inzercia, predaj, predám, bazár

Soutache náušnice - Šedé tajomstvo

Kategória: Doplnky

Ponúkam Vám vlastnoručne vyrobené náušnice. Sú jednoduché a zároveňzmyselné. Pri ich tvorbe boli použité predovšetkým sivé guľaté ale aj podlhovasté korálky. Taktiež aj korálky so strieborným odleskom, ktoré vytvárajú krásny efekt na dennom svetle. :) Jemným detailom je zopár žltých korálok (pre ženy, ktoré nie sú prvoplánové :P ).
Každá korálka je ručne všitá. Ich súčasťou je dlhší strapec taktiež v šedej farbe. Neide o bežný strapec ale našité nite pozdĺž celej šírky náušníc. Sú vhodne na párty, oslavu, svadbu,... aj pre ženy s okrúhlym typom tváre, pri dlhších a padavých náušniciach sa tvár opticky predĺži.

Ide o visiace náušnice ale háčik je upevnený, takže sa netočia.

Ak uprednostňujete kratšie náušnice, strapec si môžete podstrihnúť podľa vlastných potrieb :)

Veľkosť: cca 14cm
Materiál: plastová korálka, kovová korálka, bižutérny kov, sklenená korálka, filc, iná šnúrka
Spôsob výroby: korálkovanie, obšívanie, aranžovanie, ručné šitie
Vhodné aj ako vianočný darček. V prípade záujmu viem ponúknuť vianočný dekór balenia.
Osobný odber v Prešove alebo pošlem poštou (cena + poštovné).
Soutache náušnice - Šedé tajomstvo
Podobné inzeráty
Soutache náušnice - Rebeca (čierno-oranžové)
Ponúkam na predaj jednoduché a praktické soutache náušnice v strednej veľkosti. Ich farebné prevedenie je možné ľahko skombinovať, prípadne dokážu aj oživiť na prvý pohľad nevýrazný outfit. Sú vhodné do práce, na oslavu, svadbu,.. či len tak na kávu s kamoškou ;) Veľkosť: cca 4,5cm Materiál: šujtáš, plastová korálka, bižutérny kov, sklenená korálka Spôsob výroby: ručné šitie, aranžovanie, šujtáš, korálkovanie, obšívanie Sú ideálne aj ako vianočný darček. V prípade záujmu ponúkam aj možnosť vianočného dekoru balenia. Osobný odber v PO alebo pošlem poštou (ceny + poštovné)
Náušnice - Jarná folk záhrada
Ponúkam na predaj jednoduché no zmyselné náušnice s folkovým nádychom. Sú vyrábané soutache metódou. Dominantným je tu dlhší strapec, pozdĺž ktorého je umiestnená folk stužka v bielo-modro-zelenej farbe. Týmto kúskom dokážete očariť a oživiť svoj outfit. Skvelé nie len na leto k opálenej pokožke. ;) Veľkosť: cca 10cm Materiál: šujtáš, strojová čipka, plastová korálka Spôsob výroby: šujtáš, ručné šitie Ideálne aj ako vianočný darček. V prípade záujmu viem ponúknuť vianočný dekór balenia. Osobný odber v Prešove alebo pošlem poštou (cena + poštovné).
Soutache naušnice - Srdečná láska
Ponúkam na predaj ručne šité šujtašove náušnice v tvare srdiečok v klasickej čierno bielej kombinácii s bielymi perličkami. Majú háčik a pekne držia na ušku. Veľkosť: cca 7cm Materiál: šujtáš, plastová korálka, bižutérny kov, sklenená korálka Spôsob výroby: ručné šitie, šujtáš, aranžovanie, korálkovanie, obšívanie Sú ideálne aj ako vianočný darček :) (možnosť vianočného dekóru balenia) Osobný odber v PO alebo pošlem poštou (cena + poštovné)
SWAROVSKI NAUSNICE
Predam original SWAROVSKI NAUSNICE - vid foto. Nausnice som pouzila 1 jediny krat na mojej vlastnej svadbe a priniesli mi stastie;) Nausnice boli kupene v predajni SWAROVSKI vo Viedni. Cena 85€ + postovne Kontakt prosim cez e-mail. Nausnice poslem postou, pripadne je mozne po dohode vyzdvihnut osobne v Banskej Bystrici. Na dobierku neposielam. Akceptujem len prevod na ucet vopred, Viamo, Paypal alebo hotovost pri prevzati.
Soutache náušnice - Západ slnka
Ponúkam na predaj krásne bledomodro oranžové náušničky so strapcami. Sú hravé, jemné a ich farebná kombinácia je na pohľad veľmi príjemná. Sú napichovacie. Veľkosť: So strapcom cca 9cm Materiál: šujtáš, plastová korálka, bižutérny kov, sklenená korálka Spôsob výroby: ručné šitie, šujtáš, aranžovanie, obšívanie, korálkovanie. Vhodné aj ako vianočný darček. V prípade záujmu viem ponúknuť vianočný dekór balenia. Osobný odber v Prešove alebo pošlem poštou (cena + poštovné).
Náušnice zo svarowski kryštálikov
Predám ručne šité náušnice z mojej svadby, teda 1x použité, v krabičke. Náušnicová napichovacia puzeta je z rádiovaného striebra, zo swarovski kryštálikov. Náušnice sú veľmi ľahké, jedna váži cca 5 g. Dĺžka náušnice je cca 5,5 cm. Ako sedia, vidno aj na fotke. Na fotke sú aj z opačnej strany. Prosím písať, telefónne číslo je vymyslené, ďakujem. !!!!Môžem poslať aj cez Vinted aplikáciu, až máte lacnejšiu dopravu!!!!