániaci bradu proti oderu - mierne predĺžený zadný diel. Materiál Ventair® je jasnou voľbou naozajstných športovcov. Zaisťuje excelentnú vodeodolnosť, priedušnosť a komfort pri širokom spektre športového oblečenia. parametre: Vodný stĺpec >8 000 mm Priedušnosť >8 000 g / m2 / 24h VENTAIR® predstavuje to najlepšie z pokročilých materiálových systémov. Ponúka ochranu proti vode aj vetru v kombinácii s vynikajúcou schopnosťou transportovať pot. Systém obsahuje 3 rôzne modifikácie, z ktorých každá má mierne odlišné vlastnosti, a hodí sa tak pre iné použitie.