inzercia, predaj, predám, bazár

Solárna nabíjačka na iPhone (staršie typy) iPod mobil MP4

Kategória: Nabíjačky batérií




Dobrý deň, ponúkam na predaj Solárnu nabíjačku na iPhone (staršie typy) iPod mobil MP4 + mikro reproduktor + myš

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na

mail : dkrajny@

alebo

tel.č. : .

ĎAKUJEM.

Môžem poslať poštou, alebo osobný odber Bratislava-Staré mesto.
Solárna nabíjačka na iPhone (staršie typy) iPod mobil MP4
Podobné inzeráty
Solárna nabíjačka na iPhone (staršie typy) iPod mobil MP4
Dobrý deň, ponúkam na predaj Solárnu nabíjačku na iPhone (staršie typy) iPod mobil MP4 + mikro reproduktor + myš V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na mail : dkrajny@ alebo tel.č. : . ĎAKUJEM. Môžem poslať poštou, alebo osobný odber Bratislava-Staré mesto.
Predám rôzne elektro na foto.
Mala solárna nabíjačka na telefóny, Solárna externá nabíjačka, príslušenstvo TomTom príjmač dopravných správ, Nokia Bluetooth stereo set BH – 214, Držiak do auta na iPod, iPod Touch. Cena za všetko 50 €.
Skladateľná solárna nabíjačka 120 W 20A 12/24V Eco-Worthy
Vodeodolná solárna skladateľná nabíjačka s výkonom 120 W s regulátorom nabíjania 12V/24V a 2x USB porty. Obsahuje aj 8 DC adaptérov pre solárny generátor / laptop Nova nepouzita stala 300€
Nabíjačka Apple originál
Nabíjačka Apple originál kupovaná v istyle iba rozbalená nikdy nepoužívaná. Vhodne pre iPhone 5,5S, iPhone 6,6s, iPhone 7,7+, iPhone 8, iPhone X,XS,XR, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 pro, max, mini a iPad. Originál USB-C Power adaptér (rýchlo nabíjačka - 20W) - Apple USB - kábel 2m Pôvodná cena 64€, viem poslať aj na dobierku
Predam power bank 10.000 mAh NOVY, NEROZBALENY
Predam uplne novy nerozbaleny powerbank. Powerbank PMPB10PAB je vysoko kvalitný zdroj energie pre dlhšie vonkajšie výlety. Puzdro je vyrobené z odolného materiálu. Jedná sa o vysokokapacitnú prenosnú batériu na nabíjanie elektronických zariadení, ako sú iPhone, iPad, iPod, smartphony, mobilné telefóny, fotoaparáty, kamery, MP3 / MP4, GPS a ďalšie zariadenia napájané z 5 V. Nabíjateľná polymérová batéria s kapacitou až 10 000 mAh umožňuje nabíjanie zariadenia aj niekoľkokrát. Zariadenie má dva porty USB s celkovým výstupom 2,1 A na nabíjanie zariadení iPhone, Ipad, iPod a ďalších zariadení, ktoré vyžadujú vyšší prúd prúd. Nabíjateľná polymérová batéria s kapacitou až 10 000 mAh umožňuje nabíjanie zariadenia aj niekoľkokrát. Prístroj má dva porty USB, jeden na 1.0A a druhý 2.1A na nabíjanie iPhonu, iPadu, iPodu a ďalších zariadení, ktoré vyžadujú vyššiu prúdovú intenzitu. Túto Power banku môžete nabíjať cez port USB (napr. Z počítača) a sieť 240V pomocou adaptéra Je vybavený 4 LED - indikátor stavu batérie LED s okolitým svetlom parametre: Typ batérie: polymér Kapacita: 10 000 mAh Vstup: 5 V, 2000 mAh USB výstup: 5 V, 2100 mA 2xUSB Farba: čierna Zahŕňa: napájaciu banku 10 000 mAh, nabíjací kábel z portu USB Rozmer: 112 x 60 x 24 mm Cena 9€, pripadne vymenim za nakupne (darcekove ) poukazy martinus, panta rei knihkupectiev.
držiak na iPhone do auta s MagSafe 15W bezdrôtovým nabijanim
Predam novy, nerozbaleny NUVO držiak na iPhone do auta s MagSafe a 15 W bezdrôtovým nabíjaním... Váš iPhone sa bude nabíjať rýchlo vďaka technológii Quick Charge 3.0* a výkonom až 15 W.Vďaka mechanizmu MagSafe ľahko pripevníte svoj iPhone k držiaku.Otočný kĺb umožňuje umiestniť držiak do ľubovoľnej polohy. Váš iPhone bude v pozícii, v akej ho chcete mať.Vymeniteľné držiaky umožňujú namontovať držiak buď do mriežky vetracieho otvoru (svorky) alebo na čelné sklo či palubnú dosku* (prísavka). Na držiak môžete umiestniť akýkoľvek iPhone s technológiou MagSafe bez obalu alebo iPhone s puzdrom MagSafe. iPhone s bežným krytom by sa k držiaku nepripevnil. Upevňovacie svorky vetracieho otvoru sú kompatibilné iba s mriežkami obdĺžnikového tvaru, kde sú lamely ploché a predĺžené.