inzercia, predaj, predám, bazár

Soľnička drevená

Kategória: Doplnky

Predám drevenú soľničku. Má pekný ľudový vzor a otvor na špáratká.
Mám aj dve samostatné malé soľničky alebo koreničky - komu ako sa hodí. Vyrobené v ČSSR.
Cena soľničky s otvorom na špáradlá je 10 €.
Cena samostatných soľničiek je 5 €/1kus.
Tovar je možné vyzdvihnúť osobne alebo úhrada vopred na bankový účet. K cene tovaru pri zaslaní poštou účtujem poštovné. Na dobierku neposielam. Na SMS správy neodpovedám. Tovar po prevzatí nevymieňam! Reagujte mailom prosím. Inzerát je aktuálny, až kým ho nezmažem.
Soľnička drevená
Podobné inzeráty
Drevené dekoračné predmety - ikebana, masív
Predám takéto dekoračné drevené predmety pre ľubovoľné aranžovacie nápady. Všetko je z dreveného masívu, misky sú z originál starého dreva, resp. unikátneho (haluz a podobne) tvaru. Široké možnosti aranžovania, ako napríklad cukorničky, na voňavé sušené purpury, na prípravu ikebany a iné. Povrchová úprava: OSMO – voskový olej, ktorým vynikne povrch dreva - všetko prírodná farba (bez morenia) V cene nie je dekoračný materiál (sušené purpury, ovečky, sviečky) - tie sú len pre inšpiráciu. -Misky zo starého dreva / unikátneho tvaru (materiál: orech, agát), dekorácia napr. : Veľká noc, Vianoce,... (podľa príležitosti) cena: 7€ (bez vajíčok), resp. 9€ s vajíčkami (3 kusy). (K predmetom je možné pribaliť drevené vajíčka (3 ks) + 2€.) -Soľnička do kuchyne (šachová figúrka - "veža") veľká (výška cca 16cm, priemer cca 6cm), cena 9€ -Soľnička do kuchyne (šachová figúrka - "veža") malá (výška cca 12cm, priemer cca 4cm), cena 7€ -Svietnik (materiál: agát) cena 15€ (Materiál: čerešňa, orech, javor, buk, brest, slivka, jaseň - je možné si vybrať podľa dohody)
Soľnička a korenička čierno biela
Soľnička a korenička objímajúce sa delfíny je vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky. Jeden delfín je čiernej farby a druhý je bielej farby. Rozmer: 9 x 4 x 8 cm Materiál je keramika, nové a zabalené, ešte nepoužité.
Soľnička a korenička
Soľnička a korenička objímajúce sa delfíny Veselá korenička je vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky. Jeden delfín je ružovej farby a druhý je svetlo modrej farby. Rozmer: 9 x 4 x 8 cm Materiál je keramika, nové a zabalené, ešte nepoužité.
Solnička a korenička kačičky
Roztomilá korenička a soľnička,jedna kačička je zelenej farby a druhá je čiernej farby. Rozmer: 9 x 4 x 8 cm Materiál: keramika Nepoužívané, zabalené v krabičke.
Malá drevená miska MI 005
Predám drevenú misku vhodnú aj ako soľnička s priemerom cca 10cm.
Soľnička- korenička drevená ručná práca
Predám nadobku na soľ- korenie, material drevo , vyrezávana, ručná práca, rozmer 10x 8 cm